Şimdi Ara

#ENTERESAN SİTELER#DEV ARŞİV#MESAJIM BULUNSUN YAZMAYIN# (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
859
Favori
196.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingo_disco


    quote:

    Orijinalden alıntı: SuspecTR


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrEmq


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mogolo

    bulunsun mesaj







    kıtmı türkçen birader
  • mesaj bulunsun nedir yaa! favorilerinize ekleyin konuyu ordan istediğiniz zaman erişirsiniz. sanırım mobil sürümde favorilere ekleme yokken çıktı bu laf. konuyu kirletiyorsunuz böyle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GameNotebook


    quote:

    Orijinalden alıntı: NSA

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrEmq


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mogolo

    bulunsun mesaj









    ah ahartik nsa yok ismi degistirdim neyse sitelerde harbi guzel yani




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _uLuC_

    Beyler mesajım bulunsun yazıcağınıza bir Teşekkür edin ya ettniz içine konunun...

    @FREE-4,xavi06

    Teşekkürler..bu sıcakta insanların hoşuna gidebileceğini düşündüğim şeyler...sizlerde paylaşırsanız çok daha güzel olur... Saygılar.


    valla dostum ınan bıldıgım sıteler zaten burada yazılanlar ıle sınırlı zamanında stambleupon eklentısı mıydı neydı onunla fırefox ta degısık sıtelere denk gelmıstım ama hıcbırını kaydetmemıstım buradan ogrenecegız artık..
  • k.bakmayın teşekkürler arkadaşm konuyu açtığın icin
  • konu güzelhttp://www.lunchtimers.com/game/?game=scratchpad&roomid=room2 bayıldım buna Milletle uygunsuz içerikli resimler yapıyoruz
  • tekdosya.com

    Dosyalarınızı aynı anda tek bir upload süresinde rapid-share, netl-oad, megau-pload gibi yirmiye yakın dosya paylaşım sitesine kolayca yollayabileceğiniz, alternatifli yedekler oluşturabileceğiniz kullanışlı bir site.


    tin-yurl.com (-yi kaldırın)

    Uzun web adreslerini kısa versiyonlara çeviren bir web aracı.

    dosyauzantisi.com

    Bilmediğiniz dosyaların ne olduğunu ve bunların hangi programla açılacağını öğrenmenizde yardımcı olan bir web kaynağı.

    hediyeoner.com

    Sizi "acaba ne alsam" derdinden kurtaran bir hediye arama motoru. Hediye alınacak kişinin yakınlık, samimiyet, cinsiyet, yaş gibi özelliklerini seçerek arama yapabilir ve en doğru hediyeyi seçebilirsiniz.


    nasil1firma.com

    İş başvurusu yapmadan önce başvuru yapılacak firma hakkında ayrıntılı bilgi almak, daha önce orda çalışmış insanların yorumlarını okumak için yapılmış, çalışanlara rehber olacak bir proje.


    soyumsopum.com

    soyumsopum.com'a TC kimlik numaranızı girerek akrabalarınızı görebilirsiniz. Sistem mernis sistemini algoritmasına göre sizinle aynı kütüğe bağlı kişileri hesaplayıp listeliyor. Hesaplama hatasından dolayı alakasız sonuçlar döndürse de %90 oranında başarılı.

    iyisikotusu.com

    Her türlü ürün, hizmet ve işletme hakkında değerlendirmenizi paylaşabileceğiniz, başkalarının değerlendirmelerini okuyarak karar verebileceğiniz bir tecrübe paylaşım sitesi. Yapılan yorumlara verilen oylar sayesinde doğruluğu sağlanmış oluyor.

    iconlet.com

    İkon arama motoru. Sitenizde kullanacağınız ileri,geri,devam vs. butonları için ikon arayabileceğiniz bir site. Site İngilizce olduğu için aramaları da ingilizce kelimelerle yapmanız gerekmekte.

    howstuffworks.com

    Arabadan cep telefonuna, nükleer bombadan mikroişlemciye kadar tüm icatların nasıl çalıştığını, arka planda neler döndüğünü anlatan bir site. Eğer bu tarz şeyleri merak ediyorsanız veya ödev arıyorsanız son derece detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.




  • katkısı olanlara teşekkürler...
  • onlineconversion.com

    onlineconversion.com aklınıza gelmeyecek kadar çok farklı alanda dönüşümleri gerçekleştirebileceğiniz bir site.

    pdfonline.com

    Pdf dosyalarınızı word, excel, powerpoing, html, jpg formatlarına veya tam tersine çevirmek için program aramaya son. pdfonline.com bunu sizin için ücretsiz olarak yapıyor.

    myschoolog.com

    mySchoolog öğrencilerin okul hayatlarını web üzerinden kolayca yönetebilecekleri bir uygulamadır.

    acronymfinder.com

    acronymfinder.com dünya üzerindeki hemen hemen tüm kısaltmaların (dört milyondan fazla) anlamlarını ve açılımlarını bulabileceğiniz bir site.

    metronomeonline.com

    1812 yılında dietrich nikolaus winkler tarafından icat edilen metronomun webe uyarlanmış hali. Ritm duygusunun gelişmesinde, tüm muzisyenlerin işine yarayabilecek bir web sitesi. Hızı seçip on'u seçerek kullanabilirsiniz.

    benzet.com

    Robot resim çizebileceğiniz; saç, kafa, kaş, gözlük, göz, burun, bıyık, dudak, çene ve sakal seçerek milyonlarca farklı surat şekli yapabileceğiniz flash tabanlı eğlencelik bir site.

    dingobeta.com

    Dingobeta aklınızdan tuttuğunuz bir kelimeyi size sorular sorarak bilgi toplayıp, ortalama 25 soruda bulmaya çalışan basit Türkçe yapay zeka oyunudur. Ücretsiz üye olarak dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

    kaydet.tv

    Yabancı popüler dizilerin ve Türk kanallarında yayınlan tüm dizilerin (hatta bazı yarışma/haber programlarının) son bölümlerini bulabileceğiniz bir site. Programı kaçırdıysanız hemen kaydet.tv'ye girip sağ taraftaki listeden seçin ve izleyin.

    systemrequirementslab

    systemrequirementslab.com adından da anlaşılacağı gibi, oyun satın almadan önce bilgisayarınızda çalışıp çalışmayacağı, çalışırsa nasıl bir performans alabileceğinize dair fikir veren nvidia sponsorluğundaki web servisidir.

    fallingrain.com

    Dünya üzerinde köyler de dahil, tüm yerleşim birimlerinin koordinatlarının listesinin olduğu bir site. Ülke>Şehir>İlçe/Kasaba/Köy sıralamasıyla seçiminizi yapıp, dilerseniz burdan aldığınız koordinatı google maps'e girerek, istediğiniz yerin uydu görüntüsüne ulaşın.

    yougetsignal.com

    Ziyaret ettiğiniz siteden size kadar hangi şehirlerden geçtiğinizi, girdiğiniz IP'nin fiziksel olarak nerde olduğunu, hangi portunun açıp olup olmadığını, sizinle aynı hostingde barınan sitelerin hangileri olduğunu sorgulayabileceğiz bir network hizmeti sitesi

    stumbleupon.com

    İnternet başında sıkılanlara ilaç gibi gelecek bir servis. Kaydolurken ilgi alanlarınızı seçin ve o konuda başkalarının tavsiyelerini görün.

    virustotal.com

    virüstotal.com, şüphelindiğiniz bir dosyayı taramak için kullanabileceğiniz web servisidir.

    delicious.com

    Sık kullanılanlarınızı internete taşımak için oluşturulmuş bir servis. Linklerinizi kategorilendirebiliyor, o sitenin kaç kişi tarafından eklendiğini görebiliyorsunuz. Aynı zamanda size blog gibi delicious.com/kullaniciadi şeklinde sayfa açıyor, bu sayede istediğiniz linkleri diğer insanlarla paylaşabiliyorsunuz.

    favicon.cc

    favicon.cc adından da anlaşılacağı gibi web sitelerine ikon yapmaya yarayan bir site. İster editörü sayesinde kendiniz yaparak, ister herhangi bir resmi upload ederek favicon hazırlayabiliyorsunuz.

    spambox.us

    spambox.us sayesinde geçici bir eposta adresi yaratın ve gelen tüm epostaları kendi eposta adresinize yönlendirin. Eposta adresinizi girin ve spam kutunuzun geçerlilik süresini seçin spambox.us sizin için geciçi @spambox.us eposta adresinizi yaratsın.

    zamzar.com

    Elinizde formatını değiştirmek istediğiniz bir dosya var ve gerekli programı bulamıyor veya lisans ücretini ödemek istemiyorsanız zamzar.com tam sizin için yapılmış bir site.

    bookmypage.com

    Anasayfanız olarak kullanabileceğiniz bu sitede, en sık kullandığınız siteleri, logoları yada ekran görüntüsüyle kaydetip en hızlı yoldan ulaşabiliyorsunuz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -AsiL

    I get messages found
  • www.bedava-sitem.com

    3 dakika içinde kendi websiteni kur(tr.gg uzantılı)bilmeyen yoktur herhalde


    freedrive.com

    Freedrive.com, her zaman her yerde ihtiyacınız olan dosyalarınız için online flash disk hizmeti veriyor. Üye olup dosyalarınızı yüklüyorsunuz ve ihtiyacınız olan her yerden ulaşıp kullanabiliyorsunuz.

    akakce.com

    İnternetten yapacağınız alışverişlerde en ucuz nerde diye arama derdine son. Site sizin yerinize birçok siteden ilgili ürünün fiyatını alarak karşılaştırmalı olarak listeliyor.

    http://pages.prodigy.net/mlemus/mobnamegenerator.htm

    Mafya olsaydınız adınız ne olurdu

    http://pimpmygun.doctornoob.com/oldapp.php

    Kendi silahınızı yapın..

    http://www.paperboy.nl/index.cfm?PID...C9DFD3F22A38CA

    Penguene istediğnizi yazdırın..

    http://www.humanforsale.com/

    Kaç kuruşluk adamsınız ha! kaç !!! ölçün :D

    http://www.futureme.org/

    Geleceğe mesaj gönder...

    http://www.japanesebugfights.com/30.htm

    Japon böcek dövüşleri....





  • quote:

    Orijinalden alıntı: KKochaKK


    quote:

    Orijinalden alıntı: -AsiL

    I get messages found



    Kardeşim ya favorilere ekle yada teşekkür et içine ettiniz konunun hepinizi şikayet edeceğim sonunda...editle mesajını..
  • Teşekkürler, can sıkıntısına bire bir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobayakawa

    Bir site vardı. Piyano çalabiliyorduk. Konusunda paylaşılmıştı bir sürü müziğin nasıl çalınacağı. Biri bulabilir mi siteyi?


    www.virtualpiano.net
  • takip mesajı,güzel konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visoela

    takip mesajı,güzel konu


    +1
  • Yararlı konu,teşekkürler
  • http://www.kipkay.com/

    Çok güzel bir sitedir. Ev eşyalarınızı değerlendirmenize yarar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.