Şimdi Ara

EPİPHONE Les Paul'a uygun Amfi Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Epiphone Les Paul Standart alacağım ama amfi için bir türlü karar veremedim.Siz ne tavsiye edersiniz.3 yıldır klasik çalıyorum ve artık klasikten sıkıldım.Çalacağım şarkı türkeri daha çok blues ve slow şarkılar.Ama azda olsa sevdiğim rock şarkılar da yok değil hani :) Bana tavsiye edebileceğiniz bir amfi varsa çok mutlu olurum.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.pennamuzik.com/roland-cube-15xl-gitar-amfi-urun1289.html

bu modeli çok öneriyorlar ya da line 6 spider olabilir

o gitar için iyi araştır derim
  • Evet bu amfiyi ben de biliyorum ama kimse kesin bir şey söyleyemiyor.Ben de o yüzden buraya yazmak istedim.Kullananlar varsa bana yardımcı olurlar diye.Buradaki tavsiyelere göre karar vereceğim gibi.Tekrardan tavsiyen için teşekkür ederim

• Fiyat olarak ne kadarlık bişey düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

Fiyat olarak ne kadarlık bişey düşünüyorsun?

400-500'e kadar çıkabilirim.

• İkinci el vox ac4tv alabilirsin. 500 TLye bulunuyor. Çok güzel bi amfi...

Ek olarak blues ve slow parçalar ön planda ise epi standarddan ziyade mim fender strat veya telecaster bence daha uygun olucaktır... Hemde mim fenderler, çin epiphone plus toplar ile aşağı yukarı aynı fiyatlarda olmasına rağmen çok daha kaliteli... Sadece ek bi tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

İkinci el vox ac4tv alabilirsin. 500 TLye bulunuyor. Çok güzel bi amfi...

Ek olarak blues ve slow parçalar ön planda ise epi standarddan ziyade mim fender strat veya telecaster bence daha uygun olucaktır... Hemde mim fenderler, çin epiphone plus toplar ile aşağı yukarı aynı fiyatlarda olmasına rağmen çok daha kaliteli... Sadece ek bi tavsiye

Aslında ek tavsiye gitarlar gayet güzel ama biraz bana tuzlu gelir.Epiphone daha uygun geliyor fiyat bakımından.Ama gene de tavsiyen için teşekkür ederim.Peki amfi olarak roland cube 15xl hakkında ne düşünüyorsun ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. el blackstar ht-1r

• Arkadaşlar 2'ye kadar düşürdüm.Sizce hangisini seçmeliyim? Roland cube 15xl mı yoksa line 6 spider IV 15 mi??

• Arkadaşlar fikri olan yok mu ? Line 6 spider IV 15 veya roland cube 15xl arasında.Lütfen,yardımlarınızı bekliyorum

• Dostum 3 senedir gitar çalıyorsan kulağın yeterince gelişmiştir.Gidip gitar satan bir mağazada bir Epiphone Les Paul Standart isteyip, iki amfide de denemeni öneririm.
    Kararı sen verirsen en sağlıklısı böyle olur...
    İki amfide iyi amfiler seni aldığına pişman edeceklerini sanmam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

Dostum 3 senedir gitar çalıyorsan kulağın yeterince gelişmiştir.Gidip gitar satan bir mağazada bir Epiphone Les Paul Standart isteyip, iki amfide de denemeni öneririm.
    Kararı sen verirsen en sağlıklısı böyle olur...
    İki amfide iyi amfiler seni aldığına pişman edeceklerini sanmam :)

Büyük bir ihtimalle öyle yapacağım dostum.Tavsiyen için çok teşekkür ederim.Denedikten sonra neye karar verdiğimi buradan paylaşırım.Tekrardan teşekkürler

• Blackstar un modellerine bakabilirsiniz İD modelleri çok efektli ama diğer modellerinde hibrit var onlar güzel tavsiye ederim

• Sakin les paul a modelleme amfisi almak gibi bi hata yapma en kotu 2. el bi blackstar al kurtul ama sakin alma o kafandakileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x.InfecteD.x

Sakin les paul a modelleme amfisi almak gibi bi hata yapma en kotu 2. el bi blackstar al kurtul ama sakin alma o kafandakileri

Neden tavsiye etmiyorsun dostum.İlk defa olumsuz bir yorum alıyorum bu iki amfi arasında ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • only_fun kullanıcısına yanıt
    modelleme amfileri onlar baska amfilerin karakterlerini taklit ederler yani aldigin ses gercek gitar tonu olmaz ki les paul un tonu efsanevidir kesinlikle gitara yazik edersin

• quote:

modelleme amfileri onlar baska amfilerin karakterlerini taklit ederler yani aldigin ses gercek gitar tonu olmaz ki les paul un tonu efsanevidir kesinlikle gitara yazik edersin

Peki Blackstar haricinde ne tavsiye edersin.Bütçemin biraz üzerlerinde çünkü.500-600'dan fazlası beni zorlar.Başka ne olabilir ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum orange tiny terror veya micro terror tam hatirlayamadim adini £99 lik kucuk bi lambali amfi yanina ucuz bir kabin de ayarlayabilirsen sahane tonlar alirsin

• merhabalar hocam şu iki ürünün ikinci el fıyatları senin bütçene uygun :)
    kesinlikle bi düşünmelisin
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19822&gid=3297#.U9USRx8vNP0
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=19722&gid=1575#.U9UShR8vNP0

• quote:

dostum orange tiny terror veya micro terror tam hatirlayamadim adini £99 lik kucuk bi lambali amfi yanina ucuz bir kabin de ayarlayabilirsen sahane tonlar alirsin

Peki bu orange markasının ürünleriyle istediğim tonları elde edebilir miyim? Gerek blues gerek rock gerek metal veya clean tonlarını.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.