cescesor T1291-92-93-94 kolay dolan kartuş la kulanıyorum birsorun yok boşalınca çıkatıp takıyosun dolu görünüyor bunları manual resetlemek mümkünmü. kartuş alacak arkadaşlar 1281-82-83-84 den uzak dursun çok sorun çıkartığını okudum zaten otoreset yok.
ocp den yazıcıyı aratınca şu çıkıyor
buna göre uyümlu mürekkepler , trde bulduğum mürekkepler OCP BKP-115 OCP CP-115 OCP MP-102 OCP YP-102
ocp ler bunlar bu yazıcıyla uyumlu niye bukadar pahalıdır herkes tuturabildiğine fiyat yazmış garip durum hepsi orj mı bu küçük boyuttakiler orj şişelimi yoksa doldurupmu satıryolar aklımdaki sorular.
birde şu bk mürekkep nedir . Epson DURABrite uyumlu demiş 100 ml 4 Renk 1 Set BK UV Mürekkep 39,00 TL 500 ml herbiri 39,00 TL 1000 ml herbiri 69,00 TL
cescesor Epson Claria mürekkebini kulandım sık çıktı almam sanırım dye bazlı arada kafa lar tıkanıyor kesik kesik yazıyor bazen kendi açılıyo bazen açılmıyor serum hortumu şırınga sıcaksu yla açıyorum neyse mürekkep bittide kurtuldum sarı rengide kavun içiye çalıyor civcivsarısı basıyosun kavun içimsi sarı oluyo. tavsiye etmem bu yazıcı için.
cesceso Epson DURABrite uyumlu olanı denemedim.
şimdi asıl sorum can alıcı nokta hangi marka mürekkeple tıkanma sorunu olmadan düzgün çıktı alabiliriz, renkler orj Epson DURABrite mürekkebe yakın olursa iyi olur.
biraz araştırdım kafa bimilyon oldu dh forumda zaten satıcı kaynıyo, kulanıcı çok az iyice kafa karıştırıyorlar bakalım özellikle kulanan arkadaşlar bu yazıcıyla hangi mürekkeple sorunsuz kaliteli çıktı alınabilir paylaşırmı.
başka marka mürekkep önerisi olanlardanda yorum alalım.
üsteki pigment ocp ler iyigibi duruyo pahalı başka nereden aynısını orj ucuza buluruz. şu bk deneyecem biara gidip almak lazım ufağından.