Şimdi Ara

Epson XP-600 İçin Mürekkep-Kağıt?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Epson XP-600 için mürekkep ve fotoğraf kağıdı önerilerinizi bekliyorum.

    Mürekkep için sizce hangisi?
    - Cescesor
    - Photoink
    - OCP

    Kağıt İçin
    - Rovi Premium Parlak 300gr
    - StarFilm
    -



  • L800,L1300 yazıcılarda orijinal mürekkep ile Cescesorden istediğim Rovi kağıtlarının numunelerini kullanarak baskı aldım. Aynı kağıtların bir kısmı ve HP premium plus foto kağıdı ile HP K550 yazıcıda photoink mürekkep ile baskı aldım. Baskılar güzel yaklaşık 1 ay kadar oldu ne kadar sürede ne kadar eskime olacağına bakıyorum. Star kağıttan da bir kaç çeşit sipariş verdim. Rovi güzel kağıt premium serisini tavsiye ederim. Özellikle dokulu olanlar nostaljik geldi bana. Uzun dönemli ne olur bilemiyorum ama 15 yıl önce HP 990 cxi ile aldığım foto baskıları hala sağlamsa güncel teknolojili kağıt ve mürekkepler hayli iyileştirilmiştir. Star kağıt için akşama deneme yapabileceğim ama kötü sonuç vereceğini sanmam onunda. Yalnız tavsiyem ticari düşünmüyorsanız orijinal mürekkep kullanın aradaki fark çok gibi görünse de yazıcı ömrü için değer. Mürekkep firmalarından birinin teknik servisi ile görüştüğümde orijinal kullanın diye tavsiye ettiler ki birkaç firmayı da arayıp teknik olarak danıştım. Firma ismi vermek istemiyorum çalışanlar zan altında kalmasın sonuçta orijinal de satan var kendi markalarını da.




  • Epson'un kendi markasından olan fotoğraf kağıtlarından alabilirsiniz hocam.
  • Teşekkürler öneriler için. Starfilm kağıttan aldım ilk denemem fena değildi. Amatör iş için kullanacaktım. Kalitesini çok bilmiyorum ama baskı beni tatmin etti.
  • Atak kağıttan da numune geldi. O da güzel, maliyeti de ucuz ınu da inceleyebilirsiniz. Ben Atak kağıdın Rayol ü ile Rovi arasında kullanırım tercihimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.