Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (3231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129.081
Cevap
158
Favori
2.189.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32293230323132323233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: immortal1453

Cok dengeli 2 kisi yenigirmis hehehe ancak o sekilde yenerler kafa kafaya zor ancacamur atarlar peh

Hadi ben ictim kafam iyi siz ne cektiniz puhahahaha

sürekli düşme olduğu için normaldir hacı... ben bir ton adam kesmişken düşüp tekrar girdim yani yeni başlamış gibi... hadi bizi kandırdın sıkıntı yokk ama kendini nasıl bukadar kandırabildin
  • bana laf atanlar akıllı olun mındar ederim size bu oyunu
  • Günaydın millet

Cumartesi günkü BC2 etkinliği çok eğlenceli ve problemliydi sürekli kopmalar yaşandı ama şunuda söylelyeyim

Yenildik ama gururumuz hala bizde ; eksik oynadık , oyundan düştük ama ezilmedik sadece yenildik.

GÖKHAN ne çok sevenin varmış
  • bizim takımda zaten kimse oyundan düşmedi biz hiç ekisk oynmadık
    gökan zaten mundar ettin daha naapcan olm soğudum oyundan zewk alamıyom artık ben

ek: gökan lb2 çıkıomuş orda sana sackboydan general yapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Klopacius- -- 3 Ocak 2011; 12:10:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

Gunaydin beyler

Vedath BC2 yuzunden sana pis bilendim birader, intikamim feci olucak

Neden acaba .Ama beklerim sertancım sen bana ölmeye koş yeterki ben seni haritaların en güzel yerinde gömücek bir yer bulurum, he hatta buldum kız kulesinin dibine gömem seni Güzel güzel artık nifak tohumları atılıyor. Hasımlar belli oluyor. Üst düzey mücadele bizleri bekliyor

• ya şuna ilacını verin, saaati geçiyor gelmiş yine

ben bülent abilerin takımına ismimi yazdırmıştım bülent abiyle öyle konuşmuştuk, ama iyiki diğer takıma almışlar beni. bu çılgının komutasındakiler, sarı kamışı yaşadı haritada, hayalperestler sizi

kopmalar bende de oldu, psnden bile düştüm. barış abiye 10 msj atmışımdır davet diye. şu da bir gerçekki vietnam bc2yi yeniden ateşledi ama kendini değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncyt -- 3 Ocak 2011; 12:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMaN

quote:

Orijinalden alıntı: immortal1453

Cok dengeli 2 kisi yenigirmis hehehe ancak o sekilde yenerler kafa kafaya zor ancacamur atarlar peh

Hadi ben ictim kafam iyi siz ne cektiniz puhahahaha

sürekli düşme olduğu için normaldir hacı... ben bir ton adam kesmişken düşüp tekrar girdim yani yeni başlamış gibi... hadi bizi kandırdın sıkıntı yokk ama kendini nasıl bukadar kandırabildin

Kimseyi kandirmiyoruz yeni transfer oldum takima alisayim dedim aha takim eksik oynuyor sagir sultan duydu köroglu gördü eksik oynadigimizi sevinin siz peh :))))

• sizin yere attığınız pğaket kadar adam vurmuşum bu oyunda neyinize bana laf atmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

Günaydın millet

Cumartesi günkü BC2 etkinliği çok eğlenceli ve problemliydi sürekli kopmalar yaşandı ama şunuda söylelyeyim

Yenildik ama gururumuz hala bizde ; eksik oynadık , oyundan düştük ama ezilmedik sadece yenildik.

GÖKHAN ne çok sevenin varmış

ilker gururunuz sizde ama künyeler bizde
  • bu oyunda denge benim unutmayın asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

bu oyunda denge benim unutmayın asla

Yin-Yang gökhan
  • Gunaydin beyler

Goruyorumda uyurken arkamdan atan tutan cok olmus. Siz yenilen bir takimda OLUM KOSUSU nedir bilirmisiniz?

Bilmegen arkadaslar digerlerine sorsun, boyle serefli ve onurlu bir olum sekli olamaz Oldum ama gorevimi de yerine getirdim. Zaten adi bu yuzden olum kosusu, gitmek var donmek yok

Eksik oynadik takim olamadik felan bahaneye gerek yok, sonucta yenildik. Ama karsi takimin eksik oldugunu gordugu halde takim degistirmegen arkadaslara da tesuflerimi iletmek isterim

Sonucta yenilsekte zevkli bir oyundu. Amac zaten yenmek yada yenilmek degil, beraber guzel vakit gecirebilmek

Orcun ben sizin takima daha oyun baslamadan, takimlar kurulurken gecmek istemistim, oyun basladiktan sonra bu yonde bir talebim olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 3 Ocak 2011; 9:36:52 >

• Evet sertan,

biz yenilen takımda oynamadığımız için ölüm koşusunu bilmeyiz. Gerekte yok yenilmeyen bir takım olduğumuz için,.

Peki yenilince koşarak oyundan kaçanlara ne koşu diyonuz.

Neyse öğreninde gelin şu işi. Ahkam kesmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraking34

Evet sertan,

biz yenilen takımda oynamadığımız için ölüm koşusunu bilmeyiz. Gerekte yok yenilmeyen bir takım olduğumuz için,.

Ya abicim kacmak ile ne alakasi var, kacicak olsam en basta kacardim zaten. Kac tane oyun kaybettik, kacan oldu mu?

Ogrenmekten once takimlari dengeli kurmak gerekir, ondna sonra konusalim

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

quote:

Yin-Yang gökhan

çok ayıp tunç sen gökana yuwarlakmı demek istiyon

@sertan : "Ama karsi takimin eksik oldugunu gordugu halde takim degistirmegen arkadaslara da tesuflerimi iletmek isterim"
    demişin ama adamlar kendi başlarına karşıya nasıl geççek ? bülocana mesaj yazdım ben invite atın az kişisiniz diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Klopacius- -- 3 Ocak 2011; 13:47:38 >

• quote:

quote:

Evet sertan,

Ya abicim kacmak ile ne alakasi var, kacicak olsam en basta kacardim zaten. Kac tane oyun kaybettik, kacan oldu mu?

Bir defa dengeli takım meselesine hiç girme. Asıl iyi görünen takım sizdiniz. siz 12 iken biz 9 da oynadık. Neyse iyi görünen ama boş oynayanlar takımı. Bülent abi hariç. ona saygı duyarım. ben sadece paşa diye geçinenlere ve ölüm koşusu yapan senin gibilere konuşurum.

• quote:

quote:

quote:

Evet sertan,

Bir defa dengeli takım meselesine hiç girme. Asıl iyi görünen takım sizdiniz. siz 12 iken biz 9 da oynadık. Neyse iyi görünen ama boş oynayanlar takımı. Bülent abi hariç. ona saygı duyarım. ben sadece paşa diye geçinenlere ve ölüm koşusu yapan senin gibilere konuşurum.

Saygi duymamak felan agir laflar bunlar abi. Oyunu zevk icin oynuyoruz biz, hirs yapmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Klopacius-

quote:

Orijinalden alıntı: tuncyt

quote:

Yin-Yang gökhan

çok ayıp tunç sen gökana yuwarlakmı demek istiyon

@sertan : "Ama karsi takimin eksik oldugunu gordugu halde takim degistirmegen arkadaslara da tesuflerimi iletmek isterim"
    demişin ama adamlar kendi başlarına karşıya nasıl geççek ? bülocana mesaj yazdım ben invite atın az kişisiniz diye

Hocam davet attik mesela Suleyman ve Hakan'a ama karsi takimdaydilar. Bizde tek tek adamlarin pesinden kosamayiz ki gelin bizim takima diye. Ben mesela hemen pm attim davet atin bana diye. Karsi takima gecmeye gonlu olan bir mesaj atardi en azindan.

• Birak Sertan bunları değiştirdiği sarjor sayısı kadar adam vurdum konusuo iste
  • quote:

Birak Sertan bunları değiştirdiği sarjor sayısı kadar adam vurdum konusuo iste

bak hala ne diyo yaa sen moh oyna olm bc2 sana göre değil, istersen harcadığım mermi kadar adam vur kendine oynayınca oyun kazanılmıyo bc2 de, önemli olan görew yapmak ,takım oyunu ,takımına yardımcı olcan sen hala adam vurma peşindesin bu saatten sonra oyunu öğretecez bide adama,
    m-com ları derin dondurucu sanan ulvi
    @sertan davet ettiğiniz adamların gelmeme sebebi bu senin sackboydan bozma generalin adamları istemiyom dedi direk ondan sonra davet atıoz gelmiyo diosunuz

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Klopacius- -- 3 Ocak 2011; 14:42:43 >

• 
Sayfa: önceki 32293230323132323233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.