Bunlar gerçekten işin suyunu çıkarttılar.Kime hizmet edip ne yapmaya çalışıyorlar? Bilim kurulunu hedef gösteriyorlar.Reis dedikleri bilim kurulu ile övünüyordu. ![]() https://www.ensonhaber.com/ic-haber/maske-yasagi-ilk-gunden-bikkinlik-getirdi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 18 Haziran 2020; 14:18:59 > |
Ensonhaber Yöneticileri Ne Kullanıyorsa Hemen Bıraksın.Bu Neyin Kafası Böyle ?

-
-
Bonzai bom kafam tirilyon
-
Fazla ejderya içmişlerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hükümet cenahını ilgilendiren haberleri takip ettiğim tek site bu. Eskiden ekstrem, radikal takılıp A haber, Milliyet, Vakit vs. bakardım düşünce yapılarına empati kurabilmek için. Hepsinin maaşlı maşa olmasından sıkılıp sadece buna döndüm. Günün sonunda kafaları güzel, öyle ya da böyle komik, kendini biraz fazla ciddiye alan, sahibinden az kullanılmış, hafif-radikal bir yalaka haber sitesi olduğu gerçeği yine de değişmiyor tabi.
Malesef kemalist cenahta o denli lümpenliğe, sahte duyarlılığa, zihinsel fukaralık ve en önemlisi komediye rastlayamadım. Kendilerini fazla ciddiye alıyorlar ve en parlak nüktedanları veya kurumlu metaforları Cumhuriyet'in zamanında yayınladığı tehlikenin farkında mısınız başlıklarıydı. Ülkenin böyle sefil halde olması biraz da komedi fakirliğine ve herşeyin kutsallaştırılmasına bağlı bence. Herkesin yorgun, umutsuz, cinsel ve siyasi gerilimli ve politik olarak kutuplaşmış olduğu bir ülkeye böyle zavallı bir medya mahsus olabilir ancak zaten.
-
İlginç bir şekilde 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu desteklediler. Nedenini hala çözemedim.
-
Nereden nereye mhp...
-
-
bunlar diğerleri gibi kim güçlü ise onların yanındalar tek bir farkları var bunlar gemiden erken ayrıldı.
eskiden herkes bilir bu site ahaber gibi bir site idi.
-
(Şu isyana kulak verin )
-Niye maske takmıyorsunuz
-Niye takayım yaşayan ölüyüz zaten.
Verilen ince mesajı anlamadan yandaş olmakla suçlayıp sallamışsınız adamlara.
-
Adam haklı millet aç,işsiz bitik zaten ekmek almaya bile parası kalmamış durumda maske tak demesi kolay, bedava dağıtsınlar o zaman onca ülkeye yollayacaklarına ama nerdee vatandaşa yarar bişey görülmemiştir daha.
-
-
dogru demisler.
maske yavas yavas karbondioksit ile zehirler. hem bosuna mi rte maske takmiyor? yararli olsa ilk o takardi
-
En son haber alınacak site ensonhaberdir.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürülerİlginç bir şekilde 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu desteklediler. Nedenini hala çözemedim.
Çok düşünmene gerek yok para nerden gelirse oraya gider bunlar. Orda da ya chp daha çok para akıtmıştır ya da akp'den gelen paralarında bi sıkıntı çıkmıştır o yüzden öyle olmuştur
En Beğenilen Yanıtlar

Bonzai bom kafam tirilyon |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X