Şimdi Ara

English Spoken Cafe Bakırköy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nedir? Arkadaşlarınızla kafe ortamında bir Native Speaker eşliğinde İngilizce pratik yaptığınızı düşünün... İşte buna English Spoken Cafe diyoruz!

Her yaştan bireyin yabancı hocalar eşliğinde 5-12 kişilik gruplarla kafe ortamında İngilizce pratiği yaptığı bir kulüptür.

Grup Seviyeleri
    Anlıyorum konuşamıyorum
    Anlıyorum konuşabiliyorum
    Anlıyorum akıcı konuşabiliyorum
    olmak üzere üç seviye bulunmaktadır.

Kulübün amacı ve hedefleri

Amaç; İngilizce’yi az, orta veya ileri düzeyde bilen kişilerin pratik yaparak dilini ilerletmesidir. Bu kapsamda grubun başındaki yabancı hoca ve gruptaki diğer üyeler ile her gün farklı konu başlıkları seçilerek o konular üzerinden İngilizce’yi geliştirmek ana hedeftir.

Kişi yabancı dilini geliştirirken kendini bir ders havasında değil, sosyal ortamda arkadaşlarıyla çay, kahve eşliğinde pratik yaptığını hisseder.

Kulüpte, kurslarda alışagelmiş yazılı gramer anlatımı yoktur; onun yerine bolca konuşma pratiği ve kelime öğrenimi hedeflenir.

İletişim için;
    DM
    Tel: 0552 214 08 32
    facebook.com/spokencafe.bakirkoy

Twitter: @englishspokencafebkoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo86 -- 4 Mart 2017; 20:6:30 >

• Selamlar ,

Ben bir süre katıladım Fındıkzade şubesine.

Bir kere size çok zaman kalmıyor. 10 kişi den fazla oluyor sınıflar. 2 saat. 10 dakka mola 10 kişi öğretmende birşeyler söyledi deseniz en fazla 10 dakka konuşursunuz. Bakın en fazla diyorum.

Hocalar native diyorlar ama değil. Nick name kullanıyorlar. Aralarında türk olanlarda var..

Çok güzel olan tek yanı orda bulunmak ve konuşulanları duymak, dinlemek.

Bence orası nasıl olmalı biliyormusunuz. aynı seviye yada bir kişinin daha yüksek seviyede olan 2-3 kişiyi buluşturacak bir nokta olmalı.

mevcut durumdayken 5 dakika konuşup geri dönülen bir yerdir. Dinleme yanınıza kar kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_128

Selamlar ,

Ben bir süre katıladım Fındıkzade şubesine.

Bir kere size çok zaman kalmıyor. 10 kişi den fazla oluyor sınıflar. 2 saat. 10 dakka mola 10 kişi öğretmende birşeyler söyledi deseniz en fazla 10 dakka konuşursunuz. Bakın en fazla diyorum.

Hocalar native diyorlar ama değil. Nick name kullanıyorlar. Aralarında türk olanlarda var..

Çok güzel olan tek yanı orda bulunmak ve konuşulanları duymak, dinlemek.

Bence orası nasıl olmalı biliyormusunuz. aynı seviye yada bir kişinin daha yüksek seviyede olan 2-3 kişiyi buluşturacak bir nokta olmalı.

mevcut durumdayken 5 dakika konuşup geri dönülen bir yerdir. Dinleme yanınıza kar kalıyor.

Selamlar,

Memnun kalmamanız biraz üzücü olmuş tabii yalnız birkaç noktayı netleştirelim beraber isterseniz. Bu bir ders değil de daha çok İngilizce konuşulan sosyal bir ortam olduğundan sınıfların 10 kişi olması gayet normal aslında. Burda önemli olan zaten devamlı olarak konuşmak değil konuşulanları dinlemek kafanızda cümle kalıpları oluşturup sıranız geldiğinde kelimelere dökmek... Bu bir ders olmadığı için dolayısıyla da takdir edersiniz ki dışarıda saatine en az 70 tl vereceğiniz bir Speaking dersinin neredeyse 10'da 1'i fiyatına (bir kahve parası neredeyse) böyle bir sosyal ortama katılmaya fırsat buluyorsunuz. O yüzden de böylesine düşük bir rakama Native Speaker lar eşliğinde İngilizce konuşulan bir ortamda bulunmak bile bir şans diyebiliriz.
    Native Speakers konusuna gelirsek; Native Speaker demek yabancı uyruklu olmak demek değil zaten. Bir Native Speaker uyruğu ne olursa olsun ana dilinin İngilizce olması demek ki kafede de durum bu zaten; bu neden ve nasıl rahatsız etti sizi bilemedim ama...

• Yararsiz demiyorum. Konusan birini dinlemek tabiki guzel. Ben sistemin yanlis oldugunu dusunuyorum. 2 saat harcayacaksiniz ama 10 dakika konusabilecek insanlar. Bana gore bu zaman kaybidir. Biraz daha aktif bir ortam olmali. Insanlar orda bulusabilmeli konusabilmeli belki her saat daha fazla hoca yada hocasiz. Bir sekilde yonlendirilerek.

Su durumdayken sadece zaman kaybi malesef. Bu 2 saati film izleme kitap okuma dinleme icin kullanilirsa daha faydali olabilir dusuncesindeyim.

Bunlar benim dusuncem paylasmak istedimlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    English Vocabulary in Use
    4 yıl önce açıldı
    JUST ENGLISH HAKKINDA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.