Şimdi Ara

Enhancement Shaman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben shaman kasmak istiyorum ve heirloom ları hazırladım fakat enhancement shaman için heirloom aldım. Fakat herkes hiç dps yapamıyor , pvpde de kötü falan demeye başladı. Enchancement shaman nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Merhabalar. Ben shaman kasmak istiyorum ve heirloom ları hazırladım fakat enhancement shaman için heirloom aldım. Fakat herkes hiç dps yapamıyor , pvpde de kötü falan demeye başladı. Enchancement shaman nasıldır?

allah seni bildiği gibi yapsın :D sen varya.... yazıklar olsun sana verdiğim warlock bilgisine gelmiş bana enh shaman diyor... Uguraz sana örnek olsun... adam pvp yi bıraktı benim yüzümden... ne shamanı len :D git affli warlock öğren.... kasacaksanda ELEMENTAL kas -.- ama gözümden düştün ona göre -.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

sen bi tane bot al bugun classlardan kas sonra kafana yatanla oynarsın

• Ben Elemental seçtim ve level 21 im. Acaba Enhancement a geçebilir miyim?
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Classic SoD Wild Growth Guild
    2 yıl önce açıldı
    Shadow Daggers
    11 yıl önce açıldı
    The Rest-Horde-Twisting Nether
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben Elemental seçtim ve level 21 im. Acaba Enhancement a geçebilir miyim?

Değiştirebilirsin enc ile yada 30 lvl olunca dual talent sayesinde 1 talent daha açıp onu enc yaapbilirsin

quote:

Değiştirebilirsin enc ile yada 30 lvl olunca dual talent sayesinde 1 talent daha açıp onu enc yaapbilirsin

Nasıl değiştirebilirim şu an peki? Oyunda yeniyim de...
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl değiştirebilirim şu an peki? Oyunda yeniyim de...

Bir şehire git, orda guardlara class trainerden shamanı sor. Gösterdikleri yere git ordan i want to reset my class talents gibi bir seçenek olacak, onu seç. Biraz para isteyebilir, sonrasında 10 lvl da olduğu gibi 3 talentten istediğini seçebilirsin.

• WotLK da enhancement shaman çok güzel. pvp de cloth ve leather classlara cok etkiliydi. platelere karsı paladini cok rahat keser. warrior ve dk da zorlanır. MoP için fazla yorum yapamam. bende orjinale yeni başladım. en yakın zamanda enhancement kasıp görücem mevzuları :D

Orijinalden alıntı: Doom Stroke

WotLK da enhancement shaman çok güzel. pvp de cloth ve leather classlara cok etkiliydi. platelere karsı paladini cok rahat keser. warrior ve dk da zorlanır. MoP için fazla yorum yapamam. bende orjinale yeni başladım. en yakın zamanda enhancement kasıp görücem mevzuları :D

Bütün melee classların plate korkusu olduğu için pek fazla dokunan olmaz platelere halbuki warrior şuan plate ayırt etmeden ayırabilir. Skilled roglar cc den çıkartmadan çok rahat kesebilir bir çoğunu.... Önemli olan ayakta kalmayı öğrenebilmek. Kaçınılmaz olduğu için zevk almaya baktım sonra zaman su gibi akıp geçti derken survive abilitylere elim alıştı, pekte kolay yatmadığımı anlamaya başladım ekmek, patates gibi yakıştırmalar (siz yakıştırma yaptınız demiyorum) hiçbir class için geçerli değildir. Sözün özü Enhancement shaman paladini veya leather cloth çok rahat kimseyi adam ustaysa birazda item varsa kesemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Orijinalden alıntı: Doom Stroke

WotLK da enhancement shaman çok güzel. pvp de cloth ve leather classlara cok etkiliydi. platelere karsı paladini cok rahat keser. warrior ve dk da zorlanır. MoP için fazla yorum yapamam. bende orjinale yeni başladım. en yakın zamanda enhancement kasıp görücem mevzuları :D

Bütün melee classların plate korkusu olduğu için pek fazla dokunan olmaz platelere halbuki warrior şuan plate ayırt etmeden ayırabilir. Skilled roglar cc den çıkartmadan çok rahat kesebilir bir çoğunu.... Önemli olan ayakta kalmayı öğrenebilmek. Kaçınılmaz olduğu için zevk almaya baktım sonra zaman su gibi akıp geçti derken survive abilitylere elim alıştı, pekte kolay yatmadığımı anlamaya başladım ekmek, patates gibi yakıştırmalar (siz yakıştırma yaptınız demiyorum) hiçbir class için geçerli değildir. Sözün özü Enhancement shaman paladini veya leather cloth çok rahat kimseyi adam ustaysa birazda item varsa kesemez.

hocam herhangi bi classda ustalsanlara lafım yok kastım esit gear ve skilldi benim

• Son patchlerden sonra enhancement shamanın pve'de durumu nasıl yardımcı olabilecek var mı?
  • Enhayı bilmiyorum ama elemental 4 setiyle çok iyi. Ascendance cd si 2dk dan kısa süreye düşüyor ortalama olarak, buda gayet iyi burst sağlıyor. Orgrimmar patchinde ilk başlarda bir süre daha iyi götürür ama sonrası ne olur bilmiyorum.

Edit: 1650 Team rating oldu, full crafted'ım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 2 Temmuz 2013; 14:38:27 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.