Şimdi Ara

Entering Sleep mod ve no video input hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1.5 senedir kaldırdıgım bilgisayarı kurdugum fakat istedigim gibi güzel şeylerle karşılaşmadım ilk açtıgımda "no video input" dedikten sonra ertesi sabah açtım bi kaç saat sonra "entering sleep mod" hatası aldım ekran siyah oluyor kasam çalışıyor ama ekranda görüntü olmuyor (bi kezde mavi ekran verdi) ekranım phılıps

• Yapay Zekanın Yanıtı

"No Video Input Enter Sleep Mode" Hatası Çözümü

Televizyonunuzda veya monitörünüzde "no video input enter sleep mode" hatası alıyorsanız, bu, cihazınızın video sinyali alamadığı anlamına gelir. Hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Kabloları Kontrol Et: HDMI, DVI veya DisplayPort kablolarının her iki ucunun da sıkıca bağlı olduğundan emin ol. Kabloları çıkarıp tekrar takmayı dene.
    • Kaynak Girişini Değiştir: Televizyonun veya monitörün doğru kaynak girişine ayarlandığından emin ol.
    • Cihazları Yeniden Başlat: Hem bilgisayarını hem de ekran cihazını kapatıp yeniden başlat. Bu, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Farklı Bir Cihaz Dene: Mümkünse, başka bir bilgisayar veya oyun konsolu gibi farklı bir cihazı ekrana bağla. Sorun cihazda değil ekranda ise bunu anlayabilirsin.
    • Görüntü Kartı Sürücülerini Güncelle: Bilgisayarında bir grafik kartı varsa, en son sürücülerin yüklü olduğundan emin ol.
    • BIOS Ayarlarını Kontrol Et: Bazı durumlarda, BIOS ayarlarında video çıkış seçenekleri etkilenebilir. BIOS'a eriş ve video ayarlarını kontrol et.
    • Cihazı Servise Götür: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, cihazı yetkili bir servise götürmen gerekebilir.

Enter Sleep Mode Ne Demektir?

"Enter sleep mode", bir cihazın güç tasarrufu moduna girdiği anlamına gelir. Bu modda, cihaz hala açıktır ancak ekran kapanır ve diğer işlevler en aza indirilir.

Enter Sleep Mode Hatasının Philips Monitörlerde Görülme Nedeni

Philips monitörlerde "no video input enter sleep mode" hatası genellikle aşağıdaki nedenlerden kaynaklanır:

• Kabloların gevşek olması
    • Yanlış kaynak girişinin seçilmesi
    • Cihazların düzgün çalışmaması
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Monitör kablosunu kontrol edin, vga portuna takılı olduğundan emin olun mavi ekran vermesi bir çok nedenden kaynaklanabilir, monitörünüzden şüphe ediyorsanız farklı bir monitör ile test edin, kolay gelsin
  • hocam bilgisayar açılırken f8e basıp vga modunu seçersen düzelebilir
  • monitörü deyiştirdim olmuyo ya
  • f8 olayını denedim ama maalesef olmadı bu arada bilgisayarı kaldırmadan önce hiç bir şey fark etmiyor tabii ki kablo hariç kasam ile monitör kasasının baglantısının saglayan kablosu vellaleakin elimde destek sagladımda bir şey olmuyor yani saadet baglantısızlık olsa destekleyince geri gelirdi ama geçen sene hir birşey olmuyordu bilgisayarı saglam bi temizledim yemin ederim benden temiz oldu ama ama gine aynı hata yarın okuldan bi kablo alıp gelcem düzelirse şükürler :(
  • Çalışır haldeyken bios pilini çıkarmayı dene ben öyle yaptım ve 1 senedir şoklamayla açıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.