Şimdi Ara

English Time'dan iki kurumu satıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • English Time'a kayıtlıyım üç artı bir aldım. Kursa tüm para ödenmiştir ve ben son iki kurumu satıyorum ister prepten başlayın ister ilk sınıftan. İki kur fiyatım sadece 450 tl ve ben bu kursa tam iki bin altı yüz küsür ödedim. İlgilenen arkadaşlar irtibata geçsin. Yer Kadıköy Yazıcıoğlu pasajının arkasındaki durağın ara sokağındadır daha doğrusu balıkçıların alt sokağında kalan caddeye en yakın kurs işte. Teklifi kabul eden arkadaş ile Kadıköye gidip sadece devir işlemi için imza vereceğim okadar.

• İki sene öcnesine kadar yurt dışına çıkma gibi özel nedenler hariç başkasına devre izin vermiyorlardı diye hatırlıyorum. Yanlış anlamayın, sadece bilgi almak için soruyorum, çünkü benim de bir kurum kalmıştı ama gidemememe rağmen satmayı düşünmemiştim.
  • Ben Müdür ile görüştüm bana devredebileceğimi söyledi. Hatta yüzsüzlük edip paramı geri istemiştim :D o da genel müdürlüğe yazı yaz dedi ama yurt dışına gitmedikçe sağlık sorunu olmadıkça veya gittiğin yerde bir english time varsa paranı vermiyorlarmış falan filan işte...
  • 2 kur toplam mı 450 tl bn talibim n zmn saatini sen belrle bn gelrm bn oradan alacaım ama bakırköyden devam edeblrm deil mi... bana bakrky bile braz mesafeli de orası bnm için daha i
  • cvb yazarsan svnrm
  • Kusura bakma pc ye giremedim. C.ertesid halledelim.bakırköyden devam edebiliyorsun.Bide özelden cep numaranı verirsen iyi olur.
  • Annemin sağlık problemleri sebebiyle Şirinevler Justenglish'te 3 kurumu 1.200 e satıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.