Şimdi Ara

Enpara.com size 50 TL'lik bir jest yaptı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.770
Cevap
45
Favori
116.669
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rock_starr

100 tl lik d&r çeki ekliyorum bana 100 tl ödetiyor

Önce en para kampanya seçin devam edin kart bilgilerini girince kampanya uygulanacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr hediye çeki alsam , sonrasinda hediye çekiyle dr'den ne alıcam onu düşünüyorum
  • d&r'dan ininal bakiye yüklenebiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

100 tl lik d&r çeki ekliyorum bana 100 tl ödetiyor

Önce en para kampanya seçin devam edin kart bilgilerini girince kampanya uygulanacak.

tesekkur ederım bende aldım
  • d&r'den çek alsak arkadaşlar internetten kullanabiliyormuyuz
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    mail atmıştım ben kullanılamıyor dediler. ancak dr mağazaya gidip hediye kartını aldığımızda gelip evde internetten deneyeceğim ben.

• Kullanım süresi ne kadar bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir-deü-1994-tarsus İ kullanıcısına yanıt
    hocam ben d&r mağazasına gitti baktım alınacak hiç bir şey yok kitap hariç tabi kupa bardak falan var müzik kutusu gibi şeyler var birde fiyatlar aşırı pahalı değmez yani:)
  • muscako kullanıcısına yanıt
    Bir yıl

• D&R, şube ile internet fiyatları çok oynuyor, çeki site alışverişinde kullanabiliyor muyuz?
  • Logitech g300s mouse için aldım çeki. Oda İzmir'deki hiçbir mağazasında yokmuş. Artık İstanbul'da varsa uçak bileti alır giderim
  • d&r'da alınacak kayda değer bir şey bulamadım, oyunlar da çok kısıtlı, seçenek az.
  • 100tl dr çeki bitmiş geçmiş olsun
  • d&r çekini tam öderken birmiş yine gelirmi sizce
  • Hepiniz alışveriş hastası olmuşsunuz,d&r web bile piyasaya göre çok pahalıyken mağazaları hiç düşünemiyorum.verdiğiniz 50 lirayla zararlı bile çıkabilirsiniz.
  • en para kartım internet alışverişine kapalı miş onunla uraşırken çek bitti yuh be şans,a bak tam çocuklara sharpy kalem alacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistachios

mail atmıştım ben kullanılamıyor dediler. ancak dr mağazaya gidip hediye kartını aldığımızda gelip evde internetten deneyeceğim ben.

Telefona gelen kodu sitede denesek olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenkurban23

100tl dr çeki bitmiş geçmiş olsun

bitsin abi boşver az önce izmir agora mağazasına gittim fiyatlar uçuk gerçekten alacağınız bir ürünü yarı fiyatına hatta daha ucuza internette bulmak mümkün keşke internet mağazasında geçseydi o zaman alınırdı bu haliyle bir cazibesi yok gibi tabiki halihazırda d&r dan birşey alacaklar için çok iyi bir fırsat.
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Gecen gun gormustum ps4 witcher 3 game of the year 100tyldi 50ye geliyor alacaklar icin cok iyi firsatti dr’da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmesi kötü oldu. Umarım tekrar stoğa girer

Edit:tekrar stokta

2. Edit:yine tükendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ustegmen -- 15 Aralık 2017; 18:47:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.