Şimdi Ara

[EPKYD] - EVLİ PS KULLANICILARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ (1422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129.072
Cevap
156
Favori
2.178.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dün oyunlar süperdi.

yakında groundwar açacağız gibi 12 yetmiyor

deniz abiminin 10 mbit hızı süper

dün akşam hem private de hem joinle 4 bar full oynadık

çok çok zevkli oldu
  • Günaydın Arkadaşlar
    Dün akşam mw2 gecesi gene çok güzeldi de orçun dan çektiğim yetmiyormuş gibi birde burak üstat çıktı dün akşam harbiden şimdi kendimi keklik gibi hissettim ama avında avcı olacağı zaman gelecek
  • bir de şunu anlatmadan geçemeyeceğim

private hardcore domination a başladık

bi baktım biri geliyor vurdum serdar
    aynı yerde duruyorum gene biri geliyor vurdum serdar
    gene aynı yerden biri geliyor gene serdar
    gene aynı yerden biri geliyor tahmin edin kim serdar

dedim bizim serdar mermi manyağı oldu gene gelir uyanık daha gelmedi

neyse iki adam sonra gene öldürdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: offendicula

bir de şunu anlatmadan geçemeyeceğim

private hardcore domination a başladık

bi baktım biri geliyor vurdum serdar
    aynı yerde duruyorum gene biri geliyor vurdum serdar
    gene aynı yerden biri geliyor gene serdar
    gene aynı yerden biri geliyor tahmin edin kim serdar

dedim bizim serdar mermi manyağı oldu gene gelir uyanık daha gelmedi

neyse iki adam sonra gene öldürdüm.

ben istikrar diye buna derim
    Arkadaşlar bu akşam topluca bir fotoğaf çekilelim mw2 de.saat olarak kaç olsun 11 iyimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: trust75

Günaydın Arkadaşlar
    Dün akşam mw2 gecesi gene çok güzeldi de orçun dan çektiğim yetmiyormuş gibi birde burak üstat çıktı dün akşam harbiden şimdi kendimi keklik gibi hissettim ama avında avcı olacağı zaman gelecek

bülent dün serdarın yanında sen prof kalıyordun

şaka bir yana dün gayet iyiydin ben eski bülenti özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: areena34

merhaba abiler..topicdeki mesajların neredeyse hepsini okudum ortamınız gerçekden çok güzel.bu arada bende evliyim acaba grubunuza bende katılabilir miyim?katılabiliyorsam kime nasıl başvurmam gerek?

Saygılar..

ersinin dediği gibi ilk sayfadaki ilk mesajı okursan orada her şey var
    özellikle mw2 in varsa hiç durma derim

burak resim fikri iyi bu akşam 11 den sonra ben de varım. sahura kadar kz2niz ne durumda??? iptlase mw2 yapabiliriz ( en geç 1 de yatarım ben o ayrı)

bu arada ben şahsen hardcoru seviyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

hardcore a devammı????

• evet dün bir kaç oyunda sanki iyi gibiydim

hardcore daha zor ama keyifli geldi bana
  • orçun ben puanlı oyundan yanayım.zaten akşamda gördük 8 kişi oldukmu zaten sadece kendi aramızda yapıyoruz.ve gayette güzel oluyor.
    bu arada geçen gün acayip bir durumla karşılaştım.bu karlı ufak haritada a base inde uyarı geldi düşman bayrağı alıyor diye gittim yaklaşınca baktım bizim takımdan biri bekliyor bayrağın yakınında.bende o ordaysa düşman yoktur nasılsa yoksa onu öldürürdü diye gittim a yı almak için.bide ne göreyim bizim elemanın yanında düşman var ve beni hemen öldürdü tabi.sanırım bu herifler arkadaştı. sırf o eleman yüzünden arkadaşı bizden baya adam öldürdü.ona güvenip gidenler hep öldü. iyi tezgah çevirdi herifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

orçun ben puanlı oyundan yanayım.zaten akşamda gördük 8 kişi oldukmu zaten sadece kendi aramızda yapıyoruz.ve gayette güzel oluyor.
    bu arada geçen gün acayip bir durumla karşılaştım.bu karlı ufak haritada a base inde uyarı geldi düşman bayrağı alıyor diye gittim yaklaşınca baktım bizim takımdan biri bekliyor bayrağın yakınında.bende o ordaysa düşman yoktur nasılsa yoksa onu öldürürdü diye gittim a yı almak için.bide ne göreyim bizim elemanın yanında düşman var ve beni hemen öldürdü tabi.sanırım bu herifler arkadaştı. sırf o eleman yüzünden arkadaşı bizden baya adam öldürdü.ona güvenip gidenler hep öldü. iyi tezgah çevirdi herifler.

ben farketmedim, ama güzel tazgah gerçekten.

burak puanlı puansızda problem yok.
    dediğin gibi join yöntemi ile puanlıda çok iyiydi pingler ( deniz abi hostken)
    daha önce konuştuğumuz gibi önce puanlı, puanlı da iyi ping yakalayamazsak private

hardcore olsun istiyorum ben şahsen, bu konuda fikirleri merak ediyorum

• hardcore super abi.

bu akşam geleneksel kz etkinliği yapmıyoruz dimi. değişiklik yok. ben cumartesi sabah cok erken yollara düşecem izmire gdiyorum. bu akşam mw2'ye devam yani.

orcun o kadar da değil abi yok gemişimde vurmusmuş yine gelmişimde bidaha vurmus benim gelipte nasıl mermi manyagı yaptımı unutma bi ara baktım biri bayrağın orda yerde yatıyo ama ne yatmak sanki güneşleniyo çektim vurdum ana bi baktım orcunmuş. bi arada bir eve girmeye çalışıyodun tam merdivenlerde böyle iştahlı iştahlı koştura koştura gidiyodu arkadan sıkıverdim

bi kerede bombardıman yaptım abi c bayrağının orda iki kişi gördüm ama birbirinden uzaktılar mecbur birinin kafaya indirdim bombayı ama kim oldugunu göremedim.

bi kerede mayını koydum yurumeye devam ettim arkadan orcun geldi indirdi sonra seyrettim adam mayının üsütnden gecmiş ölmemiş. alla alla

• Günaydın arkadaşlar.

Ben de hard severim
  • yok serdar yiğidi öldürürüm hakkını yemem, sonradan açıldın sen de
    ama 4 kere peşpeşe aynı yerde ölmek 5. sefer nereye gittin

ha bu arada en önemli nokta ( nasıl unutmuşum)

SERDARI PEŞPEŞE 4 KERE ÖLDÜRDÜĞÜM YER FAVELA TOP SAHASI GİRİŞİ ( MERDİVENLER)

gökhan dün hero s01 izliyordun.
    adam olmasa seni taciz ederdim ama oda doluydu

dakkasında satarım

• quote:

Orijinalden alıntı: vedath

quote:

Orijinalden alıntı: vedath

Arkadaşlar PES 2010 olanlar kimler Bir PES turnuvası düzenliyelim. Comunity den yapalım. Turnuva ödüllü olsun Tamam ödülü ben vericem PSN Oyunu ödüllü forumda diğer başlıkta yaptık daha bitiremedik. Eğer yapalım diyorsanız ve hazırlamak isteyen varsa ödülü benden dediğim gibi size açık çek

Kendi mesajımıza alıntı yapıyoruz Ödüllü dedik yokmu isteyen?

herkese güneydın...ben varım vedatım :) ezeli rakibin olurum affetmem 6 pasın içindeyken

• Salih dün Gökhan ile Tekken de oynayabildik. Galiba sende bir sıkıntı var yada versiyon farkı olabilir mi ?
  • Dün ben 2 saat kadar MW2 oynadım, kalan zamanı başka bir şey yaparak geçirmek istedim ama private oyun yapıldığını bilsem gelirdim.

Orçun bir dahakine beni taciz et, sana taciz serbest
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Dün ben 2 saat kadar MW2 oynadım, kalan zamanı başka bir şey yaparak geçirmek istedim ama private oyun yapıldığını bilsem gelirdim.

Orçun bir dahakine beni taciz et, sana taciz serbest

abi olay şöyle gelişti.

deniz abi, salih vardı bir tek

ben de girdim zar zor aynı odaya düştük,

deniz host olup abi invite yaptı. noolduğunu anlamadan 7 kişi olmuşuz

nasolsa burak yok, burak gelince puana geçeriz dedik. private açalım ( 5 kişi dışarıdan istemedik)

sonra private açtık. meğerse privetede join oluyormuş. 2. oyuna full 12 kişi olduk. private hardcore denedik bence mükemmel 12 kişi full olunda burağında ( haklı olarak) hatırlatması ile joine geçtik. ilk oyuna dışardan iki dallama girdi. onlarda çıktı 2. oyunda 12 kişi bizbize döktürdük.

çok güzel bir geceydi. en kötü günümüz böyle olsun. çok şey kaçırdın gökhan

ekleme : hem private de hem join de ping mükemmeldi 4 bar full çaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 11 Aralık 2009; 10:10:17 >

• vallahi çok keyifliydi bihter behlülle kırışırırken biz kurtuluş savaşındaydık :D herkese teşekkürler ben biraz erken çıktım galiba ben çıkarken şarjör sesleri geliyordu namlunun sıcaklığından ellerim yandı :P
  • gerçekten mükemmeldi akşam mw2i.
    bende az önce limangodan gs tsirt aldım arkadaşla bana baya uygundu.tanesi 8,9tl lisanslı gs tsirtleri.üyeliği olanlar baksın bence olmayanlar bana pm atsın
  • Orçun'um o tarz geceleri Cuma ve Cumartesi günleri geçirebilmeyi dilerim
    Bugün de Cuma, ne güzel

Galatasar tişörtünü bedava verseler almam. Ben ve ortanca kardeşim sıkı Beşiktaş taraftarıyız, bizim küçük kardeş nasıl olduysa galatasaray'lı oldu
  • Abi bukadarmı övülür mw2 bende istiyorum artık ya.
    Bu arada akşama killzone yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.