Şimdi Ara

Equilibrium (2002) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

up bugün izledim süperdi

Christian Bale

HD sürümü var bende de. Epeyce zaman önce indirmiştim. Çok tartışılan bir film. Matrix'le felsefesiyle falan çok kıyasladılar.
    Vizyondan çok çabuk inmiş batmış bir filmmiş galiba ABD'de.

Ama ne yalan söyleyim bence güzel film. Aksiyon dolu her yeri.

Sondaki kılıç sahnesi süper

Hemen taze taze bi kaç ss aldım

Equilibrium (2002)
     Equilibrium (2002)
     Equilibrium (2002)
     Equilibrium (2002)
     Equilibrium (2002)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Ağustos 2008; 0:39:43 >

• İzleyeli baya oldu..Mükemmel bi filmdi tavsiye edilir ;)
    https://forum.donanimhaber.com/profil/2760270#!/
  • ilk defa görüyorum bu filmi yav.izleyeyim.c. bale varsa iyidir heralde.7.8 almış imdb den zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 6 Ağustos 2008; 1:24:35 >

Orjinalden alıntı: tEmh@

ilk defa görüyorum bu filmi yav.izleyeyim.c. bale varsa iyidir heralde.7.8 almış imdb den zaten

Biraz geç farketmişsin .. fazla zaman kaybetme =)

• daha önceden seyrettim. 8/10

şu an iyi kalitede olanı yükledim, arşiv için.

Video Codec: x264 (L4.1)

Display Res.: 875x368

Video Bitrate: 2341 kbps

Filesize: 2.18GB (1/2 DVD5)

Audio Bitrate: 448kbps (48KHz)
  • Arkadaşlar ben bişeyi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum...Ya burdaki arkadaşların beklentisi ve kalite anlayışı çok düşük veya dvd cilerden komisyon falan alıyolar bu filme nasıl kesin izleyin diyebiliyorsunuz anlamıyorum???

Gerçekten seyrettiğinizde "yaw iyide kardeşim bu filmin çok daha karakterlisi kalitelisi ve ucuz efektleri olmayanı çekilmedimi daha önce???hemde tam 3yıl önce....Yaaa neydi onun adı hani agent Smith falan vardı hah buldum MATRİX" demedinizmi ya???????????Hatta matrixi taklit etmeye çalışmak(çalışmak diyorum dikkat edin) dışında birde gattaca filmini araya harman yapmışlar...

Bu film bildiğiniz bizim atış türk yapımı şeytan-E.T(biraz abarttım kabul) gibi Matrixin gattaca yla birleşiminin yan sanayisi..Film önerirken lütfen biraz daha geniş bakalım arkadaşlar...Filmde 2-3 sahne beğenip etkisinde kalıp film önermiyelim...

Diyeceklerim bunlardır kimse üstüne alınmasın..Biraz sert oldu sanırım şimdi tekrar okudum ama ofisteyim ve baştan yazamıcam

• Bu filmi televizyonda vermiş miydi? Aklımdaki filmle de karıştıyor olabilirim.

Ayrıca, çoğu yerde filmi bulmak mümkün. Zor, yok... Hikaye bunlar. :)

Edit
    Mesaj tarihine bakmadan konuşursan, olacağı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 6 Ağustos 2008; 11:22:26 >

'Matrix bir başyapıttır her bilimkurgu onu taklit etmek üzere yapılmış saçma birer kopyadır' önyargısından kurtulmuş herkes tavsiye , EQUILIBRIUM

Filmi zamanında bende bir iki arkadaşın zoruyla izledğim -DvD cilerden komisyon almadıklarına eminim :)- 'Kesinlikle Herkes izlesin' diyecek kadar beğenmedim fakat boş bir taklit olduğunu da düşünmüyorum.Bence böyle -taklit,kolpa vs- lafları çok seviyoruz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 5 Ağustos 2008; 11:48:46 >

Daimi 'Oz' izleyicisi
  • film televizyonda verilmedi, çok da tutulmadı.
    matriximn gölgesinde kaldığı için olabilir. 7/10 veririm bu filme.
    dövüş sahneleri için illa "bir değişik stil" koyalım diye zorlamışlar. ama ana tema ve o yaratılan dünya farklı olmuş
  • matrixi izlemeden önce izleseydim çok severdim filmi ama matrixden sonra izlediğim için çakma damgası yedi benden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

matrixi izlemeden önce izleseydim çok severdim filmi ama matrixden sonra izlediğim için çakma damgası yedi benden.

Ona kalırsa, matrix'de ghost in the shell çakması.

Orjinalden alıntı: Habana

Başlık şöyle olmalıydı ,

'Matrix bir başyapıttır her bilimkurgu onu taklit etmek üzere yapılmış saçma birer kopyadır' önyargısından kurtulmuş herkes tavsiye , EQUILIBRIUM

Filmi zamanında bende bir iki arkadaşın zoruyla izledğim -DvD cilerden komisyon almadıklarına eminim :)- 'Kesinlikle Herkes izlesin' diyecek kadar beğenmedim fakat boş bir taklit olduğunu da düşünmüyorum.Bence böyle -taklit,kolpa vs- lafları çok seviyoruz ...

Şimdi şöyle bir durum var ne biliyim terminatör veya Star Wars da bilimkurgu kategorisine girer ama kimse Matrix le karşılaştırmaz!! Gidip benzer konuyu ucuz efektlerle çekersen-Matrix te kullanılmış olan Samuray kılıcını bilimkurguya entegre etme işini burda benzer konu ile çektiğin filmde kullanırsan-aynı tip aykırı kostümleri kullanıp birde bunun içine dövüş sanatları yok hoplama zıplama koyarsan bu Matrixin yan sanayisi olma damgasını diye alnının ortasına çarparlar.

Yoksa kimsenin her filmi Matrix le karşılaştırdığı yok!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.