Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.749
Cevap
197
Favori
523.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EPSON L8160 kartuşu hiçbir yerde yok. Bitince nereden alacağız? Hepsiburada vb. sitelerde satanlar hep sate muadil satıyorlar.

2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • gbriel G kullanıcısına yanıt

orjinali burada satılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ürününü deneyen var mı?

2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt

İade işleminde sorun çıktı mı?

Epson kaliteli marka olarak biliniyor, 2-3 haftada bozulması çok üzücü.

yıllarca fatura v.s işler için HP marka lazer yazıcı kullandık

şimdi cocuklar için ve telefondan çektiğimiz resimle için renkli yazıcı düşünüyoruz

senede 500 1000 arası çıktı olur sanırım bazen 20 gün 1 ay çıktı almayabiliriz

kartuş modellerinden donmalar ve akmalar oluyordu bunun yerimne yeni bir teknoloji çıktı mı ?

L4360 modelinin tanıtımını gördüm gerçekler nedir acaba birde yeni bir kartuş takımı maliyeti nedir yada mürekkebi biz temin edip direk doldurabiliyor muyuz

fotoğraf baskı kalitesi nasıldır ?

telefondan 4k çözünürlükte çektiğimiz resmi kalite düşürüp mü basabiliyoruz bu konulara çok uzağım 14.500 e n11 de bu bütçelere yada 17 18 ler başka öneriniz olur mu ?

Mümkün olduğunca 1 aydan fazla çıktı almamazlik yapmazsanız sorun olmaz ama uzarsa mürekkep yazma başlığında yada hortumda donma yapıyor.

Fotoğraf kalitesini deneyerek ayarlarını yapmanız lazım.

Mobil uygulama da yada daha detaylı şekilde PC yada laptop üzerindeki uygulamaları ile ( yazıcıya özel fotoğraf basım uygulaması mevcut) detay ayarlarını uygun dpi ayarını yaparak isteğiniz kaliteye getirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ama

Buda baskı kalitesi olarak yüksek seviyede..

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

öncelikle siyah renk alacağım bu kesin evde yakışıklı dursun

l4360 modeli vatan da suan 13.000 tl ki iyi fiyat piyasa 15 lerde 4 kartuş

l8180 modeli birisinde buldum 20.0000 e bırakırsa 2 senelik 1000 sayfa cıktı almış 6 kartuşlu onu da düşünüyorum a3 boyutunca resimler v.s çeşitli görsleler için kullanbilrim ( bu model 3 sene çnce çıkmış )

6 kartuşlu olunca daha zengin bir görsel elde edeceğimizi düşünüyorum fakat bunların akrtuşları daha pahalı sanırım

L4360 yeni teknoloji daha iyi püskürtme yapıyor sanırım ve tıkanma sorunu daha mı az ?

bunlarda netleşirse 2 modelden birisni alacağım

sizin attığınız modelin siyahı varsa öneriniz de oysa ona da bakabiliriz ama 4360 ile ilgili az bir çözünürlük farkı var bu bayağı farkediyor mu baskıda ?

DÜZENLEME : L5290 MODELİ SİYAH RENK AMA ASLINDA İSTEDİĞİM YENİ BİR CİHAZ TEKNOLOJİK OLSUN diye düşünüm belki a3 de lazım olabilri kafasındayım olur mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 25 Kasım 2025; 11:44:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

öncelikle siyah renk alacağım bu kesin evde yakışıklı dursun

l4360 modeli vatan da suan 13.000 tl ki iyi fiyat piyasa 15 lerde 4 kartuş

l8180 modeli birisinde buldum 20.0000 e bırakırsa 2 senelik 1000 sayfa cıktı almış 6 kartuşlu onu da düşünüyorum a3 boyutunca resimler v.s çeşitli görsleler için kullanbilrim ( bu model 3 sene çnce çıkmış )

6 kartuşlu olunca daha zengin bir görsel elde edeceğimizi düşünüyorum fakat bunların akrtuşları daha pahalı sanırım

L4360 yeni teknoloji daha iyi püskürtme yapıyor sanırım ve tıkanma sorunu daha mı az ?

bunlarda netleşirse 2 modelden birisni alacağım

sizin attığınız modelin siyahı varsa öneriniz de oysa ona da bakabiliriz ama 4360 ile ilgili az bir çözünürlük farkı var bu bayağı farkediyor mu baskıda ?

DÜZENLEME : L5290 MODELİ SİYAH RENK AMA ASLINDA İSTEDİĞİM YENİ BİR CİHAZ TEKNOLOJİK OLSUN diye düşünüm belki a3 de lazım olabilri kafasındayım olur mu acaba ?

Hocam fotoğraf basacaksanız mürekkepli yazıcı alın. lazer yazıcıların renk gamutu düşük.

Fotoğraf basan üst seviye yazıcılar da mürekkepli zaten.

8180 ev kullanıcısının alabileceği en iyi fiyat performans fotoğraf yazıcısı. Mürekkepleri şuan 6bin civarında.

mürekkepli yazıcılar kağıt konusunda hassas ama, iyi fotoğraf kağıdı kullanmanız gerekiyor.

4 renkli yazıcılar da güzel fotoğraf basıyor. deneyip alma şansınız varsa daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Hocam fotoğraf basacaksanız mürekkepli yazıcı alın. lazer yazıcıların renk gamutu düşük.

Fotoğraf basan üst seviye yazıcılar da mürekkepli zaten.

8180 ev kullanıcısının alabileceği en iyi fiyat performans fotoğraf yazıcısı. Mürekkepleri şuan 6bin civarında.

mürekkepli yazıcılar kağıt konusunda hassas ama, iyi fotoğraf kağıdı kullanmanız gerekiyor.

4 renkli yazıcılar da güzel fotoğraf basıyor. deneyip alma şansınız varsa daha iyi olur.

Alıntıları Göster

yardımlaırnız için çok teşeşkür ederim

bulunduğum şehirde l3260 modeli var temiz durumda

bana önerebilceniz a3 dahil kağpıt beslemesi olan aynı anda a4 te koyabilcemiz kaliteli model ne olabilir unttugumuzda hemen bozulmayacak donmayacak

bir iyi fotoğraf kağıdı dediğiniz ürünler 50 li 100 lü ne kadar link var mıdır ?

DÜZENLEME : L3250 3.500 tl civarı L3260 6.000 TL CİVARI

bu cihazlardan l4360 yada l8180 benzeri baskı kalitesi alacak isem fotoğraflarda bu şehir içinde az kullanılmış 2 modelden brisis ile başlayabilrim

3250 de ekran yok ama parlak kağıda baskı var diyopr epey ama yanıltabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 25 Kasım 2025; 12:34:13 >

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    A3 boyutu için ofis tipi büyük yazıcı gerekmez mi?

epson l8180 modeli küçük duruyordu videolarda az daha geniş ve daha az yüksekliğe sahip benzerlerine göre

Ben ne söylesem afaki kalır ki çokta üstün bilgim yok.

L3151 almıştım 4 sene önce onunla idare ediyorum çokta prof bir çıktı alma durumum yok.

Yeni modellerde Türkiye'ye gelmemiş et- model kodunile devam ediyor

• Herkese merhabalar, EPSON L3210 yazıcım var yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. Daha önce USB ile bağlı olduğum bilgisayar üzerinden terminal bilgisayar ile LAN bağlantısı üzerinden yazıcıyı kullanabiliyordum.

Ana bilgisayar yavaş kaldığı için yeniledim. Şimdi USB ile bağlı olduğu bilgisayardan yazıcıyı kullanabilsem de diğer terminal bilgisayar üzerinden kullanamıyorum. Ağ paylaşımları açık, güvenlik duvarlarını da kapatıp denedim. Hatta kayıt defteri üzerinden "RpcAuthnLevelPrivacyEnabled" ekledim. Ne var ne yok denedim yok olmuyor bir türlü.

Terminal pcden yazıcıyı eklemeye çalıştığımda sürekli 0x00000012. hatası alıyorum.

Benzer bir problem yaşayıp çözen olmuş mudur ya da nasıl çözebileceğimi bilen kimse var mıdır acaba yok yere yazıcısız kalmış gibi oldu bir bilgisayar  

• hknkula H kullanıcısına yanıt

hocam iki bilgisayara da manuel ip verip deneyin, geçen sene yapmıştım ama hatırlayamadım. eskiden çok basit oluyordu win7'de felan.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.