Şimdi Ara

epson px 660 bitmeyen kartuş sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet sizin yazıcı neden böyle yazıyor ben anlayamadım.ben çok basit bir yazıcı olan mp280 de bile 1 dkda a4 fotograf alıyorudm.
  • walla bilmiyorum 10x15 i 12 sn de fln basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif_23

walla bilmiyorum 10x15 i 12 sn de fln basıyor

fotoyu değilmi
  • evet
  • eğer süre sizin için sorun değilse problem olmaz.resimlerini bekliyorum.
  • yarın yüklemiş olurum yazıcıyı evde kullanıyorum işyerinde lazer yazıcım var onu kullanıyorum akşam çekip yarın yüklerim resimleri
  • quote:

yarın yüklemiş olurum yazıcıyı evde kullanıyorum işyerinde lazer yazıcım var onu kullanıyorum akşam çekip yarın yüklerim resimleri

bekliyorum....
  • e1

epson px 660 bitmeyen kartuş sistemi
  • e2
  • e2

epson px 660 bitmeyen kartuş sistemi
  • kac liraya aldınız?
  • iyi almışsınız valla.yazıcı resimlerden bakıldığına göre temiz duruyor.

ocp mürekkep kullanmanızı tavsiye ederim.
  • dediğim gibi bi hafta kullanılmış sıfır gibiydi zaten aldığımda çip resetleme derdi yok mürekkep bitme derdi yok gayet güzel 3 gündür durmadan çıktı aldım hiç bi problem çıkarmadı mürekkep akıtma derdini de çözdüm epson kağıt kullanınca sorun düzeldi kağıt biraz pahalı ama çıktılar profesyönel gibi
  • quote:

dediğim gibi bi hafta kullanılmış sıfır gibiydi zaten aldığımda çip resetleme derdi yok mürekkep bitme derdi yok gayet güzel 3 gündür durmadan çıktı aldım hiç bi problem çıkarmadı mürekkep akıtma derdini de çözdüm epson kağıt kullanınca sorun düzeldi kağıt biraz pahalı ama çıktılar profesyönel gibi

hayırlı olsun

illa epson kağıt kullanmanıza gerek yok.sadece fotoğraf kağıdı olsa yeterli olur.

vatan bilgisayarda hpnin 200 gr.lık a4 foto kağıdı 13 lira ve içinde 100 tane var.ben kullanıyorum .memnunum.
  • işte o kağıdı kullanınca illa kalın kağıt kısmını aktif yapmak gerekiyor o zaman da baskı süresi uzuyor ama epsonda öyle bi sorun yok.. yoksa ben %25 indirimdeyken 11 liradan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_onyx23

işte o kağıdı kullanınca illa kalın kağıt kısmını aktif yapmak gerekiyor o zaman da baskı süresi uzuyor ama epsonda öyle bi sorun yok.. yoksa ben %25 indirimdeyken 11 liradan aldım

siz kalın kağıdı foto amaçlı kullanmıyormusunz.zaten ayrıca epsonla hpnin kağıdı arasında ne fark var ki...belki gramajı farklıdır..
  • epsonun kağıdı zaten kalın o yüzden leke yapmıyor hp nin ince olduğu için baskı sırasında kaydırıyor heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_onyx23

epsonun kağıdı zaten kalın o yüzden leke yapmıyor hp nin ince olduğu için baskı sırasında kaydırıyor heralde

sadece gramaj farkıı vardır.örneğin epsonnun 250 gr.kağıdını rahatlıkla kullanıyorsanız hpninden 250 gr.kağıdını rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • evet kalın olursa problem yok ama zaten hp nin de o gramajdaki kağıdı neredeyse epsonla aynı fiyat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.