Şimdi Ara

eos m kullanıcılarından yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EOS M KULLANCISIYIM . makro çekim yapabılmek için lensi ters bağlama aparatı lazım . biliyorum piyasda gercekten cok lakin bızım makinemize normal canon aparatı olmuyor . eğer konu ile bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin. var mı varsa nerde bulabılırız. benim buldugum hatta netten aldıgım paratlar olmuyor.

• Tam emin değilim ama sanırım sizin şöyle bir ürün kullanmanız gerikiyor. (Makro için uzatma aparatı) http://www.ebay.com/itm/Meike-Auto-Macro-Focus-AF-Extension-Tube-for-Canon-EOS-M-EF-M-Mount-Camera-EFM-/231033970881?pt=US_Lens_Adapters_Mounts_Tubes&hash=item35cab2a0c1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enfarktus -- 25 Şubat 2014; 11:25:15 >
  • saol üstadım. ters bağlama aparatı var mı dıe araştıryorum ek seçenekler var ama türkiye piyasasında 100 lira en ucuzu bu bahsettıgımız 25-30 lıralık bısey işimide görür. 100 tl harcasam bıle tam ıstegımı alamam ama aparat işimi gorur . yınede zahmet edıp bilgilerini paylaştın teşekürler.
  • Bende Sony NEX F3 le ters adaptör kullanarak makro fotoğraflar çektim. imzamda ki facebook veya flickr linkinden bakabilirsiniz. eos M leri tam bilmiyorum ama sony gibidir sanırım. Size linkte ki üründen lazım. Filtre çapına göre adaptör almalısınız.

http://www.ebay.com/itm/52mm-Macro-Lens-Reversing-Adapter-Ring-For-Canon-EOS-M-Mount-Camera-/200980884200?pt=US_Lens_Adapters_Mounts_Tubes&hash=item2ecb64eae8

• teşekurlker hocam dediğiniz gibi yabancı siteden buluyorum yani bu ürün var :) ama bu ürünü türkiyede bulamıyorum . onu da geçtim yurt dışından almaya kalksam gelır mı ki ? daha önce hıc alışverıs yapmadım yurt dışından
  • quote:

Orijinalden alıntı: samim38

teşekurlker hocam dediğiniz gibi yabancı siteden buluyorum yani bu ürün var :) ama bu ürünü türkiyede bulamıyorum . onu da geçtim yurt dışından almaya kalksam gelır mı ki ? daha önce hıc alışverıs yapmadım yurt dışından

Ben geçen ayhttp://www.ebay.com/usr/dslrbaby bu satıcıdan eos m için adaptör aldım. Yaklaşık 10 günde geldi. Sattıkları arasında aradığınız ürün varsa öneririm; yoksa geri bildirim puanı yüksek olan satıcıları tercih ederseniz sorun yaşamazsınız.

• samim38 S kullanıcısına yanıt
    Türkiye de aynasız makinelerin aksesuarlarını uygun fiyata bulmak zor olduğu için yurtdışından alışveriş yapmaya mecbursunuz. 2-3 haftaya gelir siparişiniz Bende NEX F3 için bulaştım bu ebay'e . şimdiye kadar 50nin üzerinde alışverişim oldu hepside sıkıntısız geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 27 Şubat 2014; 8:54:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C200 d 160 bg hakkında yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.