Arkadaşlar dün svchosttaki cpu problemi yüzünden bilgisayara format attım.Kurulum yaptığım cd ile kurduğum Windows'a birleşik olarak WMP11 yüklendi.Ancak sorun şu ki şu anda herhangi bir video açmaya çalıştığımda CPU direk olarak %100 e çıkıyor ve sistem kilitleniyor.ALShow ve Media Player Classic ile de denedim sonuç aynı.MP11'i kaldırmanın yanında sorunun kaynağı hakkında bir fikriniz var mı acaba?Formattan önce video dosyalarında herhangi bir problem olmuyordu.Ayrıca mp3'lerde bir problem yok Winamp gayet sorunsuz çalışıyor.
bab sanırım modifiyeli xp cd si kullandın normal xp cdsi kullan programları güncellemeleri kendin kuruon ama daha sağlıklı bence sorunun sistemden kaynaklanıor gibi geldi dedim gibi no modifie xp
Sitemde yüklü bir video codec olmayınca bazı vidyo oynatıcı programlar sorun çıkarabiliyor. Her zaman öneriyorum,
K-lite Codec Pack & Bs Player kullanın.
Media Player 11 hakkında pek bilgim yok zaten gereksiz bir program o.
Sorunu çözdüm arkadaşlar.DriverAgent diye bir siteden önce driverlarımı tarattırdım.Anakartın driverlarını yenile olay bitti.Sonuçta olay driverlardan kaynaklanıyormuş.Şu an hiçbir sıkıntı yok.Teşekkür ederim ilginiz için...