Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
74
Favori
285.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tanrivermism T kullanıcısına yanıt
    Burdan 9300 test yapmadığını anlıyorum. Ben her iki teklonojiyi test yaptım. (Yanyana ) hatta 9300 şu an evde misafirim epeyce misafirim olucakmış gibi duruyor gel sende misafirim ol ve fotoların videoların ne kadar yanıltıcı (yanlı) olduğunu gör zaten çekilen fotonun dikkat edersen açıları bile farklı .şunu anladım rewivler de incelemelerde parayı hangi firma bastırırsa iyi not ve güzel şeyler yazılıp çiziliyor. şu kadarını söyliyim sony 260 es ten kontrast olarak daha iyi . Epson 9300 alıcak arkadaşlar hiç düşünmeden alabilirler pişman olmucaklarını garanti ederim kesinlikle parasının fazlası değerinde sevgiler
  • Bu yazdıklarımdan beni tanımayanlar satıcı olduğumu düşünebilir. Evet satıcıyım ama pazarlarda meyve sebze satarım forumda bir çok arkadaşımda beni bilir
  • tanrivermism T kullanıcısına yanıt
    Abi gelirken avr yide getir bi zahmet😀😀
  • Arkadaşlar projeksiyonum da birebir şu problem var:

    http://www.projectorjunkies.com/repair-tw4500-epson/

    Anlatımda çok dikkatli olunması lazım deniliyor değiştirirken benim de gözüm yemedi açıkçası. Model TW550. Bunu yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Aşağı yukarı ne kadar patlar.

    Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MantarTheGreat

    Arkadaşlar projeksiyonum da birebir şu problem var:

    http://www.projectorjunkies.com/repair-tw4500-epson/

    Anlatımda çok dikkatli olunması lazım deniliyor değiştirirken benim de gözüm yemedi açıkçası. Model TW550. Bunu yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Aşağı yukarı ne kadar patlar.

    Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Epson yetkili servis TecPro dur , siz neredesiniz bilmiyorum ama İstanbul ,Ankara ve İzmir de servisler var.
    Maliyeti konusun da bir fikrim yok açıkçası.




  • tanrivermism T kullanıcısına yanıt
    Sayın @tanrivermism , bir süredir forumu sık takip edemiyorum size de ancak yazma fırsatı bulabildim.
    Yazdığınız mesajı okuyan forumdaşlar ya da araştırma yapıp projeksiyon alacak arkadaşları Optoma "GERÇEK" 4K diyerek yanıltıyorsunuz. Optoma udh51a modelin de bildiğim kadarı ile Texas Instruments 0.47" DMD DLP 1920x1080 yongasını kullanmaktadır.
    linkte ki kullanım kılavuzunun 52.sayfasına bakabilirsiniz.

    https://www.optoma.com/ap/wp-content/uploads/sites/11/2018/03/optoma-uhd51-user-manual.pdf

    DLP ler kendi teknolojisi gereği 4K ya aynalarla , 3LCD cihazlar da panellerle pixel kaydırma metodu ile 4K ya yükseltme yapmaktadır. Hangi DLP ile 3LCD makineyi yan yana izlediniz dedim,cevap yazmamışsınız , ben bırakın uhd51 i daha üst model olan uhd65 ile yanyana 7300 ve 9300 ü seyrettim , mesajınız da yazdığınız farkları göremedim açıkçası. Hiç bir marka ve modeli bugüne kadar kötülememişimdir bugüne kadar yaptığım testler de demo yaptığım her modelin artısını eksisini yazmışımdır. Bu kıyas da optoma nın şu an ki fiyatını da göz önün de bulundurusanız yan yana izleme yaptığınız da tercih edilebilir olmayacaktır.




  • arkadaşlar epson tw 5300 cihazımı bugün açamadım

    power ledi mavi renk sürekli yanıp sönüyor, bir süre sonra lamp ledi turuncu renkte flash yapıyor ve soğutma fanı maksimum hızda çalışmaya başlıyor

    daha sonra fan susuyor ve power ile lamp ledi yanıp sönmeye devam ediyor

    filtre temizliği yaptım sıkıntı yok, lambayı çıkardım baktım kırık çatlak vs yok

    projeksiyon hiç düşmedi

    ne oldu sizce ?
  • ELPLP88 yeni lamba gerekiyor sanırım hiçbir yerde yok nereden bulabilirim arkadaşlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

    ELPLP88 yeni lamba gerekiyor sanırım hiçbir yerde yok nereden bulabilirim arkadaşlar ?
    Forumdan vedatkerem nick'li arkadaşla irtibat kurarsaniz yardımcı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

    Forumdan vedatkerem nick'li arkadaşla irtibat kurarsaniz yardımcı olabilir.

    yazdım kendisine teşekkürler
  • arkadaşlar epson tw 5300 cihazımın ana kartı bozukmuş 250,00 € para istiyorlar üstelik ellerinde de yokmuş 4-5 haftaya gelecekmiş. Sizce değer mi ? Sıfırı 3.000,00 TL zaten
  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    projeksiyonu güç kaynağı ilemi kullanıyordunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kardanad

    projeksiyonu güç kaynağı ilemi kullanıyordunuz

    direkt 220 VAC besleme girişi var (Bildiğimiz kasa fişlerinden)

    yani şehir şebekesine direkt bağlı
  • Arkadaşlar çok uygun bir fiyata epson eh-tw480 aldım, ilk projeksiyonum. bir kaç gün kullandım memnun kaldım. ama uzun zaman kullanılmadığı için fan ızgaraları çok tozluydu kokuyordu. ben de dışardan fırçayla tozu hafifçe aldım ve elektrik süpürgesiyle çektim. Ama şimdi çalıştırdığımda bir kaç saniye sonra temp ışığı kırmızı yanıp sönüyor vebir dakika böyle durduktan sonra kapanıyor. Daha ısınmadan aşırı ısı alarmı vermesisensörlerinden şüphelendiriyor beni.
    şöyle bir yazı buldum https://www.instructables.com/id/Epson-Projector-Temperature-Sensor-Repair/

    bozulan sensörün yerine uygun değerde bir direnç koyuyor. sizce yapmalı mıyım veya çözümü var mıdır. Bulunduğum ilde pektamir edecek temizliğini yapacak yer yok. Bir de kullanan varsa bu cihazla ilgili bana bilgi verebilirse sevinirim. İşte şuna şuna dikkat et, şu tarz perdeler uygundur vs.




  • Allen_Bradley kullanıcısına yanıt
    4. Projeksiyonum güç kaynağıyla kullanıyorum hiç bir arıza yaşamadım geçmiş olsun.
  • kardanad kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğim arızayı yukarıda yazdığım sitedeki yöntmle giderdim. aslında şans mı onu da bilmiyorum. hava giriş fanının sensörünün iki ucuna 200k ohmluk bir direnç bağladım tabi sensör de devredeyken sonra çalıştırdım çalıştı. sonra kapadım hemen ve direnci söküp tekrar çalıştırdım çalıştı herhangi bir sorun yok temp konusunda, sadece ekranın en alt kısmı farklı renkte sarı gibi boydan boya, acaba lens ve fan toz vs temizlemek için bir bilgisayarcıya versem iyi yapmış olur muyum?
  • ugur426a U kullanıcısına yanıt
    Azizim optik bakım yaptır ama bilgisayarcıya değil . Servisine yaptır perde işide fazla takılma mümkünse odanı karart en (önemlisi karartmak )1.1 gain beyaz perde mümkün değilse gri perde kullan
  • kardanad kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın lambası yeni değişmiş ve cihazı 400tl ye aldım. servisinde bakım da tahminim o civarda tutanacaktır o yüzden bilgisayarcı düşünmüştüm ama riske girmeye değmez demek istiyorsunuz sanırım. Teşekkürler.
  • Aktif olarak kullandığım Epson TW-9100W projektörümü acil ihtiyaçtan ötürü satıyorum. Forumdan arkadaşlara uygun fiyata vereceğim. İlan malum sitede var.Detaylı bilgi için p.m atabilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba epson 2150 cihazın var usadan alınma. sorunum şu cihaz çalışırken led spotları açtığımda 3 saniyeliğine görüntü gidip geliyor yada klimayı açtığımsa cihaz kendine devamlı reset atıyor. istanbul daki bir servise sorduğumda topraklama olmadığından yapar dedi benim aklıma ups cihazı almak geldi acaba ups cihazı alsam bu sorunlar halledebilir miyim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.