Şimdi Ara

Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
4
Favori
36.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz yaz XP-700 satın aldım. Yazıcıyı evde kullanıyorum. Yazıcı ile birlikte gelen kartuşlar bitince yeni kartuş almak için araştırma yaptım ve Vatan Bilgisayar'dan 26XL Kartuş Seti (C13T26364020) satınaldım. Fakat bu setin içinde foto siyah kartuş yok... Gerçekten çok ayıp yapılmış. 236 TL ye aldığım yazıcıya 244 TL verip kartuş seti alıyorum, o da tam değil... Neden yazıcı sahiplarini uyarmazlar ve kartuşların neden bu kadar pahalı satarlar merak ediyorum. (Kandırmaca tabii, yazıcıyı ucuz sat parayı kartuştan çıkar.) Hadi bunu anladık da Epson gibi bir dünya markasına niye eksik kartuşlu set yapıp satar hiç yakıştıramadım.
  • Bu arada belirtmeyi unuttum. Yazıcıyı aldıktan hemen sonra BK'tan dolan kartuş seti aldım ama makina tanımadı. Üzerinden epey zaman geçtiği için geri de göndermedim. Forumdaki gibi yeni aldığım normal kartuşları doldurmayı deneyeceğim bir dahaki sefere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havaci VA -- 24 Şubat 2014; 15:28:21 >
  • yeni aldığın kartuş setini tekrar doldurup kullanabilmen için çiplerinin resetlenmesi lazım.umarım resetleyebilirsiniz.yada önceden aldığınız kolay dolan kartuşlardaki 5 farklı çipi orjinal kartuşlara monte etmeniz gerekir.ama makinanız görmüyormuş o çipleri
  • arkadaşlar.ben böyle mürekkep israfı yapan bir yazıcı görmedim.bu epson serisi yazıcılarda yeterki kartuş değiştirme yada çip resetleme yapın.xp-700 sahibiyim.kolay dolan kartuş setlerinden kullanıyorum.siyah renk çipi 20-30 sayfa çıktı sonrası hemen minimum'a düşüyor ve zorunlu olarakta kartuş sök-tak yapılıyor.ama sonrasında yazıcı tekrar kartuşları tanırken o kadar çok mürekkep harcıyor ki.yeter artık dedirten cinsten.xl kartuş seti kullandığım halde ,kartuşlar full dolu iken bile 2 çip resetleme sonrası(buda yaklaşık 50 sayfa a4 renkli-renksiz karışık çıktı) bakıyorum kartuşlarda mürekkep kalmamış.bu kadarda olmaz yani.yazıcının baskı kalitesi ve hızı çok iyi ama böyle giderse mürekkepleri artık litrelik almak zorunda kalacağız.yeterki kartuşlara dokunmak gereksin.bir kurulumda kartuş başı 5 ml mürekkep kesinlikle pad'a akıp gidiyor.o akan mürekkeplerle aslında kaç sayfa çıktı alınır siz tahmin edin.keşke paraya kıyıp renkli bir laser alsaymışım.profesyonel kullanıcı değilim aslında.sadece ticari amaçlı olarak öğrenci vb. kişilere çıktı veriyorum.mürekkep almaktan ve ellerimizin mükreep ile kirlenmesinden bıktık anlıyacağınız.600*2400 dpı çıktı veren renkli,çipi disable yapılabilen,kolayca toner tozu doldurulabilien birkaç renkli lazer yazıcı var.düşünmüyor değilim yani.en kısa zamanda bu sorunsuz yazıcımı satıp lazer yazıcıya geçiş yapacağım.saygılar.....

• 13.2F MB09C8 yazıcı üzerindeki : saat proplemi var her açılışta soruyor.

13.31 MB02CB 01-11-2012 direk wifi çalışmıyor , wifi düzgün gördüğüm tek sorun bu, orj görünmeyen çipler için en iyi hata oranı az bendeki ilk aldığım 312tc yazan çip tüm renkler 50 de hata veriyor.

MB09D5 wic reset

13.45 MB31D7 31-07-2013 denemedim. gerek yok xp 600 daki ma31d7 hata oranı yüksek

13,45 MB17D9 18-09-2013 hata oranı yüksek bendeki ilk aldığım 312tc yazan çip tüm renkler 50 de hata veriyor.

13.45 MB23E4 21-04-2014 8.1 chip proplem yok orjinal

tüm fw ler 8.1 chiple orijinal sorunsuz çalışıyor, eski çiplerle sorun yaşıyorsanız fw düşürme deneyin.

xp800 fw ler toptan
    www39.zippyshare.com
    Zippyshare.com -
    http://www39.zippyshare.com/v/93361528/file.html

-------------------------------------------------------

xp600 Ma02CB
    ftp://download.epson-europe.com/pub/download/3754/epson375499eu.exe
    xp700 MB02CB
    ftp://download.epson-europe.com/pub/download/3755/epson375501eu.exe
    xp800 MB02CB
    ftp://download.epson-europe.com/pub/download/3755/epson375505eu.exe

eski fw ler içinhttp://www.epson.eu/

yeni fw ler için
    www.epson.com
    Epson – Exceed Your Vision
    http://www.epson.com

diğer epson sitelerini forumlarıda kontrol edin daha eski veya arc le stabil olanı varnmıdır bakın.
    elinde başka rev fv olanlar bulanlar paylaşsın.

xp series firmware downgrade

In order to execute firmware update you need to do next:

Turn off the printer.

Press and hold DOWN ARROW + ON buttons at the same time within one minute after printer is turned off.

Release buttons when home button is ON.

Printer LCD will display "Program Update Mode".

Update devices list and select firmware then click update.

When update is completed confirm that firmware information is displayed on the screen.

Press on the center of the touch screen to turn off the printer.

Epson XP-950 XP-850 XP-810 XP-800 XP-750 XP-700 XP-650 XP-610 XP-600

tüm xp serisi eski firimware yükleme

yüklü fw versionunuz başlık kont yaptığınızda kağıda yazılı olandır.

yazıcı kapatın, alt ok tuşu + açma tuşuna basılı tutun evtuşu yanıncayakadar basın.(bu modda fw yükleyen programa sadece yazıcı modeli iletilir yazıcıdaki fw ver iletilmez busayede eski ver fw yüklenir.)

ekranda Program Update Mode yazacak (hiç bir işlem yapmadan çıkmak için geri tuşuna veya ev tuşuna basılı tutun ışıklar yanıp sönmeye başlayınca ekranın ortasına basılıtutun yazıcı kapanacak)
    fw yüklemek için
    1:wicresti açın(açıksa yeniden bailatın ) son ver wicreseti günceleyin yazıcı modelinizi seçin key isteyecek satın alarak fw yükleye bilirsiniz (bu işlemi yapan temp ve ya wicreset klasörüne indirilen veya nereye idiriyorsa bulup fw yedeğini alsın paylaşsın).
    2: para vermeden epsondan 700-800 fw leri aynı sanırımfarklıysa yüklemez zaten epsondan 13.31 MB02CB 01-11-2012 indirin kurun yükleyecektir.
    yüleme işlemi bitince ekranda fw ver yazar ekranın ortasına basılıtutrak yazıcıyı kapatın.

not: yazıcınızın hangi tuş kombinasyonuyla fw yükleme moduna geçtiğini wicreset çalıştırım bakın. üsteki xp700 xp800 750 850için, bazı fw lerde yüklemiyor fw okuyup kalıyo fişiçekip taktık sorun çıkmadı,tekrar deneyin yükler.
    ---------------
    bazı fonksiyonlar

-geri tuşu + açma tuşu basılı tutulduğunda :ekran kalıprasyunu

-yazıcıdaki inspection mode girmek için (herzaman menü çıkmaya bilir wicresette )wicreset intialization and conversion yazan sekmede enter printer inspection mode seçin execute basın yazıcıyı kapatıp açın .

-special inspection altında rom rev check menüsündede fw ver siyonu yazar

-ink pad resetleyecek bi bölümü yok.

-inspection mode çıkmak için wic reset Leave inspection mode seçin execute basın yazıcıyı kapatıp açın normal açılır.
    (inspection mode menüsünde normal mode seçilip yazıcı normal aşıldıktan sonra Leave inspection mode seçin execute basın yazıcıyı kapatıp açın normal açılır.)

-------------------------
    yabancı forumlarda bazı rev larda yazıcı arc chip te hata kodu vererek yazıcı kileniyormuş cihzla gelen fw de kitlendiği biliniyor wicresetin fw leri hakına bi bilgi edinemedim ama wic bişeyler biliyodur.

yazıcı kafatıkanması çok düşük bir ihtimal asıl sorun kartuşlardan kaynaklanıyor çakma kartuş tam oturmuyor alta ki delik ve valfleri yok içi sünnger dolu orj de sünger yok bu sebeplerden kafaya altan hava alıyor veya ink akışı düzgün olmuyor bu sorsunları aşmak için orj lari delip doldurun daha stabil kartuşlar gele kadar.

son oy dağılımı
    Orj kartuş yapısı 5, muadil kartuş yaısı 1.(araştırana düzgün çalışan yeni rev ları var)

orj chip 5, arc chip 3 (yurdışı da duzgün çalışıp sıfırlayanları var bakınız inc videoları ilk rev lar sorunlu)

sondurum nedir hangi firma ne getirdi bilmiyorum bilen paylaşsın.

@sskun @deepenergy
    @brdst @OCP Türkiye
    @safir_42@vimpir1905

@kartuşbankası@lzerk@tatarabdullah@dolankartus.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Kasım 2014; 17:07:27 >

• üstadım sağol ellerine sağlık.. ama bu verdiğin programları ne için kullanacağız inan çok fazla bilgim olmadığı için soruyorum. yanlış anlamadıysam versiyon düşürme işlemi için.. versiyon düşürmenin ne gibi bir avantajı var.. birde Orj kartuş yapısı 5, muadil kartuş yaısı 1.(araştırana düzgün çalışan yeni rev ları var) demişsin yani stabil çalışan dolan kartuş mu var. kusura bakma yazıcı işlerinde acemiyim de...

@alitx3
  • Arkadaşlar xp-600/700/800 için adjust programını buldum ama arkadaşlar rar şifresini bulamıyorum

link indirin tüm epsonlar var

http://www.ssclg.info/cgi-bin/netboard/netboardr.cgi?fid=268&cid=267&tid=4215&pg=1&sc=20&x=0
  • Orjinal kartuşu ters çevirip şırınfa ile ped lerine mürekkep sıkıyorum ve hemen emiyor. Ancak foto siyah -çift pedli olan- içinde mürekkep kalmadığı için makine boş gösterdiğinden kartuşu içine mürekkep doldurmama rağmen çalışmadı. Bende dolan kartuş almıştım ama memnun kalmadım. Çizik çizik çıkardı. Foto siyah hariç diğerlerine baya bir mürekkep doldurdum ( cescesor ) ve fotoğraf aldım kalitesinden memnun kaldım. Şimdi elimdeki dolan kartuşların çiplerini orjinal kartuşa takmayı deneyeceğim. Kartuşu ters çevirip pedlere mürekkep sıkıp kullanacağım. renklerin bozuk çıkmasının nedeni orjinal olmayan kartuşların pedlerinin kalitesiz olması olabilir.

Orijinalden alıntı: vimpir1905

üstadım sağol ellerine sağlık.. ama bu verdiğin programları ne için kullanacağız inan çok fazla bilgim olmadığı için soruyorum. yanlış anlamadıysam versiyon düşürme işlemi için.. versiyon düşürmenin ne gibi bir avantajı var.. birde Orj kartuş yapısı 5, muadil kartuş yaısı 1.(araştırana düzgün çalışan yeni rev ları var) demişsin yani stabil çalışan dolan kartuş mu var. kusura bakma yazıcı işlerinde acemiyim de...

@alitx3

son ver fw de orj olmayan kartuşlarda hata oranı daha fazla eski tarihli fw lerde daha az bazı chipler daha düzgün çalışıyor diyorlar denemedim son ver güncelleyen varsa sorun yaşıyorsa eskisine ver birinbe dönsün yazı üzerindekindede tarih sorunu var kaydetmiyor. bazı fw ler arc chiplerde kağıt sıkıştı yazı cı kıtlemesi çoksık kartuş tanınamadı uyarısı veriyor 26xl ler yarıda resetleniyor ilk çıkanlar chipler özellikle.

kartuşlarda kartuş yapısı olarak yanları tırtıklı olanlar ve plastiği kalın olanlar daha ddüzgün çalışıyor izlediğim videolarda am eniyi kartuş yapısı

bunda ama orj kartuşun iç yapsıyla dağlar kadar fark var. video dakinin canon için olanlarını cescessor getiriyor ama epson olanlardan ses yok satan çinliyi bulsam alacam deniyecem ama bulamadım.

chip konusunda şu stabil diyemem ,aliexpress ten alına bilir hiç yoktasn son ver çhip gelir düzgün çalışma olasılığı daha yüksek.
    http://www.aliexpress.com/w/wholesale-T2621-xp600.html?SearchText=T2621%2Bxp600&CatId=0&shipCountry=tr&initiative_id=SB_20140407052932&SortType=create_desc&filterCat=200004738,211302&groupsort=1

işin üzmanı değilim belirtiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 7 Nisan 2014; 16:00:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sys123

Orjinal kartuşu ters çevirip şırınfa ile ped lerine mürekkep sıkıyorum ve hemen emiyor. Ancak foto siyah -çift pedli olan- içinde mürekkep kalmadığı için makine boş gösterdiğinden kartuşu içine mürekkep doldurmama rağmen çalışmadı. Bende dolan kartuş almıştım ama memnun kalmadım. Çizik çizik çıkardı. Foto siyah hariç diğerlerine baya bir mürekkep doldurdum ( cescesor ) ve fotoğraf aldım kalitesinden memnun kaldım. Şimdi elimdeki dolan kartuşların çiplerini orjinal kartuşa takmayı deneyeceğim. Kartuşu ters çevirip pedlere mürekkep sıkıp kullanacağım. renklerin bozuk çıkmasının nedeni orjinal olmayan kartuşların pedlerinin kalitesiz olması olabilir.

foto siyah olan ince kartuş , 4 ince kartuş dye ink kalın olan pikment ink olacak. kağıt türü foto seçildiğinde ince syah dye foto siyah kulanılır, düzkağıt seçildiğinde kalın kartuş pikment olan kulanılır.

kartuş agızları ve ölçüleri cescesor sattığı için söylüyorom sorunlu orj le çakmayı ağızlarını yan yana koyun bakın ölçüleri küçük, kafaya tam oturmuyor altan hava alıyor kafaya hava gidiyo, kartuş haznesi ink doluyo renk karışması yapıyor ve kartuş yanları bakınca ink taşması görüle bilir.

cescesor inkleri orj kartuşta deneyin iyi sonuç vermezse ocp alın daha bi sorun yaşamadım 5x100ml den 2 takım bitirdim litrelik alacam, bursa kart PHOTO INK (Akıllı Mürekkep) kulanan yokmu sonçları nasıl.

en iyi yol şuan için :
    kafa yapısı gereği kartuş çıkarıldığında anında yenisi takılmalı yoksa hava alıyor bunun için 2 takım kartuş modifiye etmeli ,26 setup 26 26 xl yapıları ve kapasiteleri aynı miktarda ink alıyor, uygun yerden delip doldurup chip deyiştirmek.

ilk pad dolu hatasından sonra atık tankını harici yapın yoksa etrafa ink taşar benden demesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

quote:

Orijinalden alıntı: vimpir1905

üstadım sağol ellerine sağlık.. ama bu verdiğin programları ne için kullanacağız inan çok fazla bilgim olmadığı için soruyorum. yanlış anlamadıysam versiyon düşürme işlemi için.. versiyon düşürmenin ne gibi bir avantajı var.. birde Orj kartuş yapısı 5, muadil kartuş yaısı 1.(araştırana düzgün çalışan yeni rev ları var) demişsin yani stabil çalışan dolan kartuş mu var. kusura bakma yazıcı işlerinde acemiyim de...

@alitx3

son ver fw de orj olmayan kartuşlarda hata oranı daha fazla eski tarihli fw lerde daha az bazı chipler daha düzgün çalışıyor diyorlar denemedim son ver güncelleyen varsa sorun yaşıyorsa eskisine ver birinbe dönsün yazı üzerindekindede tarih sorunu var kaydetmiyor. bazı fw ler arc chiplerde kağıt sıkıştı yazı cı kıtlemesi çoksık kartuş tanınamadı uyarısı veriyor 26xl ler yarıda resetleniyor ilk çıkanlar chipler özellikle.

kartuşlarda kartuş yapısı olarak yanları tırtıklı olanlar ve plastiği kalın olanlar daha ddüzgün çalışıyor izlediğim videolarda am eniyi kartuş yapısı

bunda ama orj kartuşun iç yapsıyla dağlar kadar fark var. video dakinin canon için olanlarını cescessor getiriyor ama epson olanlardan ses yok satan çinliyi bulsam alacam deniyecem ama bulamadım.

chip konusunda şu stabil diyemem ,aliexpress ten alına bilir hiç yoktasn son ver çhip gelir düzgün çalışma olasılığı daha yüksek.
    http://www.aliexpress.com/w/wholesale-T2621-xp600.html?SearchText=T2621%2Bxp600&CatId=0&shipCountry=tr&initiative_id=SB_20140407052932&SortType=create_desc&filterCat=200004738,211302&groupsort=1

işin üzmanı değilim belirtiyim.

Bu program ek bir cihazı ihtiyaç duymadan bilgisayar ile yazıcı arasında kablo-wifi bağlantısı üzerinden orjinal kartuşların çipinimi resetliyor. Biraz detaylı bilgi verebilirmisiniz.

• dolum kartuş cizahları garanti dışı bırakııırrrr....

XP600 605 xp 700 XP750 XP-800 XP850 adjprog reset enable! H&C Works ver 1.3d+ video

http://www63.zippyshare.com/v/59753651/file.html

XP600 605 xp 700 XP750 XP-800 XP850 adjprog reset enable! H&C Works ver 1.3d no video

http://www14.zippyshare.com/v/32175447/file.html

Ativador enable! (c) 2003 H&C Works ver 1.3d

http://www42.zippyshare.com/v/47093643/file.html

Epson Xp Xp600 xp_605 Xp700 xp-750 Xp-800 xp 850 Waste ink pad counter reset

.Ativador enable! (c) 2003 H&C Works ver 1.3d çalıştırın kenara biryere çekin
    .AdjProg çalıştırın accept tıklayın
    .Ativador ve AdjProg yanyana olsun
    .AdjProg tıklayın pencere üste olcak ,
    .drag me! tıklayın ve basılı tutun bırakmadan sequential adjustment mode butonunun üstüne gelin bırakın
    .Ativador de sequential adjustment mode çıkacak tıklayın ve eneble! tıklayın.
    .sequential adjustment mode butonu aktif olacak

Waste ink pad counter reset (atık mürekkep tankı sayacını sıfırlama) için
    .select tıklayıp yazıcınızı seçin port auto veya yazıcıyı şeçin.
    .sequential adjustment mode tıklayın
    .(başka bilmediğiniz yerleri kurcalamayın yazıcıya zarar verebilirsiniz.)
    .waste ink pad tray tıklayın Replacement seçin sağ üsten ok seçin
    .Waste ink pad counter menüsü açılacak
    .main pad counter tik koyun (yazıcının sağaltındaki depo %150 den sonra veya ilk resette depoyu harici yapın taşma riski var.)
    .platen pad counter tik koyun( sanırım yazıcının ortasındaki keçe )
    .check tıklayın point - % değerleri yazacak.
    .tekrar main pad,platen pad counter tik koyun ve Initialization tıklayın işlem bitince yazıcıyı kapatmanız istenecek kapatın açın.
    .bukadar

Not: çalışıyor.
    .yazıcı daha önce servise gitmediyse ilk servis tarihi atılıyor Dikkat,paticular adjustment mode taki printer information check tıklayın
    1st Ti received time tarih atar , error detail dende hata kodları hakında bilgiler mevcut.

@karuşbankası
    @dolankartus.com.tr
    @tatarabdullah
    @lzerk
    @brdst
    @chips
    @OCP Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Kasım 2014; 17:10:21 >

• Sonunda buldunuz sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alitx3 BÜYÜKSÜN BABA ELİNE SAĞLIK

1: çipleri Orijinal görünmeyen kartuşlar

bu katuşu kullananlar dikkat etsin kullanmayın.

http://www.youtube.com/watch?v=3I-bMOUNXFE

video çıkmazsa youtube 26xl yazın aratın. eleban sorunlarını anlatmış kartuşa görünüyor. bana kalırsa cesces ink sorunlu üstede vardı çizgili baskı alan.
    bu kafa yapısıyla tıkanması çok zor kafada 1ml ink anca tutuyor yeni kartuş ve kafa yapısının kötü yanı kartuşu çıkarınca hemen yenisini takmalısınız yoksa kafa hava alıyor kafa temizlemeyle anca düzeliyor.
    buyüzden ojr veya çakma fark etmez2 takım kartuşunuz olmalı.

bu kartuşu görme şansım oldu kartuş yapısı olarak iyi ama çipleri orj görünmüyor makine getirmiş fotoğrafçınınmış xp600 de takılıydı Fw MA31D7 yüklüydü kartuş tanınamadı hatası çok veriyor 5 kerede tanıdı kartuşu gerçi fw yüklenmemiş olsa hata oranı az olurdu ,Ma02CB ye döndürmeyi denedik üsteki yöntemle olmadı anca wicresele döner veya uğraşmak lazım. düzgün bitip resetliyormu bilmiyorum foğrafçı kullanıyormuş ama.
    bu kartuşta gelmiş cescesor da varmış.

kartuş fiyatlaı düşmüş cesde 65tl bursa 75 satıyor.

@chips
    @OCP Türkiye
    @safir_42
    @boşişlerbunlar
    @deepenergy
    @tekno meraklı
    @vimpir1905
    @sys123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 13 Haziran 2014; 1:27:31 >

• 2: orijinal görünen chip genuine kartuşlar.

http://www.otoresetkartus.com mazasına gittim şu üsteki nano kartuşlariçin ama vazgeçtim v8.1 çipli kartuş daha iyi dedi iyi ver dedim kartuşar dolu çinden dolu gelmişir içindeki ink bilinmiyor. elinde 3- farklı kartuş vardı.

geçelim resimlerle anlatıma
    Epson xp 26Xl V8.1 Original Genuine görünen çip.
    beyaz bir kutu üzeri resimdeki gibi no:03 yazan kutununiçinde ben foto için üstüne yapıştırdım, 04 olannıda aynı kartuş ama çipleri farklı orj görünmüyor.
    tanklı kulanım içinde uygun.
    plastik kalitesi ve kalıp iyi esneme yapmıyor. kartuş haznesine taşma ve renk karışması oluşturmadı.

26Xl V8.1 Original Genuine görünen çip

görüldüğü gibi ink sensörü için pirizma mevcut.
    yanları tırtıklı plastik. içinde set ilitre gibi bir madde var,sünger değil değişik bişey.
    makineye takınca silikon tıpaları çıkarıp saklayın.

şunu görünce şok geçirdim kısa süreli Original Genuine kartuş takın uyarısı vermedi onun yerine mür sis hazırlanıyo dedi miktar ink çekti ve tata bukadar.
    orj görünmeyen kartuşta ink sömürüyordu çöpe atıyodu.

inanamadım kontrol ettim
    ve test bu seviyeye gele kadar aralıksız seri baskı aldım burda kestim yazıcıyı kapattım açtım bir sorun yok eski orj görünmeyen çipler hata verirdi bunlar vermedi.
    geri kalanıda teste bitirdim kartuş düzgün bir şekilde bitip sıırladı 5. full düzkağıtla çıktı aldığımdan ince siyah bitmedi oda sorun çıkartmaz çünkü orj kartuş görünüyor.
    yavaşbirşekilde bitip sorunsuz resetleniyor çıkar tak yaparak.

gittim 1 takım daha aldım v8.1 chipli 26xl kartuştan.

testleri 13.31 MB02CB fw le aldım. tamamean orj sounsuz.http://www.otoresetkartus.com da mazada bizat kendim denedim xp 600de ma31D7 fw orj börünüyor.
    bendeki xp800 son fw olan 13,45 MB17D9 günceledim v8.1 çipler kesinlikle orj görünüyor. geri 13.31 MB02CB döndüm ne olur olmaz.

size tavsiyem yakundaki kartuş bayilerine gidin ellerindeki kartuşlara bakın v8.1 üseki karuş varsa alın veya alibabaexpres- alibabadan salacak olan varsa 8.1 ve üzeri olanları alın.
    veyahttp://www.otoresetkartus.com konuşun başka ilden alacak mulaka konuşsun veya bizat gidin v8.1 kartuş isteyin çiplerin hepsinde v8.1 yazdığını kontroledin alın.

yabancı sitelerde chip sorunlarının v6 cihiple düzeltildiği yazıyordu zaten ama 26xl v8.1 varken başka çiplerle uraşmayın.

şuan için 3 gündür kullanıyorum bir sorun yok benden geçer not aldı, ilerde karuş sorun çıkarırsa modifiye kartuşlara v8.1chipleri takar devam ederim önemli olan çipler ve orj görünmesi.

orj görünmeyen çiple orj görünen çipin farkı benim gördüklerim:
    orj görünmeyen sıksık kafa temizleme yaparak kartuşu bitirmeye çalışıyor çipine göre hata oranı yüksek vs.vs. kafa temizleme ve kartuş değiştirmede fazla ink çekme ve çöpe atma,ink seviyesi hızlı bitme.
    orj görünen v8.1chip yavaş bitiyor ve az ink çöpe atıyor test sırasında sona doğru 1 kez emizleme yaptı az bir ink attı.

ink konusunda 1lk resetten sona atık tankını harici yapın ve ucuna temiz bir şişe koyun arka sayfalara yapımı var atılan inki geri kalın karuşta kullana bilirsiniz.
    4ince kartuş foto ink dye otograf kâğıdı şeçildiğine kulanılır ince siyaha kesinlikle atık ink ve pignet koymayın fooğafların rengi bozulur ,siyah iri pikmet olan sadece düz kağı şeçilince çalışır fookopi ilan atıkolanı kullana bilirsiniz,
    pikmen in pahalı gelenler ince siyah için olan bk140 dye iki katuşta kulanılabilir maliyet azalır. pikmet olan düz kağıa daha keskin dağılmayan metitnler veir ama demedi demeyin.

benim yazıcı için hiçbir problem kalmadı şuan için darısı sizin başınıza.

@sskun
    @cagugur
    @tatarabdullah
    @lzerk
    @brdst
    @chips
    @OCP Türkiye
    @safir_42
    @boşişlerbunlar
    @deepenergy
    @tekno meraklı
    @vimpir1905
    @sys123
    @dolankartus.com.tr
    @chungkingexpress
    @azime216
    @tanriseven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 14 Mayıs 2014; 14:33:20 >

• tebrik ederim sonunda buldunuz stabil kartuşu :)

v8.1 çipli kartuş istanbulda bulabileceğimiz bir yer var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brdst B kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum yakındaki kartuşcuları bi gezin v8.1 olsun mutlaka kartuşta ve v8.1 çipte + ocp inkle herhangi bi sorun görmedim şunakadar cipler son fw lede tamamen makinaya orijinal görünüyor. zaten anasorunun kaynağı orj görünmeyen çiplermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 27 Kasım 2014; 17:12:09 >

• https://www.youtube.com/watch?v=ML6Q78NplIk
    videonun sonuna bakın xp950 kağıt tepsisini otomatik içeri çekiyor mu yoksa bana mı öyle geldi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.