Şimdi Ara

epox 9npa+ultra için alınabilinecek en iyi işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu anakart için alınabilecek en iyi işlemci nedir kaç paradır elinde olan varmıdır?üzerinde athlon 64 3000+ var şuan bi zararı yok takas da olabilir.
    [simage]http://imageshack.us]
     epox 9npa+ultra için alınabilinecek en iyi işlemci

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 23 Eylül 2008; 21:11:32 >

• Bu senin için iyi bir alternatif olabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_26682933/tm.htm
    Opteron 165.
  • Opteron 890 en iyisidir. Bende de yok, Türkiyede yok. Bilmeyenlere ve çok şey bildiğini sananlar için bilgi amaçlı yazıyorum.
    http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/TYPE-Dual-Core%20Opteron.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Cherbury -- 23 Eylül 2008; 21:23:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of Cherbury

Opteron 890 en iyisidir. Bende de yok, Türkiyede yok. Bilmeyenlere ve çok şey bildiğini sananlar için bilgi amaçlı yazıyorum.

bence sen bu yazdıklarını bırdaha dusun derım arkadasım yazdıgın ıslemcı s940 am2 ıcındır arkadasın kartı s939 dur bu anakart ıcın en ıyı ıslemcı opteron 185ve x2 4600 dıyebılırız ama bulunmaları baya zordur dıger alternatıf ıslemcılerde bunlar olabılır
    AMD Dual-Core Opteron 165 - OSA165DAA6CD
    AMD Dual-Core Opteron 170 - OSA170DAA6CD
    AMD Dual-Core Opteron 175 - OSA175DAA6CD
    AMD Dual-Core Opteron 180 - OSA180DAA6CD
    AMD Dual-Core Opteron 185 - OSA185DAA6CD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 23 Eylül 2008; 21:36:47 >

• quote:

Bu senin için iyi bir alternatif olabilir.
    Opteron 165.

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

quote:

Opteron 890 en iyisidir. Bende de yok, Türkiyede yok. Bilmeyenlere ve çok şey bildiğini sananlar için bilgi amaçlı yazıyorum.

bence sen bu yazdıklarını bırdaha dusun derım arkadasım yazdıgın ıslemcı s940 am2 ıcındır arkadasın kartı s939 dur bu anakart ıcın en ıyı ıslemcı opteron 185ve x2 4600 dıyebılırız ama bulunmaları baya zordur dıger alternatıf ıslemcılerde bunlar olabılır

Ben yazdığımı çok iyi düşündüm ama sen yazarken düşünmüyorsun bu kesin. niye bak söyliyeyim.

1. Opteronun iyi bir alternatif olduğunu söylemişmiyim ? Söylemişim. yanlışmı ? Doğru. Opteron 165, s.939 için en iyi alternatiflerden biridir hatta en iyisidir. Bu biiiirrr..
    2,. Arkadaş en iyi opteronun Opteron 175 olduğunu söylemiş mi ? Doğru mu değiiil ! Hatta YANLIIIŞŞŞ ! Bu ikiiii,
    3. Benim önerdiğim alternatifin (Opt. 165) s.939 da olduğu doğrumudr ? DOĞRUDUR ! Bu Üüüüç, (Ki önerilen Opt. 165'in sahibi de benim !!! )
    4. Ben, en iyi Opteronun 890 olduğunu söylemişmiyim ? Doğru mu ? DOĞRU.bu döööört.. Opt. 890'ın S.939 olduğunumu söylemişim ? Hayııırrr!
    5. Benim Verdiğim linkte senin dizdiklerin de zaten sıralımı ? Sıralııı ...ve de linkler halinde. Hangisini istiyorsa onu tıklasın aradaki farklara baksın.....Bu da beeeeşşş

eeeee...Ben neyi düşünmemişim de sen bendan farklı bir şey düşünmüşsün gibi sanki benim söylediklerimden sanki yalan yada yanlışmış gibi farklı bir şeyler söylediğini sanıyorsun ?
    Üstelik bir de benim yazdıklarımı anlamadan bir takım iddialarda bulunuyorsun ?

Bence sen yukarıda yazdıklarımı dikkatlice bir daha oku ve asıl sen iyice bir düşün sonra gel. Bir de linke bakarsan Opteron kullanıcısı olarak kimin linkini vermişim bir daha iyice bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Cherbury -- 23 Eylül 2008; 22:12:24 >

• epox 9npa+ultra için alınabilinecek en iyi işlemci
    sen daha okudugun baslıgı ıyı anlamamıssın ben sana daha ne dıyeyım kı !! burda konumuz en ıyı opteron veya en ıyı amd ıslemcı degıl arkadasın kartına uyan en ıyı ıslemcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 23 Eylül 2008; 22:21:07 >
  • quote:

quote:

Bu senin için iyi bir alternatif olabilir.
    Opteron 165.

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus1881

quote:

Ben yazdığımı çok iyi düşündüm ama sen yazarken düşünmüyorsun bu kesin. niye bak söyliyeyim.

1. Opteronun iyi bir alternatif olduğunu söylemişmiyim ? Söylemişim. yanlışmı ? Doğru. Opteron 165, s.939 için en iyi alternatiflerden biridir hatta en iyisidir. Bu biiiirrr..
    2,. Arkadaş en iyi opteronun Opteron 175 olduğunu söylemiş mi ? Doğru mu değiiil ! Hatta YANLIIIŞŞŞ ! Bu ikiiii,
    3. Benim önerdiğim alternatifin (Opt. 165) s.939 da olduğu doğrumudr ? DOĞRUDUR ! Bu Üüüüç, (Ki önerilen Opt. 165'in sahibi de benim !!! )
    4. Ben, en iyi Opteronun 890 olduğunu söylemişmiyim ? Doğru mu ? DOĞRU.bu döööört.. Opt. 890'ın S.939 olduğunumu söylemişim ? Hayııırrr!
    5. Benim Verdiğim linkte senin dizdiklerin de zaten sıralımı ? Sıralııı ...ve de linkler halinde. Hangisini istiyorsa onu tıklasın aradaki farklara baksın.....Bu da beeeeşşş

eeeee...Ben neyi düşünmemişim de sen bendan farklı bir şey düşünmüşsün gibi sanki benim söylediklerimden sanki yalan yada yanlışmış gibi farklı bir şeyler söylediğini sanıyorsun ?
    Üstelik bir de benim yazdıklarımı anlamadan bir takım iddialarda bulunuyorsun ?

Bence sen yukarıda yazdıklarımı dikkatlice bir daha oku ve asıl sen iyice bir düşün sonra gel. Bir de linke bakarsan Opteron kullanıcısı olarak kimin linkini vermişim bir daha iyice bir bak.

hic tarzım degildir ama bu kadar yazıyı sabırla okumus biri olarak, yorum yapmak farz oldu, konuyu acan arkadas anakartına uygun en iyi işlemci sormus, gereksiz birsuru şey yazmıssın, üslubunda cok komik ayrıca. turkiyede olmayan bir parcadan,ustelik anakartına uymayan dolayısyle konu harici bir parca icin yazdıklarının ise ferhan sensoyun denemeleriyle yarısabilecegini dusunuyorum. kabiliyetini buralarda heba etmemen dileğiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasmalco
    hic tarzım degildir ama bu kadar yazıyı sabırla okumus biri olarak, yorum yapmak farz oldu, konuyu acan arkadas anakartına uygun en iyi işlemci sormus, gereksiz birsuru şey yazmıssın, üslubunda cok komik ayrıca. turkiyede olmayan bir parcadan,ustelik anakartına uymayan dolayısyle konu harici bir parca icin yazdıklarının ise ferhan sensoyun denemeleriyle yarısabilecegini dusunuyorum. kabiliyetini buralarda heba etmemen dileğiyle.

Biraz hak vermemek elde değil sana. Kapasite vardır yada yoktur. Daha başka ne denir ki senin bu yazdıklarına. Bence seni artık zorlamıyayım da, git yatağına rahat uyu. Zorlasam da anlamıyacaksın. İyisimi, bari ben yorulmayayım. Çünkü değmez. Gülünç olacam diye kendini zorlamana gerek yok. Anlaman zor ama sen, zaten çok kolay anlaşılıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Cherbury -- 24 Eylül 2008; 0:42:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.