< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (311. sayfa)
-
-
4-4,5m mesafeden kullanılacak. w01 full hd değil diye biliyorum hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözünürlük dışında diğer özellikler dedim zaten hocam lümen,ayar,boyutlar, atım oranı v.s.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bahsettiğiniz sorun sebebiyle fh01 cihazı almaktan vazgeçtim. sanırım DLP olan px704hd modeli alacağım. px701-4k'ya vereceğim +10k farka değer mi emin değilim
Eğer tek fark 4k ise ben vermezdim 4k konsolunuz vs varsa o ayrı tabi ki o zaman düşünülebilir.
fh01 mi px704hd mi px701-k mı derken optoma eh401 aldım. full hd ancak 4k ve hdr destekli, hdmi 2.0 mevcut. 8.4ms input lag ve oyun modu bulunuyor. segmentinin fiyat performansı en yüksek ürünü olduğunu düşünüyorum. 4k'ya geçildiğinde fiyat px701 ile 35bin₺'den başlıyor. arasında yaklaşıl 11bin₺ fark var. 4-4,5metreden izlenecek ve ilk projeksiyon deneyimi olacağından farketmeyeceğini düşündüm. piyasada yeni sayılabilinecek bir cihaz. yerli ve yabancı tek inceleme ve video bulamadım cihaz hakkında.
Hayırlı olsun şimdiden kağıt üstünde güzel bir cihaza benziyor, kısa mesafe atım gerekmiyorsa bence fiyatına göre güzel bir cihaz gelince değerlendirmenizi bekleriz fikir edinmiş oluruz bizler de.
teşekkür ederim değerlendirme paylaşırım. 4k görüntüde sinyal yok hatası vermiyor görüntüyü 1080'e çevirip yansıtıyor. native 1080 -> pixel shift 4k -> native 4k cihazlar içinde ilk ikisinin arasında bir katerigoride. 4kyı 1080'e çevirdiğinde doğrudan alınan 1080 içerikten bir tık daha kaliteli olabilir diye düşünüyorum. hdr de diğer artısı. px701 kategorisindeki modeli uhd35x o da 39bin₺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X