Şimdi Ara

Engine Start Düğmesi Montajı (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SiLo!

Sonra birde fan contoller tak turbo falan yazsın :P

fan controller varda turbo aşar beni:)

Ona bir şekil uydurmak lazım.

Orijinalden alıntı: PIA

Düğme için o kadar para vermene gerek yok bence...

Ona bir şekil uydurmak lazım.

nasıl bişey mesela?
    AMD Phenom II 940 X4 QuadCore - Gigabyte MA790X-UD3P/DDR2 - Kingston HyperX 2 GB 1066 MHz - SONY DvdRw - WD 1 TB 7200 RPM (Caviar Black) - Sapphire HD4870 Vapor-X 1 GB - Gigabyte SuperB 550W - Samsung P2250 21.5" LCD - Creative Inspire 5200 - IN-WIN B2 Stealth Bomber J629 Gaming ATX KASA - Nokia 5800 XpressMusic - Nokia E71 - CM Storm Scout Case - SONY MHC-RX90 - XIGMATEK XLF -XIGMATEK MONO COOL - Sunbeam Core-Contact Freezer - CREATIVE SOUND BLASTER 5.1.
  • Sadece düğmesini vermeyeceklerdir, direk paket ürününü verirler bu da bir düğme için deymez.
  • evet o kadar para bir dügmeye verilmez asagidaki dügme elektronikçilerde 50 kurus ve 1tl arası alırsın engina yazısı ayni sekilde yapıskan yazı halinde tabela reklamcıları yaptır 2tl 2.5 tl yapıskan yazıya versen 3tl 3.5 tl aynı tusu almıs olacaksın
     Engine Start Düğmesi Montajı (Yardım)
    http://www.hepsiburada.com/eng-kirmizi-buton-481102/ProductDetails.aspx?productId=otm481102&categoryId=20006818#tablnk burda var ama pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 29 Nisan 2010; 3:10:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PIA

Sadece düğmesini vermeyeceklerdir, direk paket ürününü verirler bu da bir düğme için deymez.

arastırdım maalesef dediğin gibi oldu bilgisayara takıcam dedim garip garip yüzüme baktılar :))

Orijinalden alıntı: K@ptan41

evet o kadar para bir dügmeye verilmez asagidaki dügme elektronikçilerde 50 kurus ve 1tl arası alırsın engina yazısı ayni sekilde yapıskan yazı halinde tabela reklamcıları yaptır 2tl 2.5 tl yapıskan yazıya versen 3tl 3.5 tl aynı tusu almıs olacaksın
     Engine Start Düğmesi Montajı (Yardım)
    http://www.hepsiburada.com/eng-kirmizi-buton-481102/ProductDetails.aspx?productId=otm481102&categoryId=20006818#tablnk burda var ama pahalı

evt bu aklıma yattı .. bunu da gidip araştırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan5555

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

olur çokda güzel olur verirsin 4o ila 6o lira arası bir para alırsın bu engine startlardan birini mis gibi kullanırsın

yanlız şu da var bu düğmelerin çalışma presibi nasıl?

bir kere basınca ve parmağını çekince elektrik kesilir mi kesilmez mi?

bide bunları bulabileceğim yerler tavsiye edermisiniz?

gittigidiyor-sahibinden hariç..

hepsiburda da arac modifiyesi kısmında var

Orijinalden alıntı: ramazantc

quote:

Orijinalden alıntı: kaan5555

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

olur çokda güzel olur verirsin 4o ila 6o lira arası bir para alırsın bu engine startlardan birini mis gibi kullanırsın

yanlız şu da var bu düğmelerin çalışma presibi nasıl?

bir kere basınca ve parmağını çekince elektrik kesilir mi kesilmez mi?

bide bunları bulabileceğim yerler tavsiye edermisiniz?

gittigidiyor-sahibinden hariç..

hepsiburda da arac modifiyesi kısmında var

inceleyeceğim teşekkürler

• ben anahtar takmayı düşünmüştüm bi ara onu dene istersen

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • bende böyle bir arayış içerisindeydim kasayı modladım ön tarafı kesince start reset butonları ortadan kalkmış oldu klavyeden şifre ile açıyorum bilgisayarı butonun ebatlarını öğrenmek için google da arama yaparken buldum konuyu bi tane sipariş ettim butonun boyutkları gayet güzel fazla küçük değil büyük te değil bir tane daha sipariş ettim yarın gelicek sanırım pazar günüde 5.25 lik bi slota diğer ekleyeceğim anahtalarla bi kontroller yapıcam sanırım fotoları eklerim buraya da

Orijinalden alıntı: free5

bende böyle bir arayış içerisindeydim kasayı modladım ön tarafı kesince start reset butonları ortadan kalkmış oldu klavyeden şifre ile açıyorum bilgisayarı butonun ebatlarını öğrenmek için google da arama yaparken buldum konuyu bi tane sipariş ettim butonun boyutkları gayet güzel fazla küçük değil büyük te değil bir tane daha sipariş ettim yarın gelicek sanırım pazar günüde 5.25 lik bi slota diğer ekleyeceğim anahtalarla bi kontroller yapıcam sanırım fotoları eklerim buraya da

Bekliyoruz hocam fotoları

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: free5

bende böyle bir arayış içerisindeydim kasayı modladım ön tarafı kesince start reset butonları ortadan kalkmış oldu klavyeden şifre ile açıyorum bilgisayarı butonun ebatlarını öğrenmek için google da arama yaparken buldum konuyu bi tane sipariş ettim butonun boyutkları gayet güzel fazla küçük değil büyük te değil bir tane daha sipariş ettim yarın gelicek sanırım pazar günüde 5.25 lik bi slota diğer ekleyeceğim anahtalarla bi kontroller yapıcam sanırım fotoları eklerim buraya da

Bekliyoruz hocam fotoları

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.