Şimdi Ara

eniyihekim.com sitesi hakkında görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İnternette eniyihekim.com internet sitesini kullanan var mı bilmiyorum... Ben bir dönem doktor arayışı sırasında girdim ve muayene olmak istediğim doktorlar hakkında bilgi aldım. Lakin olumlu görüş yazılan kime gittiysem, tam tersini gördüm.
    Sonra çorbada tuzum olsun misali ben de siteye yorum yaptım. Ne de olsa benim gibi netten doktor hakkında ön bilgi almak isteyen olacaktır ve yorumlarım faydalı olacaktır diye düşündüm...
    eniyihekim.com dan gördüğüm bir doktor hakkında ben de görüşlerimi yazdım. Memnuniyetsizliğimi site kurallarına uygun olarak dile getirdim. Fakat 1 ay geçmesine rapmen yayınlanmadı.
    Sonra tekrar yazdım ve acaba üslubumda bir terslik yada sertlik mi vardı diye özellikle birkaç defa okudum ve arkadaşlarıma okuttum. O yazıyı da göndermeme rağmen yayınlamadılar.
    Aradan 6 ay dan fazla geçti ve bu kez oradan okuduğum 3 farklı doktor hakkında ve yine memnuniyetsizliğimi belirten ancak üslubu çok nazik olan görüşlerimi yazdım. Fakat yine yayınlanmadı.
    Bu 3 denemeden sonra anladım ki, eniyihekim.com olumsuz görüşleri yayınlamıyor. Dolayısı ile hastalar yanıltılmış oluyor. Nitekim şikayetvar.com sitesinde de aynı şikayetleri gördüm.
    Bu siteye dikkat diyorum. 4-5 tane olumlu yorum yazılssa yayınlanacak (bu memnun birkaç hasta, doktor yada tanıdıkları olabilir). Ancak olumsuz görüşlerin hiçbiri yayınlanmayacak ve hastalar olumsuz yorum görmediği için yanılmış olacak.

Lütfen eniyihekim.com da başka görüşleri olan varsa yazsın. Benim de yanlış izlenimim varsa düzeltelim. Değilse hastaları yanılmaktan kurtaralım.

• hocam ben de su anda bir cerrah arıyorum ve aynı durum dikkatimi cekti. siteye bakarsanız butun doktorlar insan ötesi, eline dokunan herkes şifa buluyor.
    halbuki dünyanın en iyi doktoru olsun, sorununu cozemeyecegi hasta muhakkak vardır. bu tür objektiflikten uzak siteler insanları yanıltmaktan başka bir işe yaramıyor.
    benzer bir siteden (tavsiyeediyorum.com) buldugum bi cerraha 3 sene once ameliyat olmuştum, ve neredeyse hiç fayda gormedim. adam bu sitede de en populer doktorlar arasında.
    yani o kadar kariyeri olan unlu bir doktora kotuydu demiyorum, ama benim sorunumu cozemedi. su anda gittigim doktorlar nelerin eksik yapıldıgını madde madde soyluyor. şimdi bu siteye bu
    doktor hakkında yorum yazacam, yayınlamıyacaklarından adım gibi eminim..
  • chains kullanıcısına yanıt
    Evet hocam hatta şikayet var com a yazdım ama yanıt yok. Zaten yurtdışı menşeili bir site. Burada ofisleri bile yok anladığım kadarı ile. Siteye reklam alabilmek için hiç olumsuz görüşlere yer vermiyorlar. Dikkat diyorum...
  • chips kullanıcısına yanıt
    Değerli Kullanıcılarımız,

Eniyihekim.com olarak sitemize gelen yorumları belli bir değerlendirme sürecinden geçirdikten sonra yayına alıyoruz. Sizler de takdir edersiniz ki, internet ortamında yapılan yorumların belli bir değerlendirme politikası süzgecinden geçtikten sonra yayına alınması gerekmektedir.http://www.eniyihekim.com//public/doc/tr/ydp.pdf linkinde yer alan eniyihekim.com yorum değerlendirme politikasını inceledikten sonra moderasyon sürecimiz ile ilgili daha detaylı bir bilgi sahibi olabilirsiniz.

Buna ek olarak sitemizi ayrıntılı olarak incelediğinizde olumsuz yorumların da var olduğunu göreceksiniz. Yukarıdaki yorum değerlendirme politikasına uyan yorumlar olumlu veya olumsuz olarak ayırt edilmeksizin yayına alınmaktadır. iletisim@eniyihekim.com'a mail atarak hangi uzmana yorum yaptığınızı yazarsanız size yorumunuz ile ilgili daha detaylı bir bilgilendirme sağlayabiliriz. Bunun yanı sıra yorum değerlendirme politikamızı inceledikten sonra, buna uygun olarak olumlu veya olumsuz yorumlarınızı sitemize gönderebilirsiniz. Siz değerli kullanıcılarımızın görüş, öneri ve eleştirileri bizler için oldukça önemlidir. Dolayısıyla her türlü istek, görüş, öneri ve eleştiri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Eniyihekim.com

• Eniyihekim.com E kullanıcısına yanıt
    İddianıza göre, incelendikten sonra yayına alınıyor...
    İlk mesajda da yazdığım gibi, sitenize hekim yorumunu yazdıktan 6 aydan geçmesine rağmen yayınlanmadı. Üstelik farklı hekimler hakkında ve farklı zamanlarda yazılan çokça yazıdan bahsediyoruz.
    Değerlendirme süreciniz 2 yıl mı??? İlk yazıyı yazmamın üzerinden 2 yıl geçti ve toplamda 5-6 yazı yazdım.
    O tarihlerde yazdığım birçok OLUMLU yorum ise yayınlandı.

Lütfen aldatıcı beyanlarda bulunmayın.

Şikayetvar sitesinde de çokça şikayet mevcuttur.
  • Az önce bu siteden bulduğum(eniyihekim.com) bi diş doktorundan geldik.Adamın tonla güzel yorumu vardı.Hanıma tek diş implant yapılacaktı.Doktor implantı yerleştirdi sonra hafif panikleyip asistanı çağırdı.Dedi ki diş kemiğinde erime oluşmuş yandan bakınca implantın rengi belli oluyor.İmplantı çıkartıp yerine daha uzun aynı marka bi implantı farklı açıyla yerleştirdi.Sonra dedi ki ameliyattan önce bi tomografi filmi elimde olsa iyi olurdu.Ulan deseydin ya altı üstü bi film çeker getirirdik.Sonra ameliyat yerini dikip gönderdi.Kavga çıkartmanın faydasız olduğunu bildiğim için sessiz kaldım.Şimdi sadece bekleyip dua edecez implant kemiğe iyi kaynasın diye.Kısacası bu tür sitelere asla güvenmeyin.Bana büyük ders oldu.Doktor araştıracaksanız çevrenizden ya da güvenilir kurumlardan araştırın.Hatta sağlık bakanlığı devreye girip bu site ve benzerlerini derhal kapatmalı..
  • itibar etmeyin
    bu sitede epey popüler bir kadın doğum uzmanına gitmeye başlatık ve eşim doğumun 6. ayında çoçuğu karnında kaybetti ve ölüm dogum oldugunu
    doktorun yanında ögredik ve resmen kadın bizi bir devlet hastanesine gidin diye postaladı ve bu yorumu o sitede yazmak istediğimde
    doktor hakkındaki bu tür olumsuz görüşler hukuki sorumluluk doğurabilir size vırt zırt deyip yayınlamadılar
    itibar etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzmanlarpc.com Güvenilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaşlar bende olumsuz yorum yazmıştım hatta 3 kere yazdım ve hepsini yayınladılar. Biraz daha incelerseniz moderatör size niçin yayınlanmadığı hakkında adresinie mail atıyor veya yayınlandığını söylemek için mail atıyor benim başımada gelmişti düzeltip tekrar yazdım ve kabul edildi.
    yani kurallara uydunuz sürece herkes görüşünü özgürce paylaşabilir.
  • mr.robot.mr M kullanıcısına yanıt
    Geri dönüş yapılmadı ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.