Şimdi Ara

Epson Stylus Sx100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce eski tip yazıcılardan olan hp bi yazıcı kullanmıştım kullanımı basitti de bu aleti 1.5 -2 yıl önce aldım(laptopun yanında hediye geldi ) o zamandan beridir yatıyo kullanım klavuzu almancaydı daha kağıdı bile sokamadık :D bilen biri yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

daha önce eski tip yazıcılardan olan hp bi yazıcı kullanmıştım kullanımı basitti de bu aleti 1.5 -2 yıl önce aldım(laptopun yanında hediye geldi ) o zamandan beridir yatıyo kullanım klavuzu almancaydı daha kağıdı bile sokamadık :D bilen biri yardım etsin

İşe yaramaz o yazıcı siz bana verin en iyisi ;)
    Sx100 ü hiç mi kullanmadınız? Eğer 1 kere dahi olsa(kartuşları takıp) kullandıysanız muhtemelen yazıcının kafası tıkalı durumdadır.Bu durumda servis yüzü görmesi gerekebilir yada yardımcı olmaya çalışırım size...
  • dün şans eseri kağıdı öylesine koydum yaptı da bildiğin kağıdı çekiyo gerçi a4 çizgisiz yoktu normal kağıtlarla denedim kartuşlarda ölmüş haffif galiba bişey kopyalamada iyice yırtıyo yazdırmada yarım yamalak yırtıyo öyle çekiyo :D ne garip alet :D
  • quote:

dün şans eseri kağıdı öylesine koydum yaptı da bildiğin kağıdı çekiyo gerçi a4 çizgisiz yoktu normal kağıtlarla denedim kartuşlarda ölmüş haffif galiba bişey kopyalamada iyice yırtıyo yazdırmada yarım yamalak yırtıyo öyle çekiyo :D ne garip alet :D

aslında iyi yazıcıdır Epson. Sx100 ise tam takoz(görüntüsü güzel değil ve yazdırma hızı düşüklüğü) sınıfından ama köpek gibi çalışır.Sağlam cihazdır.
    Öncelikle kafa tıkanıklığı problemini gidermeniz lazım. Püskürtme denetimi sayfası yazdırıp sorunlu renkleri görmek gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon1977

quote:

dün şans eseri kağıdı öylesine koydum yaptı da bildiğin kağıdı çekiyo gerçi a4 çizgisiz yoktu normal kağıtlarla denedim kartuşlarda ölmüş haffif galiba bişey kopyalamada iyice yırtıyo yazdırmada yarım yamalak yırtıyo öyle çekiyo :D ne garip alet :D

aslında iyi yazıcıdır Epson. Sx100 ise tam takoz(görüntüsü güzel değil ve yazdırma hızı düşüklüğü) sınıfından ama köpek gibi çalışır.Sağlam cihazdır.
    Öncelikle kafa tıkanıklığı problemini gidermeniz lazım. Püskürtme denetimi sayfası yazdırıp sorunlu renkleri görmek gerek...

kafa tıkanıklığı tam olarak nedir ? çünkü yazıcı aldığımızdan beri böylede 1-2 şeyide sorunsuz yazdı ama sayfayı yamuk yumuk çekiyo :) bi bilgisayarcıda kaç tl ye yaptırabilirim :D ?

• Belki kendiniz yapabilirsiniz.
    Linkteki ürünü deneyin derim..

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/NOZZLE-MAN-YENI,LA_321-2.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson~canon~brother ?
    8 yıl önce açıldı
    Epson l1300
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.