Şimdi Ara

Epox Bluetooth Adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlar geçen elime bir arkadaş aracılığıyla epox marka bluetooth adaptörü geçti bende alıp bunu bilgisayara taktım gerekli programlarını cd den yükleyip p800 üme bununla mp3 oyun ve programlarımı atayım dedim ama gel görki bi türlü epox marka bluetoth adaptörüne p800 ü göstermeyi beceremedim 7650 yi görüyor ama p800 ü görmüyor ama ilginçtir p800 e aygıt ara dediyimde bilgisayarı buluyor iletişime geç dediyimde ise bilgisayar p800 den şifre istiyor yani p800 sorguyu veriyor bilgisayarda kabul edip şifre istiyor ama bilgisayara aratıyorum yine p800 ü görmüyor işin dahada ilginçi aynı şeyi babama ait 6230 a da yapması yani onuda görmüyo ama arkadaşın 7650 sini hemen buluyor bu 3 alet kendi aralarında gayet iyi anlaşıp haberleşiyorlar ama epox marka bluetooth aleti p800 le nokia 6230 u bulmayı beceremiyor anlayacağınız bi türlü epox marka bluetooth adaptörüne p800 ü ve nokia 6230 u tanıtamadım yarın ucuz diye sağda solda görürde almaya kalkarsanız aman deyim epoxtan uzak durun yada deneyipte alın

• bluetooth tan eşleşmiş cihazlardan bi aratıp dene
  • @platinium epox bluetoothlar piyasadaki bircok bluetooth tan daha iyidir.eger bir sorun ile karsilasmissin ve epox u kotuluyorsun.neden kotuledigini uzak duracagimizi da anlamis degilim !!!

gelelim cevabina.telefonuna girdigim sifreyi bilgisayarina da girmelisin. yani telefonun senden sifre istediginde sen 123456 yaptiysan bilgisayarinda sifre sordugumda 123456 yapmalisin.ya da tam tersi.bunu yaparsan bilgisayar ve cep telefonun eşleşmiş olur.büyük ihtimallle senin arkadaşının 7650 si daha önce eşleşmiş olduğundan o sorunu çıkarmıyor.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

@platinium epox bluetoothlar piyasadaki bircok bluetooth tan daha iyidir.eger bir sorun ile karsilasmissin ve epox u kotuluyorsun.neden kotuledigini uzak duracagimizi da anlamis degilim !!!

gelelim cevabina.telefonuna girdigim sifreyi bilgisayarina da girmelisin. yani telefonun senden sifre istediginde sen 123456 yaptiysan bilgisayarinda sifre sordugumda 123456 yapmalisin.ya da tam tersi.bunu yaparsan bilgisayar ve cep telefonun eşleşmiş olur.büyük ihtimallle senin arkadaşının 7650 si daha önce eşleşmiş olduğundan o sorunu çıkarmıyor.

saygılar

belki iyi bir alettir bilemiyorum ama ben olmadı telefonlarımı tanıtamadım bu merete belki ayarını yanlış yapıyorum bilemiyorum ama ayarın bile yanlış yapılması için önce telefonu görmesi gerekmezmi 4 gündür deniyorum çeşitli ayarlarını konfigürasyonları ama yok ayrıca telefondan bilgisayarın istediyi şifre nedir daha çözebilmişde deyilim ben pin kodu bile kullanmayan bi adamım bilgisayarımdada açılış şifresi filan yok neyin şifrrsini istiyor daha çözebilmiş deyilim ama kaliteliymiş banane kalitesinden benim telefonumu bulamadıktan sonra ben almayın demiyorum en azından almadan önce bi deneyin diyorum

• bende zeevo marka var gold bilgisayardan almıştım 6230 oda görüyo ama eşleşmiyo şifreyi ikisindede aynı giriyuosun olmuyo duyduguma göre nette 6230 yeni bir bluetooth protokolü kullanıyomuş ondan
  • bende epox bluetooth kullaniyorum,en ufak bir problemle karsilasmadim...
  • Ben de epox kullandım
    Ve çok uğraştım şu an beklemedyim mola verdim
    K700i i le arada bağalnıyor sonra problem yaratıyor
    Sonuçta çok zaman harcattırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EPOX KULLANIYORUM VE HİÇ BİR SORUN YOK FORUM UN EN ÜSTÜNDEKİ YAZIYI OKURSANIZ CEVAPLAR ORADA
  • bluetooh adaptörü ne demek dongle damak istiyorsun herhalde
    adaptör uygulaştırıcı demektir bluetooth u neye uygun hale getiriyorsunki...
  • valla ne olduğu pek önemli deyil sonuçta bilgisayrın kıçına usb den takılan bi alet ama hiçbi işe yaradığı yok
  • bende de epox var.. kral gibi.. ww.epoxtr.com adresinde canlı destek hattı var.. teknik servis ile canlı yazışıyorsun.. bi dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.