Şimdi Ara

EP-630 En ucuz nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bikaç siteyi gezdim hep 55ytle gördüm. ama forumlarda 40a alanlarda var. Nerede 40'a bulabileceğimi bilen var mı?

• Ben de arıyorum 40 a bulsam kaçırmam.nerde satılıyor ucuza arkadaşlar bilen varsa yazsın hayrına
  • 40 a alanlar genelde önceden alanlar son zamanlarda kulaklıkların fiyatları baya arttı
  • Www.hizlial.com 'da beyazı 42'ye satılıyor...

http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.040.1223.0020
  • aa çok teşekkür ederim 38e düşmüş. peki güvenilir bi site mi burası?
  • daha önce hiç alışveriş yapmadım ama gold la alakalı biyer ondan güvenilirdir herhalde bu arada ep-630 un beyaz rengini ilk kez burda gördüm daha önce hiç görmemiştim herhangi bir dükkanda
  • goldun sitesine girdim bu siteyle alakasız gibi bide fiyatlar farklı. kafam karıştı.

kargo ups ile ücretsizmiş oda bi avantaj çünkü HB'de 7ytl kargo parası ödeyince mağza fiyatına denk geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyaz olan (ep635) carrefourlarda 33 ytl'ye satılıyor ama bütün carrefourlarda yok (iki üç hafta önce ümraniye carrefourda görmüştüm) arayıp stokta olup olmadığını öğrenmek lazım.
  • Bir arkadaş hızlıal'ın Gold altyapısı olduğunu söylemişti.
    Donanımhaber'de de reklamı olduğuna göre bence alınır...
  • iletişim bölümündede gold computer yazıyo zaten. ama goldda 55ytl iken orda 38 olması ilginç. bide carrefourlara bakayım.
  • bide garanti hangi durumlarda geçerli. genellikle kulaklıklarımın kablosu açılır. yada teki patlar. bu durumda yenisiyle değiştiriyolar mı?
  • bu konularda kullanıcı hatası olup olmadığı önemli ona göre karar veriliyor garanti olayına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.