Şimdi Ara

Ense kılları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ensem çok biçimsiz uzuyor. Sağ tarafı yukarı doğru sol tarafı aşağı doğru uzuyor. Saçımı 1 ay gibi bir süre uzatınca bu açığı kapatıyorum ama ensemi gören çok çirkin olduğunu söylüyor. Yok mu bunun bir çözümü? Normal düz bir ense istiyorum. Bu yaşa kadar idare edebildim ama artık sorun olmaya başladı.

• hergün berbere git
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

hergün berbere git

Nasıl bir çözümü olabilir ki?
  • Bence saçını uzun kestirdikten 2hafta sonra berbere git ara makas attır kabarmasınıda önlemiş olursun enseni düzeltirsin daha sonra sorun olcağını düşünmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bence saçını uzun kestirdikten 2hafta sonra berbere git ara makas attır kabarmasınıda önlemiş olursun enseni düzeltirsin daha sonra sorun olcağını düşünmüyorum

Bunu ne kadar uygularsam görsel bir sonuç alabilirim acaba?
  • quote:

Bence saçını uzun kestirdikten 2hafta sonra berbere git ara makas attır kabarmasınıda önlemiş olursun enseni düzeltirsin daha sonra sorun olcağını düşünmüyorum
  • quote:

Evet Nasıl Bir Görsel Sonuç Alınır ?? Bende Merak Ettim De..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    9 yıl önce açıldı
    Vücut kıllarını seyreltme.
    9 yıl önce açıldı
    Bacağımdaki kıllar dökülüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laser tedavisi de sorunu cozebilir...cok rahatsiz ediyorsa seni...
  • evet lazer tek seaNSta çözer işi istanbul bahçelievlerde 100tl ye seans var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.