Şimdi Ara

EP VE YANG SATIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nefertiti için en ucuz ve en güvenilir site hangisidir ? M çekicem ama şöyle tam güvenebileceğim bir site yok.http://www.mtcgame.com/ var orada 0.29 TL tanesi. Orası pek güvenilir mi bilmiyorum. Daha hesaplı ve güvenilir yerler varsa paylaşın çok sevaba girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Nefertiti için en ucuz ve en güvenilir site hangisidir ? M çekicem ama şöyle tam güvenebileceğim bir site yok.http://www.mtcgame.com/ var orada 0.29 TL tanesi. Orası pek güvenilir mi bilmiyorum. Daha hesaplı ve güvenilir yerler varsa paylaşın çok sevaba girer.

www.kabasakalonline.com 1M - 0,21 Kr. 1000 TL'ye aşkın alışverişim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 13 Nisan 2010; 21:04:50 >

• Ben buradan bir kaç kere almıştım, güvenilir şuana kadar hiç sorun çıkarmadılar.

www.oyunbayisi.com
    Account Suspended
    http://www.oyunbayisi.com

Site içerisinde sol üstte Canlı Destek kısmı var saat şuan biraz geç olduğu için Offline ama sabah Online olur oradan yetkili kişiyle herşeyi sorup, öğrenebiliyorsun.
  • Teşekkürler yarın görüşeceğim.
  • Rica ederim
  • fiyatı nedir bilmem ama gamebayi.com ve oyunyardim.com dan istediğin gibi güvenilir alışveriş yapabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cy[B]eR Sp[A]cE
    fiyatı nedir bilmem ama gamebayi.com ve oyunyardim.com dan istediğin gibi güvenilir alışveriş yapabilrsin

Teşekkürler hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ep kendi sitesinden neden almıyosunuz açıkçası başka sitelerden hiç almadım oralardadahamı ucuz oluyo
  • Üstad, dediğim şekilde görüştün mü? ne oldu?
  • Evet hallettim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: reptile_34

ep kendi sitesinden neden almıyosunuz açıkçası başka sitelerden hiç almadım oralardadahamı ucuz oluyo

Üstadım... Kendi sitesinde kredi kartı ve kontörle ödeme şekilleri olduğu için, yukarda verdiğim adres vs. gibi yerler direk nakit parayla banka hesabına ödeme yaptığında kredi kartı ve kontörü (cep tel.) olmayanlar için ideal bir seçim oluyor.

Örnek: 35 EP 6.5 TL GİBİ :)
  • eyvallah teşekkürler,,, ben hep kendi sitesinden alış veriş yaptıgım için bilmiyodum saol bilgilendirme için,,
  • Yang konusunda oyunbayisi.com'dan şaşmam ama konu EP olunca metin2.org
  • PIA sağolasın ya.Sayende bugün PTT'den parayı yolladım adamlar bana ürünü verdiler.M çektim. Tavsiyen için teşekkürler.Konuyu açan arkadaşa ve diğer oyuncularawww.oyunbayisi.com'u tavsiye ediyorum.
  • Arkadaşlar ne yaparsanız yapın ama Yang satışı yapan şirketlere üye olurken kullandığınız parola ile oyundaki çarınızın parolası kesinlikle aynı olmasın. Size belki rastlantı gibi gelebilir ama çarı soyulanların çok büyük bir kısmı böyle sitelerden yang alanlardan oluşuyor. O yüzden mutlaka farklı şifreler kullanın. Sonradan pişman olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jangbogo

PIA sağolasın ya.Sayende bugün PTT'den parayı yolladım adamlar bana ürünü verdiler.M çektim. Tavsiyen için teşekkürler.Konuyu açan arkadaşa ve diğer oyuncularawww.oyunbayisi.com'u tavsiye ediyorum.

Rica ederim, yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • Ötükende 1,5 TL
  • Tavsiyem :www.gamebayi.com

Nefertiti : 0,123 TL
  • Bende ilk kez bugün M aldım Kabasakal'dan.İlk olduğu için pek güvenemedim o yüzden küçük bir miktar yatırdım.PTT'den hesaplarına parayı yatırdım ve o gün M aldım.Kabasakalı'da tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.