Şimdi Ara

Epson Stylus DX4050 Çıktı Alamıyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu yazıcıya yeni kartuş taktım. İnternetten win7 driver yükledim. Yazdır dediğimde mavi yazdırıyor. Renk ayarlarından sadece siyah yazdır seçeneğine tıkladım ama bir türlü mavi rengin haricinde çıktı alamadım. Duyduguma göre windows 7 işletim sisteminde kullanıldıgında sorun çıkartan bir yazıcıymış. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hot-Staff -- 10 Şubat 2013; 19:41:32 >

• Anlayan birisi lütfen yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hot-Staff

Beyler bu yazıcıya yeni kartuş taktım. İnternetten win7 driver yükledim. Yazdır dediğimde mavi yazdırıyor. Renk ayarlarından sadece siyah yazdır seçeneğine tıkladım ama bir türlü mavi rengin haricinde çıktı alamadım. Duyduguma göre windows 7 işletim sisteminde kullanıldıgında sorun çıkartan bir yazıcıymış. yardımlarınızı bekliyorum

çok basit bir şekilde sorunun windows 7 ile alakalı olmadığını anlarsın yazıcında tarayıcı var tarayıcıya renkli fotoğraf koy bilgisayardan bağımsız renkli fotokopi çek yine aynı şekilde sadece mavi kısımlar çıkarsa sorun yazıcıda yada kartuştadır. yada yazıcının ayarlarında nozzle check edin oradan desen çizgileri tam mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.