aa çok teşekkür ederim 38e düşmüş. peki güvenilir bi site mi burası?
daha önce hiç alışveriş yapmadım ama gold la alakalı biyer ondan güvenilirdir herhalde bu arada ep-630 un beyaz rengini ilk kez burda gördüm daha önce hiç görmemiştim herhangi bir dükkanda
goldun sitesine girdim bu siteyle alakasız gibi bide fiyatlar farklı. kafam karıştı.
kargo ups ile ücretsizmiş oda bi avantaj çünkü HB'de 7ytl kargo parası ödeyince mağza fiyatına denk geliyo.
beyaz olan (ep635) carrefourlarda 33 ytl'ye satılıyor ama bütün carrefourlarda yok (iki üç hafta önce ümraniye carrefourda görmüştüm) arayıp stokta olup olmadığını öğrenmek lazım.
Bir arkadaş hızlıal'ın Gold altyapısı olduğunu söylemişti. Donanımhaber'de de reklamı olduğuna göre bence alınır...
iletişim bölümündede gold computer yazıyo zaten. ama goldda 55ytl iken orda 38 olması ilginç. bide carrefourlara bakayım.
bide garanti hangi durumlarda geçerli. genellikle kulaklıklarımın kablosu açılır. yada teki patlar. bu durumda yenisiyle değiştiriyolar mı?
bu konularda kullanıcı hatası olup olmadığı önemli ona göre karar veriliyor garanti olayına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme