Şimdi Ara

EnglishTown.com Sitesini Deneyen Varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
980
Cevap
73
Favori
85.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redfanatic26

    quote:

    Orijinalden alıntı: gitar

    tekrar merhaba arkadaşlar,

    biraz önce 5. konuşma sınıfından ayrıldım ve detaylı görüşlerimi yazmaya devam ediyorum.

    1 ocakta kayıt oldum ve aralıksız hergün sitedeyim. Kendi kendine çalışma yapmak isteyen veya zorunda kalan biri için herşeyi planlamışlar. İnsanı gaza getirmek için herşey var sitede. Ama ne derece bana fayda sağlar bunu zaman gösterecek.

    1. sitede 16 kur 16 aşama var A1:1-2-3 A2:4-5-6 B1:7-8-9 B2:10-11-12 C1: 13-14-15 C2:16
    Detaylı olarak bu linkten görebilirsiniz ( http://www.englishtown.com/online/certified-diploma.aspx )

    2. siteye kayıt olunca isterseniz seviye sınavına girebiliyorsunuz ve o seviyeden başlayabilirsiniz. Benim seviyem 6 çıktı. Ben sıfırdan başlamayı tercih ettim, ilk konuları biliyorum ama tekrar etmek hoşuma gitti, ilk kuru 5 günde geçtim, şu an 2. kur ortalardayım onuda 3*4 gün içinde geçerim sanıırm. asıl 7-8-9 kurlarda yoğunlaşmak ve tekrar ede ede sindire sindire geçmek.

    3. 16 kur içinde 8 ana ünite ve her ünite içinde 4 bölüm var. 4 bölüm bitirince sizden yazılı bir ödev isteniyor ve formu doldurup gönderiyorsunuz, 48 saat içinde bir öğretmen ödevi okuyor size puan ve detaylı önerilerini yazıyor. Ama bu bir robot değil size özel yazılıyor, bu çok hoşuma gitti.

    4. her kur bitince sizi bir sertifika sınavına sokuyorlar 50 soru, "Dilbilgisi Kelime Bilgisi Okuma Dinleme" 4 kategori var, ilk sınavda 96 aldım :) verdikleri sertifika EF logolu ve Cambridge Universit onaylı. Buda insanı çok gaza getiriyor, hemen yazdırdım. Arada bakıyorum :)

    5. Hergün 1 saat canlı konuşma sınıfları : benim kursa kayıt olma nedenim buydu. 5 aydır effortles english ile çalışıyorum ve tek sorunum konuşacak pratik yapacak biri bulamamaktı. 40-50 dakika ders sonunda ilk günler ben çıkıyordum, 2 gündür bakıyorum hoca çıkınca sınıf kapanmıyor, kurstaki elemanlardan isteyen kalsın konuşalım biraz diyorum, mutlaka biri atlıyor. Bugün Napoliden bir pizza ustası ile konuştuk uzun uzun, dün eşi ingilterede yazılım mühendisi olan hintli bir kadın vardı, ingiltereye taşınmışlar ama dil bilmediği için başlamış vs. Bu sınıflar insana güven veriyor. Hoşuma gitti.
    Bu arada her konuşma sınıfı bittikten sonra, hoca sana puan veriyor ve detaylı görüşlerini yazıyor. İlerleme sayfasından her zaman okuyabilirsin.

    6. Ücretli online ingilizce öğreten siteler arasında karşılaştırma yapan bir site buldum, artıları eksileri görmek için
    tıklayın 10 site:http://learn-english-review.toptenreviews.com/


    Önemli Not: siteyle ilgili bir araştırma yaptım en çok sikayetimvar.com sitesi çıktı, yorumlara baktım 1 euro diye kayıt olduk aylar sonra bir baktım para kesilmiş diyorlar :)) Elemanlar net ve kocaman yazmış, istediğin zaman Hesabım Sayfasına gir ve durdur diye. Ama bizde okuma yok. Benim 49 euroluk faturam 31 ocakta kesilecek. Eğer sıkılmazsan devam edeceğim.

    Benim gibi deneyen arkadaşlar varsa sizde tecrübelerinizi yazın lütfen. Görüşmek üzere



    şikayetlerde en çok iptal etmek için bir yer bulunmadığı söyleniyordu.
    Bakabilirmisin var mı böyle biryer??

    slm

    sağ üst köşede HESABIM linki var. Oraya tıklayınca

    üye olduğum tarih 1 ocak 2013 yazıyor, ücret 1 eoru, dekont indir diyor, pdf olarak makbuz kesilmiş.

    ikinci satırda 31 ocak 2013 bir sonraki fatura tarihi yazıyor, yanında 49 euro, onun yanında İPTAL ET linki var.


    Site çok iyi arkadaşlar, ben başta şüphelendim, sanal kartımı geçtim, istediğin zaman kartın limitini sıfırlayabilirim bir sorun olursa, internet şubesi kullanan varsa hemen bir sanal kart tanımlayabilir, işi garantiye almış olursunuz, ama mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

    Deneyen olursa görüşlerinizi bekliyorum.




  • Benim finaller 17 ocak da bitiyor ben de bu sistemin 1 euro lugunu deneyebilirim..... Izlenimlerimi paylasirim burda.....
  • benim aklıma sey geldi....devamlı farklı hesap açıp 1 euroluk olan hizmeti kullanamazmıyız :) tipik türk aklı işte :) bende 6-7 ay once 1 euroya uye olmuştum...1 ay cok güzeldi...sonra bıraktım cok pahalı cunku....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevemem1985

    benim aklıma sey geldi....devamlı farklı hesap açıp 1 euroluk olan hizmeti kullanamazmıyız :) tipik türk aklı işte :) bende 6-7 ay once 1 euroya uye olmuştum...1 ay cok güzeldi...sonra bıraktım cok pahalı cunku....

    Ay pi'den anlarlar kardeş sonra ileride bir daha üye olmak istersen bu o derler :)

    Yanlız 10 kişi topla konuş bize indirim yaparmısınız gerçekten ekonomik durumumuz iyi değil dersin mutlaka indirim yaparlar, bu şekilde bir çok ingilizce set satan, kurs vs indirim yapabiliyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevemem1985

    benim aklıma sey geldi....devamlı farklı hesap açıp 1 euroluk olan hizmeti kullanamazmıyız :) tipik türk aklı işte :) bende 6-7 ay once 1 euroya uye olmuştum...1 ay cok güzeldi...sonra bıraktım cok pahalı cunku....
    güncel...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 31 Ocak 2013; 14:56:59 >
  • Bugün itibari ile bir aylık sürem doldu.

    Bir ay daha devam etmeye karar verdim. Sitede ödeme konusunda bir sıkıntı yaşamadım. 1 ocakta üye olmuştum. Bugün 31 ocak ve biraz önce cep telefonuma SMS geldi. Hesabımızdan 49 euro yurtdışı işlem yapıldı diye.

    30 gün içinde 2 gün hariç 28 gün konuşma sınıflarına katıldım. İlk dersler biraz panik yaptım, heyecanlandım vs.. :)) Ama şimdi rahatım, soruya cevap veremediysem veya anlamadıysam Could you please explain? :)) diyorum, hoca No Problem diyor ve detaylı olarak anlatıyor.

    %80 hocalar iyi. Ders sonunda anket açılıyor, hoca kalitesi nasıl, bir daha aynı hoca ile ders istermisin, sıkıntı yaşadınmı gibi. Sanırım hocalar ders başına para aldıkları için ilgililer ve bu ankette yüksek not almak için extra çaba harcadıklarını hissediyorsun.

    Bazı hocalar ders sonunda, konu ile ilgili sorunuz varsa yardımcı olayım, umarım memnun kalmışsınızdır, ankette yüksek puan verirseniz sevinirim diyorlar.



    A.J.Hoca hacanın MP3 derslerinin çok faydasını gördüm diyebilirim. Hergün Effortless English setine devam ediyorum bir yandan. Tam 6 ay oldu ama sıkılmıştım doğrusu. Çünkü sürekli birşeyler öğreniyorsun ama profesyonelce uygulama yapacak yer yoktu.

    Dil dipsiz bir kuyu, indikçe derinleşiyor.


    not: Next Billing Date: Mar, 2nd 2013 ( hesabımda yeni fatura tarihi ve yanına "İPTAL ET" fonksiyonu eklenmiş şimdi baktım ) Devam edelim bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 31 Ocak 2013; 15:12:37 >




  • İşine yaradıysa ne mutlu sana. Effortless konusundaki ilerlemeni de takip etmiştik, faydasını gördüm diyordun baştan sona.

    Bunları yazıyorum bir kenara. Bakacağım ama ne zaman Allah bilir :)


  • *****************************************************
    Bugün itibari ile 7. seviyeye başladım ( B1 - intermediate )

    Effortles English setinde de 29. ders, 29. haftaya geldim.

    Yaza kadar son sürat devam.

    *****************************************************



    *****************************************************



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 17 Şubat 2013; 9:29:29 >




  • gayretini takdir ettim.
    takip.
  • Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten

    1 ocakta kayıt olmuştum, biraz önce 3. ayın ödemesi kesilmiş SMS geldi.

    2 ay bitti. Site istatistiklerine baktım biraz önce

    Toplam 318 saat çalışmışım
    57 konuşma sınıfına katılmışım.
    50 yazma ödevi vermişim.

    2 ayda toplam 118 tl ödemişim ( ilk ay 1 euro, 2. ay 49 euro )

    3. ay için 115 tl kesildi. ( 49 euro )

    Bu paraya aldıklarımı normal bir kurs veremez diye düşünüyorum, yılmadan çalışmaya devam :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 2 Mart 2013; 13:41:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gitar

    Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten

    1 ocakta kayıt olmuştum, biraz önce 3. ayın ödemesi kesilmiş SMS geldi.

    2 ay bitti. Site istatistiklerine baktım biraz önce

    Toplam 318 saat çalışmışım
    57 konuşma sınıfına katılmışım.
    50 yazma ödevi vermişim.

    2 ayda toplam 118 tl ödemişim ( ilk ay 1 euro, 2. ay 49 euro )

    3. ay için 115 tl kesildi. ( 49 euro )

    Bu paraya aldıklarımı normal bir kurs veremez diye düşünüyorum, yılmadan çalışmaya devam :)))







    ortalama günde 5 saatten fazla sitede geçirmişsiniz iyi konsantre olmuşsunuz, Effortles English de katarsak yurt dışı eğitimi almış gibi tüm gününüz ingilizce ile geçiyor :)




  • Merhaba arkadaslar. Ben de bu konu hakkinda dusuncelerimi aktarayim.
    Bugun kaydoldum. 1 euroluk kampanyadan sanal kartimi kullanarak uye oldum. Ilk izlenimlerimi aktarayim.

    Oncelikle belirteyim ki universitede hazirlik okudum. wallstreet upperintermediate a kadar olarak kurlari bitirdim. Gecen yaz 3 ayimi amerika'da gecirdim. Bir sure de effortless calistim. Su anda da donanimhaberin reklamini aldigi Interinigilizce ile hafta ici ger gun 10 dakika konusma pratigi yapiyorum. Ingilizce ozgecmisim bu sekilde.

    Ben de gitar arkadasin gibi en bastan aldim uniteleri belki ogrenmedigim bir sey cikar diye. Sistemi genel hatlariyla arkadasimiz anlatmis zaten. site tanitim kismiyla degil sadece benim bakis acilarimi aktarayim.

    Genel olarak sistem cok hosuma gitti. Videolar kaliteli, insanin ilgisini cekiyor.

    1 unitede 8 ayri bolum bu bolumlerde de 4 farkli konu var. yani 32 partlik bir bolum beginner-1 olarak belirlenmis. Bu sekilde beginner 1,2,3 var.

    ingilizce acisindan kendimden bahsedeyim. Aktif olarak ingilizce konusabiliyorum. Kelime dagarciyim cok genis degil. konusulanlari cok rahat anlayabiliyorum. Ingilizce film, dizilerin %70 ini anliyorum. en basta intermediate olarak baslamak istedim. orda bilmedigim kelimeler cikinca beginner baslama karari verdim.

    Konusma dersleri de guzel diyebilirim. intermediate sinifinda iken bir konusma sinifina katildim. Siniflarda daha cok hoca soru soruyor parmak kaldirip cevap veriyorsun. Genelde katilimcilarin microfon ayarlari cok kotu oldugu icin konusanlar anlasilmiyor.Hoca ise o kadar acik bir ingilizce konusuyor ki anlamamiz icin su ana kadar hic ingilizce gormemis olmaniz gerek.

    Sunu da belirtmem gerek ki hocalarin konustugu ingilizce cok basit. ayrica asiri yavas konusuyorlar. Belki ileri seviyelerde daha farkli, daha ust duzey konusurlar.

    Bunlar sadece 1 gunluk izlenimim. Aklima geldikce yine yazarim. Gitar arkadasa burdan tesekkur ederim. ayrica hangi seviyeye geldin gitar kardes. guncel dusuncelerini paylas bizle.




  • Bende burada yazılanları görünce deneme amaçlı ilk ay 1 euroluk ödeme ile başladım.Az da olsa bir temelim vardı ama beginner-1 seviyesinden başladım.2-3 gün önce ilk aylık ödememi yaptım 49 euro.Açıkçası fazla bir beklentim yoktu başlarken gramere boğan bir sistem bekliyordum ama yanıldım.videolarla desteklenen resimle eşya,kişi,meslek vs eşleştirmeleri,gereken yerlerde dilbilgisi açıklamaları,videolarda tane tane derler ya aynen o şekilde bir telaffuz.ünite sonlarında yazılı ödev göndermeni istiyorlar ve kısa sürede geridönüş yapılıyor.şu anda elementary-2 seviyesindeyim 35.günün sonunda .ileride ne olur bilmem konular sıkar mı vs ama şu anda kursun sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum.
    Yalnız arkadaş arama sistemi pek düzgün çalışmıyor daha doğrusu diyalog için mesaj attığın insanlar cevap vermiyor enteresan.sonuçta dating sitesi değilsin ,gördüğün konuları pekiştirmek amaçlı diğer insanlarla diyaloga girmeyi istiyorsun ve sitede bunu teşvik ediyor zaten ancak millet tribe giriyor sanırım:) üçbeş denemeden sonra bende sıkıldım mesaj atmaktan aynen kursa odaklandım.siteye benden 9/10:)




  • ben şu an Level 7 deyim ( B1- intermediate ), Level: (7-8-9 B1) (10-11-12 B2)

    konuşma arkadaşı bulmak için tavsiyem, konuşma sınıfı genelde 40-50 dakika arası bitiyor ama sınıf açık kalıyor. Bu sürede hoca gidince arkadaşlar konuşmak isteyen kalsın derseniz, mutlaka 1-2 kişi kalıyor. Eğer arkadaş kafana göre olursa sınıf kapanmadan SKYPE isteyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 6 Mart 2013; 13:33:08 >
  • Konu oldukça dikkatimi çekti, şimdiye kadar düzenli olarak effortless, rosetta stone gibi farklı programlarla çalıştım. Skype üzerinden de farklı ülkelerden kişilerle konuşma girişimlerinde bulundum ancak halen yeterli akıcılığı sağlamış değilim. Siteyi çok önceden görmüştüm ancak şikayetvar.com üzerindeki yazılanları okuyucunca vazgeçmiştim. Bununla beraber sanal kart kullanılarak üye olunabileceği konusunda burada da yazılanları okuyuncu kendimi ikna ettim.

    Bu dil öyle ilginiç bir şey ki, üzerine düştükçe gelişiyor uzaklaştıkça yavaş yavaş yok oluyor.
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Forumunuza yeni üye oldum. Englishtown sitesine bende üye olmayı düşünüyorum. Üye olan arkadaşlardan TOEFL hazırlık kısmını inceleyen oldumu acaba. Eğer olduysa görüşlerini yazabilirmi?
  • effortless çok geçmiş konuda, bahsetiiğinizhttp://effortlessenglishclub.com/ bu mudur? memnun musunuz?
  • kızkardeşim bir arkadaşımın methetmesiyle üye olmuştu. abi ders başlıyor, onun mikrofonu bunun kulaklığı çalışmıyor derken en az 10dk böyle harcanıyor, hiç verimli olmadı dedi. ikinci ay devam etmedi.
  • Yeniden başladım yeni 12. versiyona geçmişler güzel olmuş ipad ile de çalışılabiliyor,
  • Slm

    Dün itibari ile Level 8 sınavını geçtim bugün Level 9 yani B1 son seviyeye geldim. Mayıs ayı B2 level 10 hedefim.


    Toplam 16 level var, aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
    http://www.englishtown.com.tr/online/certified-diploma.aspx
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.