arkadaslar bu oyunun sistem gereksinimleri nedir? simdi okadar para vercez calısmazsa elimizde patlamasın :) sistemim su: xp 1700 256mb 266mhz ddr ram 64mb geforce mx440 ddr(fly) ve winxp kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum
saygılar...
Oyun tam olarak ne kadar ram istiyor bilmiyorum ama win xp yüzünden olsa olsa ramde sorun çıkar.
yani ram mi yetmez yoksa winxp mi problem yaratır? saol
RAM yetmz XPden ötürü..
kac ram lazım peki yada win98 mi kurmak gerekir
hocam saolda 4 cd oyun nasıl kısa. birde ekran kartı gf4 mx440 ddr cokmu kötü bu kart oyun nasıl yani maxpeyn bigi varmı saygılar
benim arkadaş oyunu xp kurulu 32 mb gf2mx p3 800 256 ramle oynuyo merak etme sendede çalışır
sagol dostum içimi rahatlattın valla peki oyun nasıl?
oyun fena deil ama çok güzel de deil bana sorarsan biraz zor grafiklere yorum yapamıyorum ekran kartım gf2mx çünkü
anladım dostum sagolasın saygılar
[Deleted by Admins]
Yok be çalışır hemde babalar gibi.
arabaın kontrolu çok kotu
valla bence oyun pek olmamış herşeyden önce grafikler öyle dergilerde abartıldığı kadar iyi değil (ti4200le oynuyorum) düşmanların yapay zekası berbat bir yere saklan takır takır indir çok kolay ayrıca ateşe bastınmı hedefe dönük olmasan bile vuruyosun çok kötü bence
arkadaslar ilginiz icin saolun
ben maxpayni sevmistim.hani o agır cekimler falan baya iyi olmustu. hani buda öyleyse hosuma gider. merak ettim almadan cdyi benim sistemde calısırmı diye.cogunluk calısır dedi.
cel. 800 gf4 mx440 256 sdram le hic kasma yok kisacasi...
Arkadaşlar bu truck bölümünün açlılmamasının nedeni crack dosyası tahtakaleden gelen bazı cdlerde crack yetersiz ne yazıkki crack dosyası 6.60 mb yer kaplıyor ve size e-maille yollayamıcam ama isteyene niobe ile bitirilmiş save dosyası gönderebilirim. Bildiğiniz üzere save dosyalarından geçilmiş tüm bölümleri açabiliyoruz ama crackı hatalı olanlar truck bölümünü açamaz zaten önemli bi bölüm değil arabayla tırı kovalıyoz sonra morpheus arabaya düşüyo filmdeki gibi truck bölümü bu kadar. Çok kısa oynayamayacak olanlar üzülmesin----------------- isteyen herkese niobe ile bitirilmiş save'i yollayabilirim 64kb lık bi dosya zaten--------------- siz sadece e-mail yazın
sırf o film görüntüleri için alınır ve oynanır ozaman mellun. kasılmasın yeter.
bende radeon 9100 var,abimde geforce2 mx 400,grafik olarak tek fark çözünürlük ile shadows açık o kadar.oyun grafik istemio,konusu sürükleyici bir de tabi ki aksiyon olayları.eğer tanıdık birinde varsa ondan ödünç al derim çünkü cd'siz çalışıo.yani para vermessin en azından
tanıdık bi arkadasta olsa hemen alırdımda malesef yok. ama maltepe pazarından bi arkadas 6 milyona verecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme