Şimdi Ara

EPROMA SES DOSYASI KAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADASLAR.BEN ISTANBULDAN MURAT SENOL.
    ACILEN EPROMA BIR SES DOSYASINI KAYDETMEM LAZIMŞ.U 8 BİT ,ORNEKLEME FREKANSI FALAN PROBLEM DEGIL.
    TEK SORUNUM BUNU EPROMA NASIL YUKLEYECEGIM.
    1:YANİ ELIMDE EPROMA SIGACAK NITELIKTE BIR SES DOSYASI VAR FARZEDELIM.
    2:BU DOSYAYI HANGI TURE CEVIRECEGIM ,FORMAT DEGISIKLIGI ICIN HANGI PROGRAMI KULLANACAGIM
    3:STANDART BIR EPROM PROGRAMLAYICI ILE HANGI TIP DOSYALARI YUKLEYEBILIRIM.
    4:ARIYORUM ARIYORUM BIR TURLU EPROMA BIR SES DOSYASINI YUKLEMEYE YAKLASAMADIM LUTFEN BIR YOL GOSTERIN.HERKESE TESEKKURLER.
    BUNU COZEMEZSSEM AMELE GIBI BİR CONTROLLER KULLANIP ADC ISLEMINDEN SONRA BUNU EPEROMA YAZAN DA BIR DEVRE YAPCAM UGRAS DUR.

• Öncelikle hoşgeldiniz

Bu bir aralar tartışılmıştı galiba hatırlıyor gibiyim. Arama yapın diyeceğim ama bulmanız zor. Onun yerine max 120 sn likleri olan ses kayıt entegrelerinden alıp sesi mikrafondan direkt kaydetseniz olmaz mı? Aklıma bunar geldi
  • SAGOL YA.ASLINDA ONLARI BILIYORUM DA BUNU BIR NEVI TASARRUF ICIN ISTIYORUM ANLAR PAHALI BIR COZUM EPROMDAN UCUZ BISEY YOK DIMI :).BEN DE O DEDGIGIN TARTISMALARA DEMIN RASTLADIM.GOLDWAVE FALANDAN BAHSEDIYO DA NASIL FORMATI EPROMA YUKLENECEK HALE CEVIRCEM ONDAN BAHSETMIYO.YANI EPROMUN EDITORUNDE RAHATCA ACIP EPROMA YAZABILECEGIM BIR FORMATA DONUSTURMEK BENIM PROBLEMIM.
  • Bilsem dükkan seninBildiğim konuda hiç çekinmem uzun da olsa yaarım. Zaten şu an bildiklerimin çoğunu forumlardan üşenmeden yazan kişilerdn öğrendim. Cevap arayan kişinin zor durumunu bilirim.

Bu konuda diyebilieceğim tek şey var: Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.