Şimdi Ara

Epson Genel Hata Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Epson stylus sx110 model yazıcı kullanıyorum.

Yazıcı birdenbire genel hata uyarısı verdi, yazıcıyı kapatın ve içindeki parçaları çıkarın diyor.
    Şimdiye kadar herhangi bir arıza veya ayarsızlık yoktu kağıt sıkışması ve benzeride olmadı, içinde herhangi bir yabancı parça olduğunu sanmıyorum, üzerindeki tüm ışık ikazları sürekli kırmızı yanıp sönüyor.

Daha önce ufak tefek hatalarda stop tuşu ile durdurabiliyordum ve düzeliyordu. Şimdi ise sadece açma kapama tuşu çalışıyor, hiçbir şekilde müdahale edemiyorum.
    Kapatıp açtığımda ilk kontrolünü yaparken tarayıcı camın sonuna gelip dururdu bu hatadan sonra dahada gitmeye çalışıyor bir süre titreyerek takırtı yapıp duruyor.

Şu an sadece açıp kapatıyorum ve yukarıda bahsettiğim hatalar tekrar ediyor. Sorunun çözümünde yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim.

• Yazıcının problemini öğrendim. Sorun serviste çözülüyor. Fatal error yani ölümcül hata imiş yazıcımın başına gelen, tarayıcı başlığında lamba yada floresan denen parçanın bozulmasından kaynaklanmış arıza, serviste değişti ve düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.