Şimdi Ara

# Equalizer Sorunu #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Allahını seven düzgün bi ekolayzır ayarı paylaşsın. Poweramp, WALKMAN ve Google Play müzik çalar var. Herhangi birisi olur. Kulaklığım SONY ama ses kötü. Tizler çok basslar az ne yazık ki

• Viper4Android FX programiyla gayet guzel sonuclar elde edebilirsin. Tabi telefonun rootlu ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kadar kötü olmaması lazım ya. Ses performansından memnun olduğunu söyleyen bir çok kişi var çünkü

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Viper4Android FX programiyla gayet guzel sonuclar elde edebilirsin. Tabi telefonun rootlu ise.

Telefonum rootlu ama Viper prosundan nasıl yapıcaz ? Bi de bu programı bluetoothta sorun çıkarıyor diye kaldırmıştım. Eğer anlatırsan kurarım tekrar
    Cloud 3 ekolayzır ayarları
    6 ay önce açıldı
    Realtek HD Equalizer Ayarı...
    14 yıl önce açıldı
    Android Auto müzik sorunu.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    son güncellemeyi kurduysanız öncelikle dts özelliğini ses profilleri bölümünden kapatın. güncelleme yapmadıysanız,standart muzik çalara gelin ve müzik ana ekranında iken sağ altta dts yazar. oradan dtsi kapatın. daha sonra vyper for android yazıp google playde aratın. yanlış hatırlamıyorsam 2. sıradaki bizim tel için uygundu. ismine bakın vyper for android 4.0 4.2.2 yazar. onu kurun ve açın. driver yuklemesi yapmak isteyecek onaylayın ve with vpf seçerek devam edin. reboot yapmanızı önerecek cihazı yeniden başlatın ve programı açın. kulaklıkla dinlemek istediğinizde sol tarftaki headset kısmındaki ilk seçeneği aktif ederseniz vyper efectleri aktif olacak. daha sonra tek tek ayarlarını yaparak istediğiniz ses kalitesine ulaşabilirsiniz. iyi günler...
    umarım son güncellemeyi kurmamışsınızdır. neden olduğunu henuz çözemediğim bir şekilde son güncellemede vyper4android de fx aktif olmayabiliyor. güncelleme yaptıysanız bir önceki güncellemeye geri dönüş yapın. o güncellemede stabildi. ayrıca engineer mode ile audio maximum ses seyisini 160 yapın. normalde 128 veya 140 gibi bir değerdedir. bu şekilde ses seviyesini de yükseltirsiniz.http://forum.pittech.net/index.php?topic=593.0 adresinden inceleyebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: maximan2008

son güncellemeyi kurduysanız öncelikle dts özelliğini ses profilleri bölümünden kapatın. güncelleme yapmadıysanız,standart muzik çalara gelin ve müzik ana ekranında iken sağ altta dts yazar. oradan dtsi kapatın. daha sonra vyper for android yazıp google playde aratın. yanlış hatırlamıyorsam 2. sıradaki bizim tel için uygundu. ismine bakın vyper for android 4.0 4.2.2 yazar. onu kurun ve açın. driver yuklemesi yapmak isteyecek onaylayın ve with vpf seçerek devam edin. reboot yapmanızı önerecek cihazı yeniden başlatın ve programı açın. kulaklıkla dinlemek istediğinizde sol tarftaki headset kısmındaki ilk seçeneği aktif ederseniz vyper efectleri aktif olacak. daha sonra tek tek ayarlarını yaparak istediğiniz ses kalitesine ulaşabilirsiniz. iyi günler...

Vyper for android diye bi uygulama yok.. senin demek istediğin viper4android FX heralde..

• ingilizcede "for" kelimesi için kısaca 4 (four) kullanılıyor :) aslında okunuşu vyper for android. ancak programın, play store ve yayıncısında adı vyper4android fx,xhifi gibi isimlere sahip.

Orijinalden alıntı: RealSchule

Allahını seven düzgün bi ekolayzır ayarı paylaşsın. Poweramp, WALKMAN ve Google Play müzik çalar var. Herhangi birisi olur. Kulaklığım SONY ama ses kötü. Tizler çok basslar az ne yazık ki

Walkmani full paket olarak. Cwm den yuklemedikten sonra seste fark olmaz
    Forum xperia v walkman oaketi vermistim onu dene kisa bir sure sonra bunu paylasicam

# Equalizer Sorunu #
     # Equalizer Sorunu # # Equalizer Sorunu # # Equalizer Sorunu #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 23 Kasım 2013; 10:59:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maximan2008

umarım son güncellemeyi kurmamışsınızdır. neden olduğunu henuz çözemediğim bir şekilde son güncellemede vyper4android de fx aktif olmayabiliyor. güncelleme yaptıysanız bir önceki güncellemeye geri dönüş yapın. o güncellemede stabildi. ayrıca engineer mode ile audio maximum ses seyisini 160 yapın. normalde 128 veya 140 gibi bir değerdedir. bu şekilde ses seviyesini de yükseltirsiniz.http://forum.pittech.net/index.php?topic=593.0 adresinden inceleyebilirsiniz.

Bu programı denmiştim ahize sesini arttırmak için. Sadece kulaklık sesini arttırmak için hangini seçiyoruz ?

vyper4androidi açtığınızda sol tarafta headset var. orada yapacağınız işlemler kulaklığı etkiler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.