Selam beyler yine ben bugün yenibosna bit pazarından bi tane anfi aldım MADE IN KOREA malı aldığım yerde adam epoch subwoofer araba anfisi vs var valla benim merak ettim bu anfi alpın marka anfilerden iyimidir bu arada bu alpın de MADE IN P.R.C sizce bu anfiyi almakla iyimi ettim bilmiyorum daha denemedim yarın denicemm sizce nasıl bir anfidir kullanan arkadaşlar bana yorum yazarsa çok memnun olurum resimleri aşşağıda...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM.....
Bu arada unutmadan bu bass anfisi olarak ayarlanmış isterseniz mid takımı da bağlayabilirsiniz...
Dandiktir. Alpin nasıl bir amfiyse buda aynı. arkadaşın arabada vardı. Ayrıca amfi çin yapımıdır. kore felanda degildir. Epoch Audio Diye aratırsan. Karşına China çıkar. iyi değil.
arkadaşım yanlışsın valla ben arabaya koydum adam aklıllı tesisat bağladım... ses manyak çıkıyor istersen resimde koyabilirim... video da koyabilirim... anfim hakkında ileri geri konuşma çünkü senin o arkadaşın dandik bir wofeer koymuştur garanti ...
made in PRC Peoble's Repuclic of China. aklımızda bulunsun. epoch alpin amfilerden birazcık daha iyi. işine yarıyorsa sorunsuz problem yok.yoksa belli piyasa amfisi olduğu.
quote:
Orjinalden alıntı: tda 1562q
arkadaşım yanlışsın valla ben arabaya koydum adam aklıllı tesisat bağladım... ses manyak çıkıyor istersen resimde koyabilirim... video da koyabilirim... anfim hakkında ileri geri konuşma çünkü senin o arkadaşın dandik bir wofeer koymuştur garanti ...
niye Trident, Premier, Minton kötüde, bu değilmi? he pardon.
Anfi bildiğiniz fason üretim , anca alpinden bi nebze daha iyi olabilir ama fason olduğu burdan bile belli oluyor bir de sen beğeniyorsun diye biz de beğenicez diye birşey yok ne o öyle anfim hakkında ileri geri konuşma felan burda herkes bilgi paylaşımı yapıyor , beğenmiyorsan bir daha foruma yazmazsın olur biter
selam kardeşlerim dediğiniz gibi anfi alpinden biraz daha iyi bugün tesisatçıya gittim bi ayar çekti.. ama anfi 20 dakka kadar çalıştımı bayağı ısınıyo woofer kaldıramıyor...valla küçük çaplı tesisat olmuşş...
ısınmasının nedeni kaldıramaması değil , benim amfide ısınıyordu ..Marka meselesi
aynen öle kardeş pıoneerda ısınır ama boşa ısınmazz yaaa BEYLER YOU TUBE SİTESİNDEN SUBWOOFER VİDEOS YAZIN VE VİDEOLARI TEKER TEKER İZLEYİN.... ÖNEMLE VURGULANIRRRRR
selam beyler evet anfi hiç bir şey değilmiş bildiğin fason üretim ama fena ddeğil yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme