Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (4550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129.082
Cevap
158
Favori
2.190.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45484549455045514552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suleyman_TR

Tünaydın Derneğin Güzel insanlar

Eve döndüm PS3 ümün gözünü yaptırdım, BF3 Close Quarter oynadım gözümü açamadım Ben BC2 ye dönmeye karar verdim

Eee nabıyonuz bakiim

Bir ara bc2 yapalım.Hosgeldin abi ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: souris

quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep

quote:

Orijinalden alıntı: FATİH_SULTAN

Günaydın millet..
    Erhan her gidişin bir dönüşü vardır . :)

Aynen mesela yılmazın son 2

Aferin caylak say boyle gunlerimi iyi egitmisiz seni. Odaya buzlu bi kola gonder sirtima krem surcen daha cabuk gel. Gunes fena

Sen gel kremi başka yere sürecem ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhandeep -- 26 Temmuz 2012; 13:27:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FATİH_SULTAN

Günaydın millet..
    Erhan her gidişin bir dönüşü vardır . :)

Aynen mesela yılmazın son 2

Aferin caylak say boyle gunlerimi iyi egitmisiz seni. Odaya buzlu bi kola gonder sirtima krem surcen daha cabuk gel. Gunes fena

Sen gel kremi başka yere sürecem ben...

ibretlik ayar

• O anca tv ayarlar baris vericem ben ona ayari az kaldi hele bi iceri girsin kapida yatirip durucam esas durusa gecmeden almayacam iceri

• quote:

O anca tv ayarlar

buna da sesli güldüm

sizin atışmanız iiymiş
  • bc2 3g kotasından daha az mı yer acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 26 Temmuz 2012; 17:04:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet ciplak oynarsan daha az kota gider veri gidis gelisi hesabina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souris -- 26 Temmuz 2012; 17:04:02 >
  • quote:

Ahmet ciplak oynarsan daha az kota gider veri gidis gelisi hesabina

ince bir ipte yürüyorsun yılmazcım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firildaklik boyle bisey iste Ahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmcol

bc2 3g kotasından daha az mı yer acaba?

ahmedo uzun bir süre 3g ile kullandım ps3ü hiç bir şey olmaz yardır gitsin
  • quote:

O anca tv ayarlar baris vericem ben ona ayari az kaldi hele bi iceri girsin kapida yatirip durucam esas durusa gecmeden almayacam iceri

Benim anteni al ayarlamaya başla sen malum konu uzun ancak biter. Bu arada psn server sorun mu var giremiyorum

• quote:

quote:

O anca tv ayarlar baris vericem ben ona ayari az kaldi hele bi iceri girsin kapida yatirip durucam esas durusa gecmeden almayacam iceri

Benim anteni al ayarlamaya başla sen malum konu uzun ancak biter. Bu arada psn server sorun mu var giremiyorum

Azcik arastirma yap lan herseyi bizmi soyliyecez bu aksam 6 dan yarin sabah 6 ya kadar bakim calismasi var. Anca bidi bidi yapiyon.

• quote:

quote:

quote:

Azcik arastirma yap lan herseyi bizmi soyliyecez bu aksam 6 dan yarin sabah 6 ya kadar bakim calismasi var. Anca bidi bidi yapiyon.

Olm işimiz gücümüz var senin gibi boş adamlar bu işe yarıyor soruyorum cvp veriyorlar

• Burada katilimci olmayani cabuk eleriz ayagini denk al lan caylak sana izdirap olmasi icin Ahmete haber ucururum felegin sasar. Yuru git masa tenisi calis veya baska hangi sport champions oyunu varsa iste gelince kafana vurcam

Ha bu arada erhan babayin hayrina yarin bizim eve gidip ps3 acip sport champions downloadu baslatta insin gelene kadar :))

• quote:

Burada katilimci olmayani cabuk eleriz ayagini denk al lan caylak sana izdirap olmasi icin Ahmete haber ucururum felegin sasar. Yuru git masa tenisi calis veya baska hangi sport champions oyunu varsa iste gelince kafana vurcam

Ha bu arada erhan babayin hayrina yarin bizim eve gidip ps3 acip sport champions downloadu baslatta insin gelene kadar :))

Olm Teniste Prof oldum gelince ben kafasını vuracam sana.

Evin anahtarını bıraktın mi olm nasıl yapacam o dediğini

• Gelincw goruruz tenisi nasil oynuyon raketi siki tutuyosan ayri ben senin gibi tutamam sen alismissin belli :)))

Anahtar butun asirette var lan kaynanada var annemlerde var yarin yaparsin bide evi havalandiriver :)))

• psn e baglaniorum her sey iyi guzel downloadda tamam ama oyunlarin serverine baglanamiorum bu nedir ya
  • quote:

Gelincw goruruz tenisi nasil oynuyon raketi siki tutuyosan ayri ben senin gibi tutamam sen alismissin belli :)))

Anahtar butun asirette var lan kaynanada var annemlerde var yarin yaparsin bide evi havalandiriver :)))

Ok yaparım yarın

Eve yarın tüm ahaliyi cagirayim bi parti yapam

• 10 gündür ilk defa ps açayım dedim.. psn'e bağlanamıyorum... sony interteinmınt netvörk is karıntly andırgoing meyntenıns gibi bişey diyo. var mı sorun yaşayan , kırayım mı ps'yi ??
  • yok mu bi yardım eli uzatçak, niye bağlanmaz bu ps ?? :(
  • 
Sayfa: önceki 45484549455045514552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.