Bildirim
English Grammer Today-Murat Kurt bu kitabı aldım nasıl çalışmalıyım yardımcı olur musunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu konuyu inceleyebilirsiniz,http://forum.donanimhaber.com/m_109504695/tm.htm -
berbat bir kitap kolay gelsin.
sunu da belirteyim 19. baski bendeki kitap. sonraki baskilarda duzelmis olabilir onu bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRock -- 20 Aralık 2015; 22:45:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IceRock
berbat bir kitap kolay gelsin.
sunu da belirteyim 19. baski bendeki kitap. sonraki baskilarda duzelmis olabilir onu bilemem.
Hocam o kadar mi kötü ya ? İçim korktu şuan
Yani eger sifirsaniz birseyler katar. Kitaba calisma seklinizde konularina calisin orneklerini yapin kontrol edin ve kitabi atin. Bol bol listening yapin. Ve reading yapin bu ikisi olmadan ingilizce ogrenemezsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frood
Yani eger sifirsaniz birseyler katar. Kitaba calisma seklinizde konularina calisin orneklerini yapin kontrol edin ve kitabi atin. Bol bol listening yapin. Ve reading yapin bu ikisi olmadan ingilizce ogrenemezsiniz
Hocam tek bu kitapla sinirli kalmıyorum tabi ki . Yaninda netten siteler bulup dinleme yapıyorum ve ayriyetten kelime ce ezberleme yöntemlerine bakıyorum . Kendi çabalarım la öğrenebildigim kadar artık.
''ingilizcem biraz geliştikçe ganalı polonyalı arkadaşlar var onlarla ingiliCe konuşarak ölümcül vuruş yaparak bitirmek istiyorum' Kolay gelsin biz bir ölümcül vuruşu yapamadık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi
''ingilizcem biraz geliştikçe ganalı polonyalı arkadaşlar var onlarla ingiliCe konuşarak ölümcül vuruş yaparak bitirmek istiyorum'Kolay gelsin biz bir ölümcül vuruşu yapamadık
sağol ustaölümcül vuruştan kastım ingilizceyi konuşarak tam olarak kavramaya çalışmak belki biraz salakça bir söz olabilir kabul ediyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeze1
quote:
''ingilizcem biraz geliştikçe ganalı polonyalı arkadaşlar var onlarla ingiliCe konuşarak ölümcül vuruş yaparak bitirmek istiyorum'Kolay gelsin biz bir ölümcül vuruşu yapamadık
sağol ustaölümcül vuruştan kastım ingilizceyi konuşarak tam olarak kavramaya çalışmak belki biraz salakça bir söz olabilir kabul ediyorum :)
estağfurullah sadece ingilizceyi yapabilirim diye başlamıştım bende hafta sonları 2 aydır özel ders alıyorum çalışıyorum evde ekstradanda hep amaderine indikçe zorlaşıyor sabır diyor herkes evliyasan başla ama zevkine öğreniyorsun galiba günlük konuşmaları felen rahat yaparsın belirli bir çalışmayla
-
quote:
quote:
quote:
estağfurullah sadece ingilizceyi yapabilirim diye başlamıştım bende hafta sonları 2 aydır özel ders alıyorum çalışıyorum evde ekstradanda hep amaderine indikçe zorlaşıyor sabır diyor herkes evliyasan başla ama zevkine öğreniyorsun galiba günlük konuşmaları felen rahat yaparsın belirli bir çalışmayla
hocam zevkine çalışıyorum fakat ben günlük konuşma dışında bir forum sitesinde araştırma yaparken yazılanları okyabilecek seviyeye gelmek istiyorum belki ana dilim gibi öğrenemem fakat iyi bir seviyeye gelmek istiyorum . Zor bir iş kabul ediyorum hele de kelime ezberlemek baya bir zor.
-
Bu bitti bir de zamanlar şeklinde kitabı var Murat kurt.O daha iyi bence.Hatta keşke direk onu alsaymışım diyorum şimdi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Bu bitti bir de zamanlar şeklinde kitabı var Murat kurt.O daha iyi bence.Hatta keşke direk onu alsaymışım diyorum şimdi.
Hocam iade etme şansım var onu mu direk alsam yanina onuda alıp birlikte mi gitsem ?
quote:
quote:
Hocam iade etme şansım var onu mu direk alsam yanina onuda alıp birlikte mi gitsem ?
Senin fikrini değiştrimek istemem..Sen bilirsin..Bir bak derim.. -
quote:
quote:
quote:
Senin fikrini değiştrimek istemem..Sen bilirsin..Bir bak derim..
teşekkür ederim hocam sağolun -
yani hocam cevap anahtari berbat konu anlatimlarinda da eksiklikler var fazla ozenilmemis kitaba. ben onu bitirdim simdi english grammar in use kullaniyorum kitap budur.
quote:
Orijinalden alıntı: IceRock
yani hocam cevap anahtari berbat konu anlatimlarinda da eksiklikler var fazla ozenilmemis kitaba. ben onu bitirdim simdi english grammar in use kullaniyorum kitap budur.
hocam baktım kitaba da gramer yok daha cok cümle ve türkçesi var o sıkıntıyı bende gördüm sınavlarım var cokta ilgilenemedim kitapla dediğiniz english grammer in use kitabını hazırlık okurken gördüm fakat o aralar ingilizce merakım olmadığı için önemsemedim -
Hocam kitabı incelediğinizi varsayarak size sormak istiyorum. Kitabı nasıl buldunuz? Bende almak istiyorum da. Ya da bunun yerine bana önerebileceğiniz gramer kitabı var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X