Şimdi Ara

ENPARA KARTLARINIZI KAPATIN DOSTLAR CİDDİ GÜVENLİK AÇIĞI VAR! PARAM GİTTİ...(İADE) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
11.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu linkini Finansbank şikayet birimine ilettim.Kendi hatana rağmen firmayı karaladığın için haksız rekabet hükümleri gereği adli ceza alacaksın.Umarım herkese ders olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Konu linkini Finansbank şikayet birimine ilettim.Kendi hatana rağmen firmayı karaladığın için haksız rekabet hükümleri gereği adli ceza alacaksın.Umarım herkese ders olur

Adamlar atm'ye kopyalama cihazı yerleştiriyor sen gidiyorsun adamı şikayet ediyorsun..Finansbank'ın suçu yok mu kardeşim hergün kontrol etsinler atmlerini ? Finansbankın atmlerine şifre görünmemesi için koydukları aparat bu yüzden herhalde..
  • Yahu ne değişik insanlar var :)) sen ne haksız rekabetinden bahsediyosun ne hatasından bahsediyosun? Benim kartımı adamlar kopyalıyor atmden ordan burdan ve ben haksız mı oluyorum? Saçma sapan konuşup adamın asabını bozuyosun. Ben internet bankacklığıma girip hesap hareketlerimi kontrol etmek zorunds mıyım şüpheli kaç işlem gerçekleşmiş banka en ufak uyarıda bile bulunmadı. Önce atmlerini koruma altına alsın onlar. Ben hala söyliyorum enparada ciddi güvenlik açığı var ben ve benim gibi bir çok kişi parasından oluyor. Hadi bu benim hatam diyelim, kafan alır mı bilmiyorum ama birsürü kişi var aynı işlem adı altında dolandırılan, herkesin mi kendi hatası? Akiam akşam boş boş konuşup adamın canını sıkıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Kartiniz calinmis, kartinizi kapatin. Yeni kart alin mumkunse internette sanal kart kullanin

Edit: bu bankanin değil sizin güvenlik açığınız. Kartınızda habersiz islem olduğunda nasıl iptal etmzsiniz anlamiyorum. 3D siz islemlere kartinizi kapatin

Geçen gün benimde aklıma geldi 3D'siz ayarı kapatma düşüncesi, fakat internet bankacılığı ayarlarında öyle bir ayar görmeyince umursamamıştım pek.

Muhtemelen arkadaşın kendi hatasıdır ama güvenliği üst düzeyde tutmak lazım her zaman.
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    Dostum kendi hatam nasıl olur biyerden kartla alışveriş yaparım, o şekilde kart kopyalanır. Benim kart hareketlerimdeki işlemlerin hepsi 2 3 tane aynı mekandan onun harici hiçbiyerden bi işlem yok. Ayrıca para yatırma ve çekme işlemlerimin hepsi de sadece tek bir yerdeki atmden. Atmden kartı kopyalıyorlarsa bunda benim ne gibi suçum olabilir? Bu atmlerdeki güvenlik kameraları ne işe yarıyor cidden merak ediyorum

• Ben kartımdan günlük 20 tane işlem yapıyorum bunları tek tek günü gününe kontrol edemiyorum ki. Burda benim ne gibi bi güvenlik açığım olabilir anlam veremiyorum. He bildirmeyerek hata ettim belki, ama bu bankanın güvenlik açığını örtmez kanaatindeyim. Giden 141 TL beni ne fakir yapar ne zengin, bir çoğumuz içinde öyledir ama güven sorunu oluşuyor, dolandırılmak hissi cidden kötü. Bakalım incelemeler sonucu ne çıkıcak.

• Kuveyt Türk gibi bankalar var iken enpara kullanırsanız öyle olur ilk önce alt yapısı finansbanka ait ikinci olarak ciddi bir sorunda karşında adam bulamazsın sadece telefonla hiç Kuveyt Türk kartları kopyalandığını gördünüz mü? Finansbank gibi bankanın önünde ki ATM'de 1 parmak toz olan yerde güvenlik mi bekliyorsun
  • backend kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi 2014 yılından beri hiçbir sorun yaşamamıştım. Ki önceden bu kartı her sitede her mağazada cafede vs kullanıyordum. Fakat şunu söyleyeyim enpara müşteri hizmetleri ciddi anlamda iyiler. Bi keresinde kart iptali için aradım 1 dakikada iptal ettiler. Bugün de bu durumlar için görüştüm gayet güzel bir şekilde yardımcı oldular. Ama atmlerinde anlamadığım bi gariplik var. Son zamanlarda da klavye üzerine bi kap yerleştirdiler. Yerleştirdikleri kapla da en üstteki rakamlara basması da ayrı dert oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Dostum kendi hatam nasıl olur biyerden kartla alışveriş yaparım, o şekilde kart kopyalanır. Benim kart hareketlerimdeki işlemlerin hepsi 2 3 tane aynı mekandan onun harici hiçbiyerden bi işlem yok. Ayrıca para yatırma ve çekme işlemlerimin hepsi de sadece tek bir yerdeki atmden. Atmden kartı kopyalıyorlarsa bunda benim ne gibi suçum olabilir? Bu atmlerdeki güvenlik kameraları ne işe yarıyor cidden merak ediyorum

Kardeşim tabiki senin suçun değil, ya android telefondan çalınmış olabilir ya da bankamatikten kopyaladılar şimdi sen bankaya haber verdiysen banka bilir o paranın nerde ne zaman kimin faturasını yatırdığını sonuçta ttnet faturası yatırılmış adresi vardır, eğer banka sizin mağduriyetiniz gidermezse gidin avukat bulun bankaya dava açın her türlü kazanırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam dediğim gibi 2014 yılından beri hiçbir sorun yaşamamıştım. Ki önceden bu kartı her sitede her mağazada cafede vs kullanıyordum. Fakat şunu söyleyeyim enpara müşteri hizmetleri ciddi anlamda iyiler. Bi keresinde kart iptali için aradım 1 dakikada iptal ettiler. Bugün de bu durumlar için görüştüm gayet güzel bir şekilde yardımcı oldular. Ama atmlerinde anlamadığım bi gariplik var. Son zamanlarda da klavye üzerine bi kap yerleştirdiler. Yerleştirdikleri kapla da en üstteki rakamlara basması da ayrı dert oldu.

Hocam dediğim gibi ATM'leri çok sıkıntı sistemleri'de öyle yakınınızda Kuveyt Türk var ise deneyin derim Havale,EFT,Hesap işletim ücreti gibi ücretleri yok ATM'leri falan çok iyidir. onun dışında çalışanları sizi müşteri olarak görmez. Dost olarak görür hitap etmesinden konuşma stilinden anlarsınız zaten amaçları'da zaten Müşteri kazanmak değil Gerçek Dostluklar kurmak İnternet bankacılığı falan enpara ya göre daha kullanışlı ve yapacağınız işlemler ağacı daha geniş Her türlü döviz alım satımı, Her türlü değerli maden alım satımı,Hisse senedi alım satım işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

• enparanın bu kaçıncı oldu
    tesadüf desek bir değil iki değil
    neyse ki ben 20 tl.den fazla bulundurmuyorum :)
    bu arada bilenler cevap verirse memnun olurum
    bütün bankalardan krediniz hazır diye mesaj geliyor
    üstelik şubeye gitmeden hemen hesabınıza aktaralım diye
    birisi hesabımızı hacklese bu parayı hesabımıza aktarıp çekebilir mi veya bir yerlerde kullanabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Konu linkini Finansbank şikayet birimine ilettim.Kendi hatana rağmen firmayı karaladığın için haksız rekabet hükümleri gereği adli ceza alacaksın.Umarım herkese ders olur

Noldu işlerin ericek diye mi korktun ?

Konuya gelirsek

Kart bilgilerini kopyaliyorlar. Benimde geçen ay başıma geldi. 1000 tl vadeli yapikredi kartimin bilgileri calindi. Banka şaşırıp finansbank a sokmustum karti (bankalar yanyana) finansbanki yapikredi sanip kaptirdim karti.

Gercekten finansbank çok kötü bu konularda. Enpara harici bir artisi yok

Atm'de kart kopyaliyorlar ve eger kredi kartiniz 3d ödeme imkani sunmayan sitelerden alişverise açık ise alisveris yapiyorlar.

Bankalarinizi arayip 3d ödeme olmayan sitelere işleme kapattirin.

Ayni benimde ttnet ödemesi superonline ödemesi vsvsvs filan vardi. Bu adamlar çete olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 20 Mayıs 2016; 4:08:32 >

• 300tl vardı galiba kartta en son noluyor içime kurt düştü
  • quote:

Anlattım durumu bankaya zaten ama benim açığım olcağını sanmıyorum. Hatta şu son 2 aydır ne bankamatikte kullandım kartı, ne de internet alışverişinde.

benzer bir olay arkadaşımın başına geldi ama enpara değil işbank bu arada anlatacağım bu olay tüm banka kartları için geçerli

evine gelen yemeğin ödemesini yapıyor şifreyi girerken girdiği şifreyi kurye görüyor ve bu olaydan sonra çocuğun hesabındaki tüm para çekiliyor olayı araştırdığımızda şöyle bişey öğrendik pos cihazlarında kullandığımız kart numarası gözüküyormuş e haliyle şifreyi de kurye görünce bu kart numarası ve şifreyle kartındaki tüm parayı başka bir pos cihazında kullanmışlar o yüzden şifre girerken baya dikkat etmek lazım.

Bu arada bende enpara kullanıyorum 1 yıldır hiç sorun çıkmadı arkadaşların dediği gibi parayı birikimde tutuyorum lazım oldukça vadesize atıyorum 50-100

• Çok uzun süredir enpara kullanıyorum. Gerekli önlemleri baştan aldım. İnternet alışverişine kapalı. İnternetten alışveriş yapacağım zaman açıyorum. Güvenli sitelerden alıyorum her zaman. Atm den günlük para çekimim yüz lira. Çok acil değilse kullandığım atm yi değiştirmiyorum. Finanasbankın atm sinden çekiyorum sürekli. İki arkadaşımı da en paralı yaptım onlarda şuana kadar bir sıkıntı yaşamadılar. Enpara akar
  • ekpara eksi sonsuzda. isteyen varsa vereyim hesap numarasını 1-2 lira borç ödememe yardımcı olursunuz blki
  • buraya konu açılmıyor diye diğer bankaların kartları kopyalanmıyor mu zannediyorsunuz?

Geçen sefer eşimin başına geldi steam den oyun almaya çalışmışlar. Çalışmışlar değil almışlar. Mesaj geldi telefonumuza anında arayıp kapattırdık kartı.

tek bir bankaya bağlamadan konuşulsa daha iyi olur. ortalık karışık tüm bankalar tehlikeli şuanda.
  • İş bankası kullanıyorum. Nerdeyse her gün işcep den bakarım işlemlere. Mobil uygulama yükleyip sık sık bakmak en faydalı olanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay üzücü ama suçu sadece Finansbank'ta bulmak yanlış. ATM'de işlem yapmadan önce ATM'yi incelememiz gerekiyor herhangi bir düzenek kurulmuş mu? Gizli kamera takılmış mı? Ve en önemlisi internetten alışveriş yaparken güvenilir siteleri kullanmak. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparken Sanal Kart kullanmak. Geçmiş olsun umarım hepimize ders olur.
  • Enparaya özgü değil sonuçta, şuan hesabımda para var ve korkusuzca duruyor. Aşırı yüksek bi meblağ ve hiç önemsemiyorum :) bişi olursa onların sorunu ve ödemek zorundalar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.