Şimdi Ara

enjoy plus ile elegans FARK NE????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SEDAN 2009 ASTRADA ELEGANS İLE ENJOY PLUS ARASI DONANIMDA NELER FARKLI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7153 -- 24 Eylül 2011; 1:50:24 >

• bildiğim kadarı ile elegance paket olduğu zaman ekstradan yağmur, park, far sensörleri ekleniyor. Ayrıca GID ekran vs... daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi_cazz

bildiğim kadarı ile elegance paket olduğu zaman ekstradan yağmur, park, far sensörleri ekleniyor. Ayrıca GID ekran vs... daha var.

bunlar enjoy plus ta var zaten. fark ne anlayamadım hala?
  • Su an opel sitesindeki Astra Classic özelliklerine bakarsan enjoy + elegance özellikleri aynıdır. Oradan bakıp enjoy + plus özelliklerini biliyorsan farkı bulabilirsin.
  • Aynı değil. Elegance donanımda 6 adet hava yastığı bulunurken, yenilerde 4 adet hava yastığı bulunmakta. Ayrıca yan kapı kaplamalarında ve bir iki ufak detayda daha fark var ama en önemli fark 6 adet hava yastığı bulunması.
  • Ben yaklaşık 1 hafa kadar 2009 model enjoy+elegance kullandım. Ondada 4 hava yastığı vardı. Benim gördüğüm enjoy+elegance ile classic III arasındaki farklar sadece görsel. Başka fark yok. Zaten soruyu soranda classic III ile arasındaki farkı sormamış. Enjoy + plus ile enjoy + elegance arasındaki farkı sormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi_cazz

Ben yaklaşık 1 hafa kadar 2009 model enjoy+elegance kullandım. Ondada 4 hava yastığı vardı. Benim gördüğüm enjoy+elegance ile classic III arasındaki farklar sadece görsel. Başka fark yok. Zaten soruyu soranda classic III ile arasındaki farkı sormamış. Enjoy + plus ile enjoy + elegance arasındaki farkı sormuş.

soruyu soran kişi olarak:))
    "enjoy plus" ile "sadece elegance" arası farkı sordum. yani enson çıkan enjoy+elegance ı sormadım.

birde 6 hava yastığı hiçbir astra sedan da YOK!
    4tane var.
    6.nerde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 tane yok zaten. Varsa bile cosmo donanımda vardır.
  • Fikir vermesi açısından,
    bende 2005 Elegance var,
    enjoy dan farklı olarak 8 hava yastığı,dijital klima,yağmur far park sensörleri,kadife döşeme,kararan dikiz aynası ve biraz daha gelişmiş bir grafik bilgi ekranı var.
    bendeki hatchback,sedanları bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.