Şimdi Ara

ER KENAN EVREN VEFAT ETTİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neommy

Ecevit seçimi kazandığında seçimi siz kazandınız diyerek sol mahkumlara havalandırma kapısı açan Cezaevi müdürü albaylar gördü bu ülke.

Cezaevi mudurleri ne zaman albaylardi?, ecevit kazandigina gore cunta zamani olamaz. Sadece soruyorum...
  • Darbe ortamını sağlanmasında kullanılan halk, Darbeye alkışlayan halk en az onlar kadar suçlu,
    Sadece prokavasyon ile adam öldürmek kabul edilir bir neden değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Adam genelkurmay başkanı ve cumhurbaşkanı iken Toplumun %90ı yalakalık yapıyordu. Gazetecisinden siyasetcisine sokakta simitcisine kadar...Şimdi herkes arkasından küfür ediyor. İşte kalitemiz ve çapımız bu kadar. İlke yok prensip yok.

Yanılıyorsunuz!
    Yüzde 10 bu adamın düzenine balgamlı bir şekilde tükürerek hayır olmaz dedi!
    Yüzde 10 sandığının başına bile gitmedi.
    BU toplumun yüzde yirmisi yüzde seksenini hiçbir zaman kabul etmedi!
    Ben sandığına bile gitmeyen yüzde 10'danım!

Hatta gitmeyene para cezasi vardi hatirladigim kadari ile.Ben de gitmedim.Odedim sanirim.

• Sırf şu konuya bakınca çoğunluk illaki bir taraf olunması gerektiğini düşünüyor. Birkaç kişi de tarafsız olanlara, olaylara karışmayana bir şey olmadığını yazmış ve kimse de tersini söylememiş. Demek ki bir şey yapmayana işkence, idam cezası verilmiyor. Karışanı da görmedik mi? Gezi parkında gördük. Belki ceza fazla olmuş olabilir ama cezasız kalacak işler de yapmamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet etmesin

• Bu nasıl bir Kenan Evren nefretidir anlayamadım. Bu adam yetkiyi eline almasaydı ciddi ciddi iç savaşa giderdik, biz değil seve seve başka devletler bu milletin başına geçip "kurtarıyoruz" ayağına bizi yağmalarlardı. He işkenceler doğru muydu hayır, işkence bir çözüm değildir, ama olayları zamanına göre değerlendirmek lazım, o zamanda dünyada işkence etmek idam etmek normal karşılanan bir şeydi, hala amerika diye taptığınız o devlet işkence ediyor insanlara hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım ilk defa bir insanın öldüğüne üzülmedim. Kenan Evren ! Yanacaksın...
  • Kenan evren hakkinda ne biliyorsunuzda buraya yaziyorsunuz kulaktan dolma haberlerle bildiginiz kadar konusuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 10 Mayıs 2015; 9:35:43 >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Demokrasi ve özgürlükler ülkesi ABD'de de psikolojik ve gerekirse fiziksel işkence devlete gerekli bilgiyi almada hala bir araç olarak kullanılıyor. İdam(şırınga) hala var. Ki ilk fırsatta dakikada 10 bin demokrasi ateşleyebilen özgürlük silahlarıyla hazırda bekliyorlar. Zamanında erkek adam sigara içer diye düşünülür ve herkes sigara içerken sigara zararlı diyen kaç kişi vardı? İşkenceler, idamlar da öyle. Şimdi bile adamlara sigara zararlı dediğindinde takmıyor da... Ölünün arkasından konuşmak doğru olmaz. Ama madem o kadar cesaretliydiniz,o kadar nefret doluydunuz, adam baştayken deseydiniz ya aynı şeyleri. Adam öldükten sonra arkasından öyleydi, böyleydi demek etik olmuyor.
  • hastahanede yatak ve O2 israfıydı yaptıklarına karşı başına gelmeyen hastalık kalmadı gerçi 10 yıl daha yaşayıp iyice işkence çekse iyi olabilirdi
  • Bu olayda bile RTE araya sıkıştırılmışsa bize de inadına Recep Tayyip Erdoğan ve Ak parti demek düşer. Devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Darısı diğer diktatörün başına artık.

Beşar Esed de devrilecek rahat ol

• Milliyetcileri ve Solculari oldurdu,Dincilere yol verdi,memleketi imam hatiplerle doldurdu,Siyasal Islam'in onunu acti.

Bu Evren ve surekasinin yaptiklari katliamlar disinda bir de ulkenin gelecegi ile oynamalari var ki,onceki yaptiklarindan da beter.

• darbe döneminde sokakta asker kimi bulduysa ya öldürdü ya içeri tıktı ya işkence etti yada astı kardeşi kardeşe vurdurdu şimdi ise onu muazzam bir azap bekliyor mekanın gaia çukurlarından bir çukur olsun evren

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Kenan Evren sağ sol çatışmasını bitirmedi.darbe şartları oluşsun diye sağ sol kavgasını derin devletin kendisi çıkardı,körükledi,seyretti ve sonunda darbe oldu.

Sağcılara da solcularada aynı askeri araçlarla silah ve cephane taşındı

Aynı silahlar hem Sağcılara hem solculara karşı aynı silahlar kullanıldı

Merkez Bankasının altınları askeri araçlarla götürüldü

Kenan Evren bu iddialarla yargılandı

Kaynak?

• bu dünyada yaptıkları yanına kalanlardan oldu.

yalnız atvde 80de halkın %92si evet dedi ama erdoğanın yaptığı darbecileri yargılamak sağlayan yasaya yalnız %52 evet dedi.kaldım öyle.

http://www.ensonhaber.com/fethullah-gulen-kenan-evrene-cennetlik-demisti-2015-05-10.html
    akpyi burdada kandırmışlardır kesin:)

aman neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

1982'de Kenan Evren'i %91 oyla Cumhurbaşkanı yapan halk. 2015'de öldü diye sevinenler aynı halk.

Aynen öyle vallahi en duzgun mesaj

• Toprak bile kabul etmeyecek seni

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

1982'de Kenan Evren'i %91 oyla Cumhurbaşkanı yapan halk. 2015'de öldü diye sevinenler aynı halk.

Aynen öyle vallahi en duzgun mesaj

Bugünün koşullarina gore tarihi olaylari yargilayamazsiniz. O zaman kimi insan korktu da oy verdi, silah zoruyla verdi, kimi insan askeri yönetim bitsin diye verdi, kimi insan evrenin secilmemesi durumunda neler yasanacagini bilemedigi icin belirsizlikten verdi. Yani şuna emin olabilirsin. Kimse kenan evrenin kara kaşina kara gozune oy vermedi. Kimse evrene Türkiyeyi çok iyi yonettigi ve yonetecegi icin oy vermedi (belli bir azinlik disinda).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Bu nasıl bir Kenan Evren nefretidir anlayamadım. Bu adam yetkiyi eline almasaydı ciddi ciddi iç savaşa giderdik, biz değil seve seve başka devletler bu milletin başına geçip "kurtarıyoruz" ayağına bizi yağmalarlardı. He işkenceler doğru muydu hayır, işkence bir çözüm değildir, ama olayları zamanına göre değerlendirmek lazım, o zamanda dünyada işkence etmek idam etmek normal karşılanan bir şeydi, hala amerika diye taptığınız o devlet işkence ediyor insanlara hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak

Anca yurdunun kurda kuşa yem olmasını isteyen adam bu adamın arkasından küfreder ,adam bölünmekten kurtarmış ülkeni neyse konuşmaya gerek yok Allah uygun görmüş olmuş zaten Allah rahmet eylesin ,hesabı varsa Allahla arasındadır sizlerin hiçbir söz hakkı yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.