Şimdi Ara

ER'lerin konu açması yasak olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta onbaşılarında konu açması englellensin... belli bir msj sayısına ulaşmadan ve profildeki tlf ile onay yapıldıktan sonra üyelik aktif hale gelsin...

hiç olmazsa forumdaki kirliliğe belki biraz önleyici tedbir olur...

• erler ve onbaşılar harici forumu kirleten yok mu sanki sonra herkes konu mesaj kascam diye uğraşçak
  • Saçma, insanlar bir şey sormak için, saçma sapan mesajlar atarak mesaj sayısını doldurmak zorunda değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

hatta onbaşılarında konu açması englellensin... belli bir msj sayısına ulaşmadan ve profildeki tlf ile onay yapıldıktan sonra üyelik aktif hale gelsin...

Katılmıyorum adam konu açmak için gidip oyun bölümüne veya donanım bölümüne alıntı yapıp aynı şeyi söyleyerek amaçsızca post mu kassın?
  • quote:

hatta onbaşılarında konu açması englellensin... belli bir msj sayısına ulaşmadan ve profildeki tlf ile onay yapıldıktan sonra üyelik aktif hale gelsin...

Sende Görüntü kirliliği yapıyorsun şuan... Birader burası forum her insanın seviyeli şekilde tartışma/konu açmaya hakkı var.
  • Eğer diğer bölümlerin saçma sapan mesajlarla dolu olmasına razıysanız seve seve kabul edebilirim.
    Eğer değilseniz, çok sivrisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurt

Saçma, insanlar bir şey sormak için, saçma sapan mesajlar atarak mesaj sayısını doldurmak zorunda değiller

+1988

forum TeeRee diye bir forumda sırf resim koyup (sağlık konusu) tartışmak için 50 mesaj yaptım saçma sapan sağol kardeş gibi mesajlar attım mizah bölümüne..
    utandım ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 12 Haziran 2010; 22:43:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yabancılar nasıl diyor; stfu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

erler ve onbaşılar harici forumu kirleten yok mu sanki sonra herkes konu mesaj kascam diye uğraşçak

kac tane yarbay yüzbaşı gördün ki aptal aptal konu acıp dursun.... bu sadece konu dısına özgü birsey olsun...
  • forumun ne anlamı kalıyo o zaman
  • Sonra millet mesaj sayısı kasmak için uğraşıp durur. Daha çok kirlilik olur bu seferde. Anlamsız yorumlar,konuyla alakasız yorumlar sırf mesaj sayısı için alır başını gider. Böyle iyi gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

quote:

Sende Görüntü kirliliği yapıyorsun şuan... Birader burası forum her insanın seviyeli şekilde tartışma/konu açmaya hakkı var.

arkadaş dğşğncesini belirtmiş. doğru veya yanlış. ama senin bu tepkin doğrudan faul. bana göre de yanlış bir düşünce.ama sakin bir şekilde söylersek daha iyi olur. arkadaşın görüntü kirliliği yaptığı yok.

• Çok kısa zamana kadar er idim.
    Keşke mesaj sayım artmasaydı da telaşa kapılsaydım heyacan olurdu.

@6e, sanki bu haliyle, çok anlamlı yorum , konuyla alakalı yorum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Spaghetti Monster

Yabancılar nasıl diyor; stfu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

quote:

ben düsüncemi dile getirdim.sana bişey söylerdim ama neyse ........

• Atıyorum adam google'ye yazdı 120 Gb HDD sonra bir site cıktı adı forum.donanimhaber hemen istediği fiyatta bulmak için 2. El sayfasına girip yazı yazmaya çalıştı ama bir sorun Rütbeniz onbası olmadn konu açamazsınız.Sence o zaman ne olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Atıyorum adam google'ye yazdı 120 Gb HDD sonra bir site cıktı adı forum.donanimhaber hemen istediği fiyatta bulmak için 2. El sayfasına girip yazı yazmaya çalıştı ama bir sorun Rütbeniz onbası olmadn konu açamazsınız.Sence o zaman ne olur ??

msj ıma dikkatli baktıysan sadece konu dısına özel olsun dedim bu kadar saldırmanıza gerek yok kötü bişeyde demedim sadece bir fikirdi,forumdaki aptal konu acıp kacmaalra engel olmak için

• rütbe atlayanın zakasıda artmıyorki yeterki güzel konular olsun
  • bence topic kapansın
  • Bence 1 yılını doldurmayanlar konu açamasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.