Şimdi Ara

EOS 5D Mark II Profesyonel Video Çekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben EOS 5D Mark II' body almış durumdayım. Prodüksiyon işleri ile uğraşmaktayım. Diğer video kameraların maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda EOS 5D Mark II yaptıkları ve maliyeti bu makinayı almaya yönlendirdi. Forumda pek fazla zaman harcayamadım ama sizlere şöyle bir sorum olacak üstadlar...

Video çekimi için;

Yakın lens olarak kalite bakımından hangi lensi önerirsiniz, ne almalıyım.
    Ve uzak lens için (kaliteli zoom yapan), hangisini tercih etmeliyim.
    video esnasında arka planı Flu yapan ve nesneler arasında flulaştırarak en iyi geçiş yapan lens hangisi

Lenslerin markasını da söylerseniz alırken benim için kolaylık olur.

şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar bana yardımcı olacak birisi yokmu :( ?
  • Profesyonel olarak bu işi yapnak istiyorsanız sony a77 ve a99 modellerini de inceleyin videoda daha başarılı sonuç verecektir lens olarak 16-50 çok övülüyor sonyde fotoğrafium sitesi video incelemelerini sony a77+16-50 lens ile yapıyor izleyin kendiniz değerlendirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5d M2 çok iyi bir seçim olmakla birlikte bende profesyonel video çekimleri için Canon 7d kullanıyorum. Yakın için Canon 50 mm, Tamron 17-50, Canon 70-200 olmazsa olmazlardan bence.
    Aynı zamanda kaliteli bir tripot ve slider düşünebilirsin.
    Kadrajı iyi görmek için lcd monitörde alabilirsin.
    Ses kaydı yapacaksanda zoom h4n dijital ses kayıt cihazı tavsiye ederim.
    Ben bu ekipmanla belgesel ve tanıtım çekiyorum.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankirdok

merhaba arkadaşlar;

Ben EOS 5D Mark II' body almış durumdayım. Prodüksiyon işleri ile uğraşmaktayım. Diğer video kameraların maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda EOS 5D Mark II yaptıkları ve maliyeti bu makinayı almaya yönlendirdi. Forumda pek fazla zaman harcayamadım ama sizlere şöyle bir sorum olacak üstadlar...

Video çekimi için;

Yakın lens olarak kalite bakımından hangi lensi önerirsiniz, ne almalıyım.
    Ve uzak lens için (kaliteli zoom yapan), hangisini tercih etmeliyim.
    video esnasında arka planı Flu yapan ve nesneler arasında flulaştırarak en iyi geçiş yapan lens hangisi

Lenslerin markasını da söylerseniz alırken benim için kolaylık olur.

şimdiden teşekkür ederim.

Ustam kusura bakmayın ama prodüksiyon işleri ile uğraşıyormuşsunuz,İlginç. Sorunuza gelecek olursak;

Yakın lens----- macromu?

Uzak lens----- tele lensmi?

Arka planı flu yapan derken alan derinliği geniş bir lensmi?

Bence lenslerden önce; Terimleri, lenslerin özellikleri, lenslerde hangi özellik ne işe yarar? v.b konuları araştırmanız daha yerinde olur. Göreceksinizki bu konuları araştırdıktan sonra kimseye sormadan tercihlerinizi belirleyebileceksiniz. Tabii Mark II nin özelliklerini, kullanımını bildiğinizi varsayarak bunları söylüyorum. Lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrer -- 27 Şubat 2013; 1:31:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.