Şimdi Ara

Enpara Playstation Store %50 iade kampanyası (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.671
Cevap
22
Favori
54.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende kredi kartları ile alışveriş yapamayınca başka bir siteden us psn için 50$ lık kart aldım ordan gelen kod ile hesaba 50$ atıp o şekilde oyunu aldım, tabi türk psn den almak isteyince bu sistem işe yaramaz...
  • Şu PS4 kırılsın hacklensin artık. Para vermeye çalıştığımız adamlara bakar mısınız? Para vermek istiyoruz almıyorlar.

    Tek kuruşu bile haketmiyorsun sony. PS4 hacklendiği an fiyatı ne olursa en önden gidip kırdıracağım.
  • Şu yeni yönetimin yaptığı tek iyi şey yok. Hiçbir işe yaramıyorlar. Bir de biz de Oyuncuyuz diyorlar. İşleri güçleri yalan. Doğru düzgün röportaj yapan da yok. Anca saçma saçma sorular sorunlar... Devlet de başta olmak üzere, Sony ve Microsoft Türkiye sonra da bu oyun sektörü... Bunların hiçbiri bu konuda işe yaramaz. Yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce TR PSN e ikinci enpara kartı ekledim sorun çıkarmadı bakalım para ekleme de ne diyecek.
  • Az önce sistemde ekli olan Enpara kartımla cüzdana yükleme yaptım. Sorun çıkarmadı. En son yüklemeyi 2 Ocak'ta yapmıştım sanırım.
  • Yemin ediyorum sony müşteri hizmetlerinde çalışanların hepsi salak ve bilgisiz az önce aradım alışveriş yapamıyorum dedim sorun ne? başından atmak için adresbilgilerinizi kontrol edin diyor ettim dedim bankanızı arayın diyor aradım dedim 24 saat bekleyin diyor bekledim dedim ozaman 15 gün bekle diyor PESSSSSSSSSS ARTIK PESSSS
  • Her ay 1 kere TR PSN'e Enpara ile para yüklüyorum. Şimdiye kadar bende hiç sorun çıkmadı. Ya girilen bilgiler ve adres yazımı ile alakalı, ya da ayda 1 kere para yüklemem ile alakalı.

    Kısa sürede üst üste para yüklediğiniz için hata veriyor olabilir. Kredi kartı ile oyun alırken de hiç sorun çıkmadı.
  • Hala aynı muhabbet arkadaşlar Allah aşkına adres, art arda yükleme yapmaya çalışma , 15 gün felsefesi, blok yeme vesaire vesaire...


    * Adrese ağlayan kayalar yazın yine ödemeyi kabul eder. (ğ değil g olacak) ( Ben merkez yazdım kabul etti, sadece mahalleyi yazdım kabul etti. )

    * Ard arda yaptım ilk aldığım zamanlarda aynı hatayı veriyordu 2 ay önce 3.4. denememde satın alıyordu.

    *15 gün felsefesi falan hikaye, sinirlenip 2 gün bir şey almaktan vazgeçtim artık 2. gün sonunda satın aldım.( sonra yine almıyor gerizekalı o ayrı mevzu )

    * Blok yersiniz diyenler , buraya fotografını koyduğum kardeşlik hesabında ki arkadaşım en az 20 kere denedi en son aynı gün sabaha karşı 04:00 sıralarında ortak hesabımıza oyunu aldı.

    * Kredi kartını silin diyorsunuz,bizde limiti yüksek kartlarımızı bırakmıyoruz bilerek korkudan sildik tekrar yükledik kart eklenmiyor aga ne silmesinden bahsediyorsunuz


    * Kart silinmiyor ekli bırakıyoruz , aynı adres aynı kart yine mallık yapıp para eklenemedi diyor

    * Bir taneden fazla kart eklemeyin diyorsunuz, o zaman niye orada 3 tane kart ekleme seçeneği var ?


    Allah aşkına biride gelip şurada akıl vermesin abi böyle yapınca oluyor diye, cidden birisi bulsun buyursun sorunu çözsün, herkes şahit koç keseceğim arkadaşa. Ama bu yukarıda ki tavsiyeleri yazmayın abi artık yeter ya.

    Kart benim para benim kardeşim bu ne aptallıktır böyle. Kırıldığı an 500$ bile isteseler sırf bu gerizekalılara para kazandırmamak için kırdıracağım.




  • An itibari ile 2 en para kartı ,1 bonus kartından da hala cüzdan yada direkt satın alma yöntemi ile satın alamıyorum.

    sony sana çin seddini hediye edeceğim eğer kart çalışırsa anladın sen.
  • Aslında sony bunu bilinçli yapıyor.Bir nevi challenge.Mesela Bloodborne indirimi 4 Şubatta bitiyor.4 Şubata kadar kimler sony nin mühendislik harikası sistemini ikna edip en para karttan oyunu alıp indirimden yararlanıcak mesele bu.Sırf buna özel trophy çıkarır yakında :)

    Gelenekçiyim diye 2015 de çıkarttıkları oyuna 1994 de çıkan oyunlarındaki uyduruk yazı fontunu koyan adamlardan ne bekliyorsak biz de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 21 Ocak 2016; 12:50:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla dün yeni aldığım psn hesabına kartı tanıttım ( hatta adresi bilerek yanlış yazdın olucak mı diye ) kabul etti . oyunu da sorunsuz aldım . ama belki yarın denesem rededicek. en büyük sıkıntı adres 15 gün bekleme blok vs değil. hatanın bir standartı ve görünür bir sebei olmaması canı isterse onaylıyor istemezse onaylamıyor. madem enpara banka kartı ve banka kartlarını kabul etmiyor , o zaman dün nasıl alışveriş yaptım ? bunu sorduğunuzda cevap bile veremiyor sayın sony müşteri hizmetleri.
  • 2 tane en para kart tanımlı sistemde. Biraz önce cüzdana sorunsuz olarak 50 TL ekledi.
  • Arkadaşlar bana göre sistem şu şekilde işliyor:

    PSN ödeme sistemi belirli bir zaman aralığında(örneğin 15 dk.) üst üste yapılan işlemleri daha detaylı inceliyor. Örneğin 1. işlemde kartın üzerinde yazan numaraları kontrol ederken 2. işlemden sonra şüpheleniyor ve yazılan adresin kredi kartının kayıtlı adresiyle aynı olmasına dahi bakıyor. Sistem İngiltere'ye ait olduğu için türkçe karakterler nedeniyle adreste kesinlikle bir fark buluyor. (Siz PSN'e adresinizi türkçe karakter kullanmadan yazsanız bile kredi kartının kayıtlı olduğu adreste türkçe karakterler mevcut.)

    Burada bir farklılık sezerse hesaba(bazen o kart numarasına) bloke koyabiliyor.

    Bu bloke PS TR yetkililerinin söylediklerine göre 3 hafta civarında. (Belki daha önce de kalkabilir deneme yanılma yaparak bulunabilir.)

    Kart numarasını sistemden silmeye gerek yok.(Hacklenip çalınacağından şüpheleniyorsanız silebilirsiniz tabi.)

    Ben 25 Aralık, 2 Ocak ve 21 Ocak tarihlerinde sistemde kayıtlı olan kartımla 1'er kere yükleme yaptım sorun çıkmadı. Ancak o tarihlerde 2 ve daha fazla yükleme yapsaydım eminim ben de bloke yiyecektim.

    Playstation Türkiye'yi arayıp çözüm aramayın. Çünkü onlar da bilmiyorlar ve sistem onların kontrolünde değil. Twitter'da paylaşım yapmaktan başka tam olarak ne yaptıklarını kimse bilmiyor sanırım.




  • Halen enparanın para iade kampanyası devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen enparanın para iade kampanyası devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Mart'a kadar devam edecek.
  • Benim tipik sorunum şu şekilde; pc ya da mobil üstünde, psn hesabıma istediğim gibi para ekleyebiliyorum ve o hesaptaki bakiye kadar oyun alabiliyorum. Ama oyunu sepete at, sepetteki miktar kadar kartımdan çek deyince hata alıyorum. Tam tersi olarak ps4 üstünde ise hesabıma para ekle deyince hata veriyor. Onun yerine sepete at, sepetteki miktarı karttan çek dediğim zaman onay alabiliyorum. Yani kısaca sadece pc üstünde hesaba para atabiliyorum ve sadece ps4 üstünde direk oyun alabiliyorum. Bu problemim sadece enkartla geçerli değil, finansbanka ait kredi kartımla da aynı sorunu yaşadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile 45 TL zarardayım , season packına para verdiğim oyunun kampanyası bitti ve ben 1 haftadır satın alamadığım için kampanya bitti ve zam geldi , ya oyuna 45 TL daha fazla verceğim yada 60 TL verilen season pack çöpe gidecek.

    Ananı laciverte boyasınlar senin sony.


    Sony başlığına gidip bu sorunu yaşayanlar olarak tüketici heyetine şikayet başvurusu yapsak topluca çok güzel olacak.

    Şerefsizler yattıkları yerden para kazanıyor TR psn yöneticileri az adam olun biz oyuncuyuz diye dolaşmayın ortalıkta.
  • Bir hesaptan kac tane farkli enpara kartiyla para yükleyebiliriz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşayan arkadaşlar alışverişi PC den mi yapıyorsunuz Ps4 ten mi? Daha önce pc den cüzdana aktarmada hata almıştım ondan sonra hep Ps üzerinden yaptım sorunsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 23 Ocak 2016; 1:56:20 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.