Şimdi Ara

Ense kıllarımı jiletle alsam nolur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ense kıllarım çıkmış, berbere gitmek için de saçım yeterince uzamadı, gece gece kafama esti bi alıyım diyorum fakat makine falan yok evde, jilet vursam nolur? Sakal gibi mi çıkar, vuran var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ense Kullarını Jiletle Almak: Bilmeniz Gerekenler

Enseyi jiletle almak veya enseye jilet vurdurmak yaygın bir uygulamadır, ancak potansiyel riskleri ve faydaları bilmek önemlidir.

Jiletle ense traşı genellikle hızlı ve rahat bir yöntemdir, ancak cildin hassas olması durumunda tahrişe neden olabilir. Cildin kesilmesi veya tıraş bıçağı yanığı riski de vardır.

Enseyi ustura ile almak daha tehlikeli bir yöntemdir ve sadece deneyimli kişiler tarafından yapılmalıdır. Ustura, jiletten daha keskindir ve yanlış kullanılırsa ciddi yaralanmalara neden olabilir.

Ense kıllarını jiletle almanın bazı potansiyel faydaları şunlardır:

• Geçici pürüzsüzlük: Jilet, kılları cilt yüzeyinden tıraş ederek geçici olarak pürüzsüz bir görünüm sağlar.
    • Serinletici: Jilet tıraşı, özellikle sıcak havalarda serinletici bir his verebilir.

Bununla birlikte, jiletle ense tıraşı aşağıdakiler gibi bazı potansiyel risklere de sahiptir:

• Tahriş: Jiletler, özellikle hassas ciltlerde tahrişe neden olabilir.
    • Tıraş bıçağı yanığı: Yanlış teknik veya donuk bir jilet kullanımı tıraş bıçağı yanığına neden olabilir.
    • Batık kıllar: Jilet, kılları cilt yüzeyine yakın keser, bu da batık kıllara neden olabilir.

Ense jiletle alınır mı sorusunun cevabı kişiden kişiye değişir. Hassas bir cildin varsa veya tıraş bıçağıyla yaralanma riski konusunda endişelerin varsa, alternatif yöntemleri düşünmek isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Ense kıllarım çıkmış, berbere gitmek için de saçım yeterince uzamadı, gece gece kafama esti bi alıyım diyorum fakat makine falan yok evde, jilet vursam nolur? Sakal gibi mi çıkar, vuran var mı?

cilet niye vuruyon hocam ya al 15 liraya traş makinesi satıyolar ense vs almaya işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Ense kıllarım çıkmış, berbere gitmek için de saçım yeterince uzamadı, gece gece kafama esti bi alıyım diyorum fakat makine falan yok evde, jilet vursam nolur? Sakal gibi mi çıkar, vuran var mı?

cilet niye vuruyon hocam ya al 15 liraya traş makinesi satıyolar ense vs almaya işini görür

Birak vursun jiletide görsün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece gece alasım geldi yarın yan sınıftan bi kızla yemeğe falan çıkacaz ondan son bi bakım yapıyodum kendime kıllar gözüme battı Geri dönülmez bir yola girmiyosak alıyım jiletle makinem yok, ki 15 liramıymış yahu onlar
  • Al hocam bir sey olmaz zaten sac orasi neden sakal gibi ciksin

• Jiletle ense tirasini bi kez yaparsin sadece. Ondan sonra ensendeki sakallari kesersin

• daha sert çıkabilir. makina ile alırsan yamuk alabilirsin, düzelteyim derken filan saçı iyice b*k edebilirsin..

bence git bir berbere 'abi enseyi temizletmek istiyorum sadece' de. çoğu berber para bile almıyor bunun için. alanlarada 1 tl versen yeter.

risk alma derim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am jack

Jiletle ense tirasini bi kez yaparsin sadece. Ondan sonra ensendeki sakallari kesersin

Sakin yapma cok pişman olursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Poinoo

Al hocam bir sey olmaz zaten sac orasi neden sakal gibi ciksin

ince tüyler var ya ensede belki onlar sakal gibi çıkar o zaman nolcakk vercen mi adamın lazer epilasyon parasını
  • Alma sakın git berbere 30 sn'de alsın para bile almaz.
  • Yarın sabah okulun berberine bi gözükeyim ozaman riske atmıyım ense kıllarımı
  • lan konuya bak 90lıların hepsi doluşmuş eskiden makina mı vardı heyt be jişetle bişe olmaz kardesim ama hep makinayla yapıyorsan sabret yarın git bir berbere
  • kolonya dök kibriti çak.
  • sakınnn sakın alma bu mesajı görmen lazım yoksa çok kötü olur açıklmayı şimdi yapacağım alttaki mesajımda sakıııın kesme.

Ben küçükken babam bi tane berbere götürürdü. Tabio zamanlar küçüğüm şerefsi enseme usturayla dalmış şu anda öküz gibi ense kılı var. Ense uzadıysa git berbere ense traşı olucam de bizim burda berber ense traşına para almıyo .

Bak bunun geri dönüşü bir kere kestin mi gitti. Artık İ.Tatlıses'in bıyığı gibi ensen olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailovic -- 25 Şubat 2013; 1:58:32 >
  • git kuaföre enseleri aldırcam de 2 dk da halletsin adam şekil versin kendin olur olmaz kesecen olmayacak. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 25 Şubat 2013; 2:28:48 >
  • Cıks alma
  • Ben ayak killarimi bile jiletle almis adamim hicte sert cikmiyor eskisi gibi aynen cikiyor. Hepsi hikaye bunlarin al gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.