Şimdi Ara

Engineering ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes en eğlenceli meslek diyor ama 2 tane oyuncak 2 tane robot yapıyor diye mi yani ?
    İyi güzel kendine goggle yapıyor 3 tane cogwhell takıyor ama onu da satamıyor.
    Trinket yapıyor tamamen çöp. zaten 0 dps özü olan trinketa 3 cogwheel takınca da mop da questlerden çıkan yeşil trinketlara bile yaklaşamıyor. Bu yüzden alan var mı merak ediyorum ? Ki onu da arenalar da da kullanamıyor.
    El bombası yapıyor onu da kimse 100 skillin yerine kullanmıyordur eminim.
    Bir tek Hunterlara enchant yapıyor o kadar.

2 tane robot yapıyor diye bu kadar çöp mesleği kimse kasmasın bence. Zaten dps bakımından her meslekle eşit yani fazladan en fazla vereceği %1 dir.

• Anladık mühendisliği kazanamadın diye içinde bir nefret var ama sonuçta zorla da değil ne istersen onu seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Anladık mühendisliği kazanamadın diye içinde bir nefret var ama sonuçta zorla da değil ne istersen onu seç.

Tebrik ederim güzel trolledin
  • Repair bot ile raide cok buyuk bi kolaylik saglarsin isin eglencesk tinkerlarda... nitro boots ve goblon parachute gibi mesela ayrica en cok ihtacin olan statti cd olan sana 1920 stat ekleyen bir tinkerin de var bunh arena dahil olmak uzere heryerde kullanabilirsin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LFR zımbırtısı çıkmadan önce kafalık ve omuzluk sadece raidlerden düşen tokenlerle alınıyordu. Hâlâ öyle ama LFR den token düşürmek kolay, bu yüzden kafalıklar kolayca ele geçiyor. LFR yi düşünmezsen kafalık ele geçirmesi en zor itemlerden bir tanesi, raid yapsan bile kolay kolay düşmeyebiliyor, mavi bir kafalıkla raidlere gitmen gerekebiliyor. Engineeringi olan birisi için geçerli değil. Tabi LFR nin kolaylığıyla oyuna başlayan birisinin bunu anlamasını beklemiyorum ama önceden o kafalık raid itemi kadar önemliydi. Ayrıca o soketlerle kendi statlarını kendin belirleyebiliyorsun. Raidden düşen mastery ve hit veriyorsa ama senin için crit daha önemliyse bunu reforge ile halledersin ve stat kaybı yaşarsın. O soketlerle stat kaybı yaşamıyorsun.

2 Oyuncak robot dediğin birisi jeeves, diğeri blingtron oluyor sanırım. Jeeves, yine oyuna yeni başlayan birisinin anlamasını beklemiyorum, onun recipesini düşürmek için aylarca uğraşanlar var. Düşme ihtimali %0.01 gibi birşeydi ki cata zamanında oranı artırdılar. Wotlk zamanında Jeeves i olan birisini bulmak kolay değildi. Blingtron ise tamamen eğlence amaçlı ve yapımı kolay bir robot. Bende de var yaptım ama günde 50 kere başka blingtronlara denk geliyorum, illa dailysini yapmak için kendi blingtronun olmasına gerek yok.

Trinkere bakarsan 87 leveller kullanabiliyor ve yine soketlerdeki statları kendin ayarlayabiliyorsun. Trainerden öğrendiğin crafting itemleri zaten ne raidde ne arenada işine yarar.

El bombasını mop ile birlikte işe yaramaz hale getirdiler. Önceden goblin engineering i olanların yaptığı bombalar düşmanları aynı zamanda stunluyordu. Belki big daddy hâlâ işe yarıyor olabilir, denemedim.

DPS bakımından her meslekle aynı olsada diğerlerine ek olarak kemer ve pelerin enchantıda veriyor. Para kasacaksan bu meslek sana göre değil ama trollemeye geldiğin ortada, yinede uzun uzun açıklamak istedim. Senin için en iyi meslek ikilisi mining ve herbalism. Hiç uğraşmaya gerek yok, direk uç, topla yoluna devam et.

• eldiven tinker enchantını da unutmamak lazım. 1 dakikada bir bin küsür agility - intellect - str kötü değil. çok bastığın büyülerden birine macro ile ekle. dps yi bayağı arttırıyor.
  • O eldiven tinkerını zamanında ve iyi yerde kullanırsan diğer mesleklere karşı üstünlük sağlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    STYX NE İŞE YARAR?
    19 yıl önce açıldı
    Java ne işe yarar?Sileyim mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Engineering pişmanlıktır.Daha doğrusu tek karakter varsa accountunda pişmanlıktır.Çünkü eng. ile gold yapmak pek mümkün değil,Satılabilen itemler hunter scope,cogwheel ve trinket.Hepsi de çok ucuza gidiyor ve fazla alan da yok.Mesela Lord Blastington enchantında Spirit kullanıyoruz,satış fiyatı 150g,gel gör ki BS-LW de adamlar kullandıkları Spirit'in tanesini 500g ye sayıyor.Cogwheel desen maliyeti çok az olduğu için çok fazla rekabet var,birgün bakıyorum Hit cogwheel 200g den başlamış sonraki gün 15g.Trinket de çok nadir alan.Ama trinket işe yaramıyor değil,çünkü cogwheel ler öncelikle caplemen gereken statlar Hit-expertise için çok yardımcı oluyor,bir de onları düşünmen gerekmiyo.Özellikle Goggles ve trinket birleşince nerdeyse Hit+Exp yarı yarıya karşılanıyor.Ama dediğim gibi,para yapacak meslekler ve kullanabileceğin altlar varsa Engineer de düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: husobaba1903

Engineering pişmanlıktır.Daha doğrusu tek karakter varsa accountunda pişmanlıktır.Çünkü eng. ile gold yapmak pek mümkün değil,Satılabilen itemler hunter scope,cogwheel ve trinket.Hepsi de çok ucuza gidiyor ve fazla alan da yok.Mesela Lord Blastington enchantında Spirit kullanıyoruz,satış fiyatı 150g,gel gör ki BS-LW de adamlar kullandıkları Spirit'in tanesini 500g ye sayıyor.Cogwheel desen maliyeti çok az olduğu için çok fazla rekabet var,birgün bakıyorum Hit cogwheel 200g den başlamış sonraki gün 15g.Trinket de çok nadir alan.Ama trinket işe yaramıyor değil,çünkü cogwheel ler öncelikle caplemen gereken statlar Hit-expertise için çok yardımcı oluyor,bir de onları düşünmen gerekmiyo.Özellikle Goggles ve trinket birleşince nerdeyse Hit+Exp yarı yarıya karşılanıyor.Ama dediğim gibi,para yapacak meslekler ve kullanabileceğin altlar varsa Engineer de düşünülebilir.

Yeni konu açmak istemedim bu konuyu görme iyi oldu

Blood DK ve Rogue sahibiyim. DK'da mining ve blacksmithing var. Rogue da sadece şimdilik enchanting var. Acaba engineering yapsam disenchant yapabilecek malzeme bulabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: husobaba1903

Engineering pişmanlıktır.Daha doğrusu tek karakter varsa accountunda pişmanlıktır.Çünkü eng. ile gold yapmak pek mümkün değil,Satılabilen itemler hunter scope,cogwheel ve trinket.Hepsi de çok ucuza gidiyor ve fazla alan da yok.Mesela Lord Blastington enchantında Spirit kullanıyoruz,satış fiyatı 150g,gel gör ki BS-LW de adamlar kullandıkları Spirit'in tanesini 500g ye sayıyor.Cogwheel desen maliyeti çok az olduğu için çok fazla rekabet var,birgün bakıyorum Hit cogwheel 200g den başlamış sonraki gün 15g.Trinket de çok nadir alan.Ama trinket işe yaramıyor değil,çünkü cogwheel ler öncelikle caplemen gereken statlar Hit-expertise için çok yardımcı oluyor,bir de onları düşünmen gerekmiyo.Özellikle Goggles ve trinket birleşince nerdeyse Hit+Exp yarı yarıya karşılanıyor.Ama dediğim gibi,para yapacak meslekler ve kullanabileceğin altlar varsa Engineer de düşünülebilir.

Yeni konu açmak istemedim bu konuyu görme iyi oldu

Blood DK ve Rogue sahibiyim. DK'da mining ve blacksmithing var. Rogue da sadece şimdilik enchanting var. Acaba engineering yapsam disenchant yapabilecek malzeme bulabilir miyim ?

Bulamazsın ve sana tavsiyem,madem Mining karakterin var,Enchant+JC yap.JC de gem yapıp satarsın ve rare/uncommon item yaparsın.Yaptığın itemleri de ya disenchant yapar kendin kullanırsın ya da AH de satarsın.

• Bende yeni konu acmayayım 2. karakter olarak hunter kasıyorum engineering kastım. İkinci meslek olarak ne kasmalıyım. Para sıkıntım yok diğer meslekleri +ları ve -leriyle kısaca acıklayabilirseniz sevinirim.
  • Bana göre bu oyundaki en faydalı meslek tartışmasız engineering dir.Neden dersende bir kere diğer tüm mesleklerde tek yönlü şeyler yapabilirsin işte gemciysen gem yaparsın enchen ench basarsın vs.Ama engineering mesleği ile kendi kafalığını trinketini hunterın silahını yapar bs olursun, eldivenine kemerine ench atar enchanter olursun,trinkete kafalığa sana özel gemleri takar bir anda jewelcrafter olursun üstüne üstlük kafaya koyarsan bir güzel motorunu helikopterini yaparsın daha ne yaw...10 parmağında 10 marifet olan tek meslek enginering tek geçerim=)

Ha şu var bir alt sınıfınla malzeme farmı yapmassan biraz tuzluya patlar yapacakların orasıda ayrıdır tabiki ama hakikaten en eğlenceli en işe yarar meslektir rahatlıkla derim yani...

Soruna gelirsek eğer adamın ana karekterinse doğru seçimi yaptın bir ana meslek engineering oldu 2 cisi ise bence jewelcraft olmalıki 2 tane 320 lik str int yada agi işte adamının ana statı neyse o gemi takıp enginerigden yapacağın trinket ve helmine takacağın 5x600 gemlerin (mastery,crit,hit,haste,expertise) eklemesiylede dps ini en üst seviyete çıkarabil benim tavsiyem bu olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemesis-cpa -- 13 Mart 2013; 13:21:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: namdar

Bana göre bu oyundaki en faydalı meslek tartışmasız engineering dir.Neden dersende bir kere diğer tüm mesleklerde tek yönlü şeyler yapabilirsin işte gemciysen gem yaparsın enchen ench basarsın vs.Ama engineering mesleği ile kendi kafalığını trinketini hunterın silahını yapar bs olursun, eldivenine kemerine ench atar enchanter olursun,trinkete kafalığa sana özel gemleri takar bir anda jewelcrafter olursun üstüne üstlük kafaya koyarsan bir güzel motorunu helikopterini yaparsın daha ne yaw...10 elinde 10 marifet olan tem meslek enginering tek geçerim=)

Ha şu var bir alt sınıfınla malzeme farmı yapmassan biraz tuzluya patlar yapacakların orasıda ayrıdır tabiki ama hakikaten en eğlenceli en işe yarar meslektir rahatlıkla derim yani...

Soruna gelirsek eğer adamın ana karekterinse doğru seçimi yaptın bir ana meslek engineering oldu 2 cisi ise bence jewelcraft olmalıki 2 tane 320 lik str int yada agi işte adamının ana statı neyse o gemi takıp enginerigden yapacağın trinket ve helmine takacağın 5x600 gemlerin (mastery,crit,hit,haste,expertise) eklemesiylede dps ini en üst seviyete çıkarabil benim tavsiyem bu olur...

Iyı hoş demişsin de kişiden kişiye değişir, kimisi para kasmak ister ona göre en faydalı meslek enchanting/jc dir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.