Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129.072
Cevap
157
Favori
2.178.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyazıt pardon ya Gökay satayım mı diye sormuş ben sen asatıyosun zannettim, kusura bakma. Bu arada aldın herhalde oyunu, alınmadıysa hala ben talibim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

Beyazıt pardon ya Gökay satayım mı diye sormuş ben sen asatıyosun zannettim, kusura bakma. Bu arada aldın herhalde oyunu, alınmadıysa hala ben talibim.

Malesef aldım
  • Ben de aranıza katıldım.

Şimdilik PES 2009 var ama yakın zamanda FIFA09 ve COD5 sahibi olacağım.
  • Altuğ abi oyunda lag ve donma var pesten beter şu an :)) sat hemen :D
  • bu arada dün UK hesabı aldım daha önceden USA yde vardı...bir şey dikkatimi çekti ;

burnout paradise UK 29.99 dolar , USA da 19.99 ....
    Cuboid UK da 7.99 dolar , USA da 9.99 ...

oyun satın alırken karşılaştırarak almakta fayda var ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dakaltan

Künefe muhabbeti geçince bir İstanbul'da yaşayan bir İskenderun'lu olarak saptama yapayım dedim. Taksim, Asmalı Mescid sokaktaki Canım Ciğerim adlı işletmenin künefesini denemenizi tavsiye ederim. Antakya ve İskenderun'daki künefelere çok yakın. İstanbul'da yediğim en güzel künefe. Ki ben bir künefe hastasıyım.

Not: adamlarla ticari yada manevi bir bağım yoktur :)

salı günü yemeğe giderken önünden geçtik, bak denemek lazımmış.. künefe sever tavsiyesine uymak lazım, baksanıza serkan'dan hayır yok bize

quote:

Orjinalden alıntı: Blackby

Bu akşam Canım Ciğerim'e gitmek farz oldu.

hadi gidelim

edit: deepblue beklerim dostum her zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 6 Şubat 2009; 16:40:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atauysal

Beyazıt doğum günün kutlu olsun :)

GTA'yı alan olmadıysa ben alırım ama arşive katacağımdan kitapçıklı olması lazım, harita pek önemli değil olmasa da olur.

Öncelikle sana ve diğer tüm arkadaşlara iyi dilekleri için tşk ederim, umarım beraber daha çok d.günü kutlarız.

GTA4 kutulu, kitapçıklı, haritalı, temiz, pal. İstiyorsan senindir.
  • quote:

quote:

BF : BC yaşatma çabaları. İnadına satmıyorum şu oyunu. Bir gün oynayacağız Dernekçe

Ben hala oynuyorum, gerçi lag yüzünden 2 ay falan oynayamamıştım ama, geçen hafta denedim oynuyorum valla :)

Dernekçe de bir oynayabilsek hayırlısıyla :)

Lag yüzünden oyuna biraz ara vermiştim, geçen hafta sonu Harvest Day'da tozu dumana kattım Tankla tepeye bir çıkışım vardı abi görmen lazım pusuya yatmış 2 kişi panik içinde birini çıkarken topla indirdim diğerini tepede makineli ile mermi manyağına çevirdim.

Bu akşam vakti müsait olanlar BF:BC yapalım olur mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: barbs

quote:

Bu akşam Canım Ciğerim'e gitmek farz oldu.

orasi nere

hocam öğrende götürürsün arapları
    atauysal@ abi c.tesi gecesi girdim BC ye lagdan dolayı çıktım
  • İzmir dede Ciğermi Ye var Alsancak ta... :) birde önünde söğüşçü var aman tanrım dersiniz savaşma söğüş
    + Şampiyon kokoreç te aynı hizaya açıldı ama İstanbul dakinin tadı başka yaw..
  • quote:

@Samet, motostorm shopto'dan alacaktım stoklarda yok. TR'de satan dükkanlar da kafayı yemiş. Takaslık bulabilirsem ederim takas. ama nerdeeee ?

bende var Altuğ istersen takaslarım ...

ama motostorm 1
  • altuğ oyun takası için mecediye köyde biyer okumuştum otobüs duraklarının orda meydanda diye cevahiroğlunun gerisindeydi sanırsam
    biliyormusun orayı
  • quote:

@Barbar, Beyoğlu Asmalı Mescitte künefe, kuzu şiş yicez gel :D
    @Mert ? künefe ? :D

hadi, 1'er de tek atarız tadından yenmez
  • quote:

@Beyazıt: Valla isterim, gene LBP gibi kargo mu yaparsın yoksa haftasonu müsaitsen elden alayım mı? Hem bir çay-kahve de ısmarlarım :)

@Altuğ: BF'de ilk zamanlar 0 lagla oynadım, sonra birden bire bıçak gibi kesildi rahatlığım, hiç oynayamaz oldum, 2 ay yüzüne bakmadım. Şimdi fena değil, nadiren lag oluyor, o oyundan çıkıp başka oyuna girince düzeliyor genelde

@atakist: Kardeş hoşgeldin ama üyelik şartları falan var ilk sayfada, okumuş muydun onları?

@Doganreis: Valla ben akşam oynarım BF, içeriye eski tüplü tv'yi kurdum hanım ben ısrar edince kırmayıp onu kullanıyor sağolsun. Ama çok iddialı değilim ona göre

Xbox 360'da oynarken çok hırslanmıştım. O kadar backup vardı hiç birinin yüzüne bakmaz yine BF:BC oynardım. Şimdi durum farklı Xbox'da olmayan bir dernek, güzel arkadaşlıklar, paylaşım var.

Gece gündüz BF:BC oynamanın anlamı yok, köreldik kısaca. Yine de elimin yatkın olduğu haritalarda iyi oynarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: charnel

@Beyazıt dostum COD4 ü satmana şaşırdım. Sen baya oynuyordun o oyunu gördüğüm kadarıyla. Olurda Killzone2 nin multisinde görülecek bir olumsuzluk neticesinde daha COD4 e ihtiyaç duyulabilir.

O zaman yine alırım, kz2 ve hawx'ı finanse etmem lazım

quote:

@Beyazıt: Valla isterim, gene LBP gibi kargo mu yaparsın yoksa haftasonu müsaitsen elden alayım mı? Hem bir çay-kahve de ısmarlarım :)

Malesef dostum, bu h.sonu programım full, ama başka zaman istediğin vakitte otururuz bir yerlerde. Adresini silmiş olabilirim, sana zahmet tekrar pm atar mısın adresini.

Aşağıdaki oyunlar satılıktır, p.tesiye kadar alan alır sonra gg'ya vericem oyunları.

GTA4: 50 satıldı,atauysal
    GT5P: 50
    COD4: 50 satıldı,atakist
    COD5: 75 satıldı,atakist
    R1+R2: 90 (ayrı satmıyacam)

• Bad Company yi bende tutarım. Hatta ps3 aldığımda ilk indirdiğim demolardandır kendileri. Haliyle yeri başka oluyor :)
  • ben BC de online 15000 puanı geçmiştim baya bi silah açıp rütbe yapmıştım kendimce :)
    eski ps3 arızalanınca+ cihazda resetlenince tüm save ler gitti ..birazda ondan soğudum oyundan ,canım bayağı bir sıkılmıştı ...
  • İstanbulda buluşma işine ben hala karşıyım. Künefeleriniz hazır buyrun gelin İskenderun'a. Teklif var ısrar yok :) Açık büfe künefe :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbs

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: terapati
    hadi, 1'er de tek atarız tadından yenmez

Mert saat söyle abi saat.

ßensiz olmaz

kıskandım valla

• quote:

@atakist: Kardeş hoşgeldin ama üyelik şartları falan var ilk sayfada, okumuş muydun onları?

Evet okudum... PS3'e daha yeni sahip oldum. Online PS3 ortamlarına biraz alışıp, oyunlarımı da toparladıktan sonra resmi başvuruyu yapacağım. :)

Şimdilik sizleri buradan takip ediyorum.

Herkese selamlar,

Not: Bu arada bu topiği bizim hanıma okuttum. Çok güldü... Dedim ki bak benim gibi bir sürü "büyümemiş çocuk" var.. Fikir sahiplerinin aklına sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.