* garantisi devam ediyor. 1,5 yıl var. * kutulu ve faturalı * takas düşünmüyorum * bursa dayım * msn vb kullanmıyorum
quote:
75 YTL
GENEL ÖZELLİKLER
AMD Socket AM2 (940) CPU nVidia nForce4 Ultra 2.0GTs HT FSB PCI-E VGA (x16) PCI-E (x1) DDR2 800 USB 2.0 S-ATA II RAID Gigabit LAN 8 Kanal Ses Kartı ATX 2 yıl garanti TEKNİK ÖZELLİKLER
İşlemci Socket-AM2(940 pin) tabanlı AMD Athlon-AM2 2GTs 16X16 Hyper Transport İşlemciler VMM(Virtualization-Machine-Monitoring) Desteği
Yongaseti Kuzey Köprüsü nVidia nForce4 Ultra Güney Köprüsü Entegre
Genişleme Yuvaları 3 X PCI 2 X (x1) PCI-E, 1 X (x16) PCI-E
Bus Hızı 2.0GTs HT FSB
IDE / Serial ATA 2 x IDE portu, ATA 133 desteği 4 x S-ATA II (3Gbps'ye kadar ) portu, nV RAID desteği (nVidia nForce4 Ultra), HDD Uyarısı
USB Arayüzü Anakartın arka paneli üzerinde 4 Adet, Opsiyonel 6 Adet USB 2.0 Portu
LAN 1000Mbps Gigabit Lan
Ses Realtek ALC-85X 8 Kanal Onboard ses kartı S/PDIF-in ve S/PDIF-out, Aux-In, CD-In ve Auto Jack Sensing Özelliği Optik Çıkış Koaksiyel Çıkış
Giriş/Çıkış 1 X Klavye & 1 X Mouse PS/2 Girişleri 1 X FDD (Maximum 2 Sürücü) 1 X IrDA (v1.0 uyumlu) 1 X Game Port Girişi Fan hızını izleme ve CPU sıcaklık sensörü desteği Kasa-Fan ve CPU-Fan'ın (PWM) Sessiz çalışması için akıllı fan hız kontrolü BIOS Kurtarma Desteği EP-1308 LPC I/O Kontolcüsü
Diğer Özellikler Keyboard Power On (KBPO) Wake On Lan (WOL) P80P Debug Kart CPU yüksek ısı koruması CPU, kasa ve güç kaynağı fan hız kontrol desteği Güçlü Overclock özellikleri için Power BIOS
Mükemmel Overclock için PowerBIOS PCI ve FSB arasında Asenkron transfer CPU saat ve voltaj, DIMM frekans ve voltaj ayarlarını BIOS üzerinde değiştirebilme imkanı
Windows İçin Yardımcı Programlar Hardware Monitoring için EPTP (EPoX Thunder Probe) Magic Flash Magic Screen
İşletim Sistemi Desteği Windows 2K/XP(32/64bit)/Server2003(32/64bit)
Boyut 305mm x 225mm, ATX Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.