1 yil önce GoldPC'den aldim. Islerimin yogunlugundan kuramadim. 4 ay kutusunda öylecene bekledi, tam sistemi kurmustum ki, Amerika'dan X1800XT alıp PCI-E'ye geçtim. Sonuçta en fazla 3, tas çatlasa 4 ay ya kullanildi ya kullanilmadi. O da günde en fazla 1-2 saat. nForce 3 Ultra chispetli, üzerinde ne ararsanız var:!: En kaliteli nForce 3 Ultra'lardan biri. EPOX-9NDA3J veya EPOX-9NDA3I ile karıştırmayın sakın. J ve I serileri ucuz versiyonlardır. Orjinal kutusunda, tüm kutu içeriğiyle birlikte eksiksiz. Adıma faturalı ve garantili.
FİYAT: 125YTL
256MB MSI NX6800GT TD256 DDR3 AGP 8X-ZALMAN VF700-Cu VGA Cooler HSF (Ekran kartı orjinal 6800GT'dir, yani 16 Pixel + 6 Vertex pipeline orjinal olarak açıktır. Hiçbir mod kesinlikle yoktur!) ve EPOX-9NDA3+ nForce3 Ultra Anakartı BİRLİKTE alana TOPLAM FİYAT 400 YTL :!: (256MB 6800GT ekran kartı-Zalman fan: 300YTL) http://forum.donanimhaber.com/m_10280725/tm.htm
Ürünler son derece temiz, sorunsuz ve kalitelidir, büyük bir özenle tertemiz kullanılmıştır, orjinal kutularında ve kutu içerikleri eksiksizdir, Türkiye'nin her yerine istenilen kargo şirketi ile gönderilir, kargo ücreti alıcıya aittir. Satış kesinlike pazarlıksızdır. Şu kadar veririm, şurada şu fiyata, şu kişi şu kadara satıyor, vs türünden mesajlara kesinlikle cevap verilmeyecektir.