Şimdi Ara

Enterasan Youtube Video İzleme Sorunu(Chrome Kaynaklı Sorun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 aydır bunu yaşıyorum ve çıldırma noktasına getirdi beni.Chromeda youtube videolarının çoğu ya hiç açılmıyor yada çok geç açılıyor ve çok yavaş doluyor.Bunu yaparkende video seçerek yapıyor.Mesela bbc,rt vb. haber kanallarının videoları tak diye 720p olarak açılırken bazı videolar ise hiç açılmıyor.Bu sorunu bir tek chromeda yaşıyorum.Firefox ve internet explorerda böyle bir sorun yok.Ttnetle alakası olduğunuda hiç düşünmüyorum çünkü telefon ve tvdeki youtube videoları 1080p de takır takır açılıyor.Pcde virüs vb. bir sorun olsa ie yada ff de böyle bir sorun yaşardım ki Chromeda diğer sitelere zaten anında giriyor.Sorun ne olabilir.Youtube a videoya girdiğimde sanki bağlantı otomatikman kesilmişte videolar dolmuyor gibi oluyor. Magic Actions for YouTube eklentisi var chromeda.Ondan mı kaynaklıyor diyerek kaldırdım ama sorun devam ediyor ki iş yerimdeyken bu eklenti ile tüm videolar anında açılıp doluyor.Bağlantı hızım 8 mbt ama sorun bağlantı hızımdan yada anlık hız düşmesinden olsa telefon,laptop ve tvden youtube videoları 1080p de takılmadan açmaz..Bi türlü çözemedim.Tarayıcıyı kaldırıp yeniden kurdum..Sorun aynı.Zenmate eklentisini kurup girdiğimde o açılmayan videolar açılıyor.(Açılmayan videolardan kastım ülkemizde gösterimi engellenen videolar değil.Bildiğiniz normal bir oyun yada bir dizi videosunu düşünün)Çok ilginç hal aldı bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 13 Ekim 2015; 20:09:24 >

• An itibarı ile çoğu video bende de açılmıyor
    Bu video kısıtlıdır gibisinden bir şeyler yazıyor . genel bir sorun olabilir.
  • Şu sorunun çözümünü bilen yok mu.Yani para vericem gerekirse..Diğer tarayıcılardan açılan videolar chromedan çoğu zaman açılmıyor.Video ya hiç yüklenmiyor yada ilk 3-4 saniye yüklenip dolmayı bekliyor..İşin garibide video seçiyor.Bazı videolar direk açılıyor ama geri kalan çoğunluk hiç açılmıyor.Videolar yüklenmiyor.
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Chrome'u kaldırıp yeniden kurdum dedin. Chrome'u normal şekilde kaldırıp yeniden kurunca hiç kaldırmamış gözü ile bakabilirsin. Çünkü tarayıcı profili olduğu gibi kalıyor. Sadece Chrome'un açılması için gereken dosyalar siliniyor.

Chrome'u kaldırdıktan sonra ardında kalan chrome ile ilgili klasörleri de kaldırıp ondan sonra temiz kurulum yapmalısın.

Kaldırdıktan sonra ardında kalan klasör yerleri;

C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Local\Google
    C:\ProgramData
    C:\Program Files (x86)\Google

Yukarıda sadece programdata'da belki google ile ilgili dosya veya klasör bulamayabilirsin. Emin olmak için oraya da bak.

Aşağıdaki konumlarda ise GroupPolicy klasörlerini tamamen sil.

C:\Windows\SysWOW64
    C:\Windows\System32

Silme işlemlerinden sonra chrome'u yeniden kur ve deneme yap.

Şimdilik kolay gelsin.

• ****er gibi bir eklenti yüklüyse engel teşkil ediyor olabilir, chrome'u yukarıdaki gibi tamamen kaldırıp yeniden kurarak ilk başta oturum açmadan deneme yapmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpayne53

Chrome'u kaldırıp yeniden kurdum dedin. Chrome'u normal şekilde kaldırıp yeniden kurunca hiç kaldırmamış gözü ile bakabilirsin. Çünkü tarayıcı profili olduğu gibi kalıyor. Sadece Chrome'un açılması için gereken dosyalar siliniyor.

Chrome'u kaldırdıktan sonra ardında kalan chrome ile ilgili klasörleri de kaldırıp ondan sonra temiz kurulum yapmalısın.

Kaldırdıktan sonra ardında kalan klasör yerleri;

C:\Users\kullanıcı adın\AppData\Local\Google
    C:\ProgramData
    C:\Program Files (x86)\Google

Yukarıda sadece programdata'da belki google ile ilgili dosya veya klasör bulamayabilirsin. Emin olmak için oraya da bak.

Aşağıdaki konumlarda ise GroupPolicy klasörlerini tamamen sil.

C:\Windows\SysWOW64
    C:\Windows\System32

Silme işlemlerinden sonra chrome'u yeniden kur ve deneme yap.

Şimdilik kolay gelsin.

Temiz kurulumu zaten böyle yaptım.Chrome a ait herşeyi sildim..Sonuç aynı.İşin garibi portable chromeda da aynı sorun var.Ne saçma birşey anlamadım.Virüslük bir durumda yok yani.Çünkü video seçiyor.Mesela bbcye ait bir video olsun.Tak diye 1080p açar.Ama gider atıyorum bir oyun videosunda 360p bile dolmaz yada çok zor dolar..İnternetle alakalı bir sorun değil.Çünkü ie yada firefoxta bu sorun yok.Youtube a chrome daki zenmate eklentisini aktif ederek girdiğimde ise tüm videolar açılıyor..Tüm sitelere takır takır giriyorum ama youtube a iş gelince saçmalıyor..

O zaman bunlardan çıkardığım sonuç sana biraz saçma gelebilir ama Chrome donanımın ile uyumsuz. En azından alakalı olabilecek donanımının sürücüsü ile uyumsuz. Ki bu da ekran kartından başkası değil.

Diğer tarayıcılar ile mutlu saadetler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Java chromeden desteğini çekti benim tahmnim ondan dolayıdır. Bende de Görüntü siyah olarak kalıyor sayfayı yenileyince düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilebiletutsak

aynı sorun bende de var ne yaptınız hallettinizmi nasıl hallettiniz ?

Soruna çözüm bulamadım.Hayatımda böyle saçma bir sorun görmedim pc ile ilgili.Bu sorun bir tek chromeda var ve video seçiyor birde.Diğer taarayıcılarda çalışıyor ama chromeda çalışmıyor.Html5 ile alakalı birşey mi onuda anlayamadım.Antivirüs yada modem kaynaklı değil.Orası kesin.Chrome un varsa kendi resmi forumlarında açacağım böyle bir konu..Portable olarak çalışan chromeda da aynı sorun var.
  • genel sorun hocam herkezde öyle
  • Win 10 a geçtim.Sorun falan kalmadı.Chromeda önceki eklentilerde yüklü..Ama neden o sorunu yapıyordu hala anlamadım.
    windows biryerden sonra otomatikmen bozuluyor oyuzden chrome felan sıkıntı çıkarıyor özellikle windows 8
  • Bu sorun bende mevcut fakat sadece chrome ile ilgili değil. Bu bence Youtube'un yaptığı bir adilik. Şu an netim 25 mbit. 720p 60fps tıklaıdğım zaman izleyemiyorum. 1000 - 1500 kbps ile video mu izlenir yahu. Ttnet'in yaptığı bir pislik diye düşünüyordum fakat IP değişik görününce host değişiyor ve aynı mekandan hız 9-10 katına çıkıyor. SS aşağıda. Siz de deneyebilirsiniz. Videoya sağ tıklayıp meraklısına istatistikler seçin ve anlık video izleme hızınızı görün.
     Enterasan  Youtube Video İzleme Sorunu(Chrome Kaynaklı Sorun)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.