Şimdi Ara

engenius eub 362 ext usb wireless kart 2 adet ve 3 adette alfa 500mw usb wifi kart kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • engenius eub 362 ext 200mw 108 mbps usb wifi kart bulabilinecek en güzel usb karttır iddaa ediyorum 500mw lık alfadan bile fazla ap yakalayan bu cihazı tr de asla bulamazsınız atheros ar5007 çipsetli bu karttan elimde sadece 2 adet bulunmaktadır cihaz alfa gibi kopmalar asla yapmaz çok stabil çalışır alfa gibide asla çekim frekansını uçuk göstermez 1diş seviyesi çekse dahi anten seviyesi maksimum bağlantı sunar kullanıcıya kaçırmayın

sadece 2 adet adet fiyatı 150 lira

ÜRÜNLER YURT DIŞI OLDUĞUNDAN GARANTİLERİ YOKTUR

uzak mesafede anten takviyesi gerektirir ben 7 dbi anten ile 1200mt de bağlantı kurdum daha uzak mesafe için panel anten veya yagi anten kullanılması önerilir

bu mesafelerde bağlantılarda kesinlikle açık alan yani bağlantı kurulacak yer birebir görüldüğü taktirde olabilir arada engel var ise kesinlikle almayın hiç bir şekilde bağlantı kuramazsınız

ürünler kesinlikle sıfır ve gönderilmeden önce çalıştıkları tespit edilmek için denenerek gönderilir

eğer kaliteli bir cihazım olsun arıza yapmasın verdiğim para boşa gitmesin diyorsanız mutlaka bu cihazı almanızı tavsiye ederim

0535.480.10.85

0532-576-53-39

akşam 17:00 a kadar alınan ürünler aynı gün kargoya verilir.

KUTU İÇERİĞİNDE

2 DBİ ANTEN

USB KABLO

KURULUM CD Sİ

eub-362 ext 200MW

4 PARÇADAN OLUŞMAKTADIR

elektronik ürün olduğundan geri iadesi yoktur

engenius eub 362 ext usb wireless kart 2 adet ve 3 adette alfa 500mw usb wifi kart kaçırmayın

ALFA 500MW USB KART ADET FİYATI 140 LİRA
    SON 3 ADET

ÜRÜNLER YURT DIŞI OLDUĞUNDAN GARANTİLERİ YOKTUR

uzak mesafede anten takviyesi gerektirir ben 7 dbi anten ile 1200mt de bağlantı kurdum daha uzak mesafe için panel anten veya yagi anten kullanılması önerilir

bu mesafelerde bağlantılarda kesinlikle açık alan yani bağlantı kurulacak yer birebir görüldüğü taktirde olabilir arada engel var ise kesinlikle almayın hiç bir şekilde bağlantı kuramazsınız

ürünler kesinlikle sıfır ve gönderilmeden önce çalıştıkları tespit edilmek için denenerek gönderilir

bugüne kadar hiç arıza yapan alfa olmadı

afundry diye satılan cihazdan ise çok olduğu için onun satışını yapmayı bıraktım

eğer kaliteli bir cihazım olsun arıza yapmasın verdiğim para boşa gitmesin diyorsanız mutlaka bu cihazı almanızı tavsiye ederim

0535.480.10.85

0532-576-53-39

akşam 17:00 a kadar alınan ürünler aynı gün kargoya verilir.

KUTU İÇERİĞİNDE

2 DBİ ANTEN

USB KABLO

KURULUM CD Sİ

ALFA 500MW

4 PARÇADAN OLUŞMAKTADIR

Wireless standards IEEE 802.11b/g: Data at speed up to 54Mbps
    Transmitter Output Power 500mW
    Receive Sensitivity

for 802.11g
    54Mpbs (64QAM): -76dbm
    48Mbps (64QAM): -71dbm
    36Mpbs (16QAM): -78dbm
    24Mbps (16QAM): -80dbm
    18Mbps (QPSK): -81dbm
    12Mpbs (QPSK): -82dbm
    9Mbps (BPSK): -85dbm
    6Mbps (BPSK): -91dbm Shown with 2dBi antenna (included)
    Antenna connector RP-SMA
    Antenna Detachable 2dBi dipole antenna
    Security WEP: 64-bit, 128-bit, or 256-bit; WPA, TKIP
    Chipset RealTek 8187 also known as RTL8187L Brand: Alfa sku AWUS036H
    I/O Interface USB 2.0/1.1 Spares the efforts of opening up the case of your desktop computer.
    Channels 1 - 13 (all available channels, including all Europe channels)
    LED Link/Active
    Operating System Support Windows 98se, Windows ME, 2000, XP, Linux
    Power Power is supplied through the USB cable Lo obtienes por medio del cable USB

elektronik ürün olduğundan geri iadesi yoktur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.